Autor Tema: nakon operacije  (Posjeta: 31747 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

gupac

• Full Member
    • Email
nakon operacije
« : Siječnja 15, 2009, 16:13:14 poslijepodne »
operiran sam 2008.nakon 4mjeseca na MR-kralježnice na mjestu gdje sam operiran pojavile su se priraslice.ponovo nakon4 mjeseca  obavio sam MR -kralježnice itezivno nakupljanje.doktor mi je rekao da je to teška operacija za njega.šta da radim?prva dijagnoza je bila protuzija l4-l5 3mm sa pritiskom na živce,l5-s1 5mm,a poslije hernija diska.uklonjena su mi diskovi u oba dva segmenta  .oporavak je još u tjeku,dosta je teško zbok priraslica.imam41godinu.  emg nalaz od20.10.2008.-nakon operacije 9mjeseci¨:težak gubitak motoneurona u mišiću stražnje skupine desne potkoljenice,umjereni do teži u mišičima oba stopala i stražnje skupine lijeve potkoljenice.a umjereni u mišićima prednjih skupina potkoljenica i natkpljenica.kronićna neurogena lezija težnjeg stupnja u visini spiralnog korjena s1 desno a umjerenog do težeg stupnja u visini l4,l5 obostrano.pogoršanje motomimal5 obostrano i s1 desno s usporedbi sa prehodnim nalazom od 01.04.2008   pa me zanima kada se i dali operiraju priraslice??                  
« Zadnja izmjena: Siječnja 16, 2009, 16:07:41 poslijepodne gupac »

davor

• Hero Member
    • Email
Odg: nakon operacije
« Odgovori #1 : Siječnja 15, 2009, 16:44:00 poslijepodne »
Ako možeš napiši kako i gdje si operiran, koja je dijagnoza prethodila operaciji, kako je išao postoperativni tijek, koliko imaš godina, čime se baviš itd?
2 godine tegoba L5/S1. Ekstruzija od 7mm.
Operiran 01/2009 u Vinogradskoj, Zagreb
Do dan danas se osjećam kao da nikad ništa nije bilo.
Igram nogomet i košarku i sve ostale sportove.

GSM

• Gost
« Odgovori #2 : Siječnja 15, 2009, 17:20:32 poslijepodne »
Ako je to teska operacija za tvog prethodnog operatera, posavjetuj se s njim i/ili posjeti drugog doktora i trazi jos jedno misljenje.

Jasna

• Hero Member
« Odgovori #3 : Siječnja 15, 2009, 18:01:00 poslijepodne »
Ako možeš napiši kako i gdje si operiran, koja je dijagnoza prethodila operaciji, kako je išao postoperativni tijek, koliko imaš godina, čime se baviš itd?

Ovo je vrlo važno, pa te i ja molim ako možeš napisati malo više toga.
Operacija L4/L5 2007. godine

deziderio

• Forumas
  • Svi smo mi mali pa nam se smije i plače...
« Odgovori #4 : Siječnja 15, 2009, 18:38:35 poslijepodne »
operiran sam 2008.nakon 4mjeseca na MR-kralježnice na mjestu gdje sam operiran pojavile su se priraslice.ponovo nakon4 mjeseca  obavio sam MR -kralježnice itezivno nakupljanje.doktor mi je rekao da je to teška operacija za njega.šta da radim?
Ima još doktora i klinika u Hrvatskoj pa potraži drugo mišljenje.Nije sve tako crno u Hrvatskoj kako se hoće prikazati.I ja sam bio u takoj sličnoj situaciji i potražio drugo mišljenje i zadovoljan sam.Evo i naš Davor iz Njemačke dolazi se operirati u Hrvatsku ta valjda ima neko povjerenje u naše doktore.Kod nas vlada ono što je tuđe bolje je.

davor

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #5 : Siječnja 15, 2009, 19:57:03 poslijepodne »
Pa naravno da je Davor odustao kad su se iste metode pojavile u Vinogradskoj i to badava 8).

I da raščistimo, nisam htio ići u Njemačku zbog nepovjerenja u doktore, već zbog bolje opreme koje posjeduju u Minkenu. I da stavim točku na i, kada bi svi naši liječnici raspolagali sa opremom i educiranošću kao u razvijenim državama, onda ne vidim razloga da itko igdje ide vanka se operirati ili slično...

herni

• Full Member
« Odgovori #6 : Siječnja 15, 2009, 22:24:55 poslijepodne »
davore, obzirom da su naši najviši političari od samostalnosti na ovamo koristili isključivo domaće, hrvatsko zadravstvo, i tako pokazali kako je kvalitetno i pouzdano, kako si se ti uopće kao mali čovjek uopće usudio pomisliti na njemačko? sram te bilo !!!

worf

• Hero Member
« Odgovori #7 : Siječnja 15, 2009, 22:35:10 poslijepodne »
Pa naravno da je Davor odustao kad su se iste metode pojavile u Vinogradskoj i to badava 8).

I da raščistimo, nisam htio ići u Njemačku zbog nepovjerenja u doktore, već zbog bolje opreme koje posjeduju u Minkenu. I da stavim točku na i, kada bi svi naši liječnici raspolagali sa opremom i educiranošću kao u razvijenim državama, onda ne vidim razloga da itko igdje ide vanka se operirati ili slično...

Potpisujem ;D
Moramo graditi tvornice lijevom rukom,u desnoj ruci držati pušku,a s obje noge gaziti crve.
Ernesto Che Guevara

VENCEREMOS

deziderio

• Forumas
« Odgovori #8 : Siječnja 16, 2009, 09:20:59 prijepodne »
Također potpisujem.Davore,ako se smije znati da li će te možda operirati naš "Neuro"?

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #9 : Siječnja 16, 2009, 20:39:30 poslijepodne »
Deziderio ako  Davora operira naš neuro s foruma dolazim do zaključka da je jako sposoban lječnik hehheh prikupio je mušterije te se povuka a ostali bjednici nek kukaju jel koliko povezujem čini mi se da su još neki bili samo još nisam siguran ako to bude istina bome će se naš neuro proslavit :D :D :D :D ,a naša kokolina osiromašit nažalost al eto toiko o pravdi i poštenju ;)

deziderio

• Forumas
« Odgovori #10 : Siječnja 16, 2009, 21:03:23 poslijepodne »
Deziderio ako  Davora operira naš neuro s foruma dolazim do zaključka da je jako sposoban lječnik hehheh prikupio je mušterije te se povuka a ostali bjednici nek kukaju jel koliko povezujem čini mi se da su još neki bili samo još nisam siguran ako to bude istina bome će se naš neuro proslavit :D :D :D :D ,a naša kokolina osiromašit nažalost al eto toiko o pravdi i poštenju ;)
Sve je dobro ako se dobro završi.Dobar glas se nadaleko čuje a loš još i dalje.

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #11 : Siječnja 16, 2009, 21:23:00 poslijepodne »
Evo jedan spot za našeg neura http://de.youtube.com/watch?v=V2X1Gnkt6MM hahah :D :D :D

davor

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #12 : Siječnja 16, 2009, 22:48:58 poslijepodne »

Mislim da ću konkretne odgovore dati nakon operacije, ali ako ćemo pošteno mislim da nisi u pravu. Zašto bi se proslavio spomenuti doktor ako već iza sebe ima preko 1000 ovakvih operacija puno prije postojanja ovog foruma? Isto tako novine su pisale o njemu i njegovim uspjesima puno prije ovog foruma. On je operirao prije i operirat će poslije.

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #13 : Siječnja 16, 2009, 23:03:13 poslijepodne »
Davore evo upravo saznah da naš neuro tako časno napustio forum jel nije vidio više smisla bit tu na kralješnici .com to on zna najbolje razlog a ja znam osobno da mi je rekao da dođem da će rješit problem ,ja mu se zahvaljujem ovim putem, al smatram da je nemoralno tako nestati s foruma da bi sad pojedini forumaši koji su bili kod njega komentirali te ga dizali u visine,postavljam pitanje za koga je naša kokolina ostavila  svoje zdravlje i živce na ovom forumu sa svojih mislim 385 postova i dalje bez obzira na pojedine komentare svih nas nikad nije otišla tek tako,a ista nije otišla samo iz jedfnog razloga jel ista ovdje daje sve od srca te nije ni u jednom momentu nikog navlačila na privatne preglede kako bi se proslavila a ujedno i profitirala a zato kao što je i rekla mora plačat debeli kredit,dok je naš neuro samo nestao jel nije vidio profit.Ma da se mi razumimo al moje je mišljenje da je on samo iskoristtio ovaj forum te privukao pozornost forumaša ma sve je to nebitno bitno je samo krajnji ishod da svim tim ljudima bude dobro na kraju al ako se dokaže suprotno da istima nebude dobro e onda je taj isti dr jedan naj obićniji šarlatan a vrijeme će pokazat,a dao bog da ja nisam u pravu,a tebi davore puno sriće i što više uspjeha prilikom operacije od srca ti želi Denis ;)

herni

• Full Member
« Odgovori #14 : Siječnja 17, 2009, 00:10:06 prijepodne »
denis,
mogu iz ovog maila pretpostavit da si ti veliki altruist, veći i od kokoline?
jesam u pravu?

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #15 : Siječnja 17, 2009, 01:34:41 prijepodne »
Herni kojeg maila možeš pojasnit, o kom mailu prićaš i nemoj me uspoređivat s kokolonom jel ipak je ona lječnica i nikad se s njom neću uspoređivat ;)
« Zadnja izmjena: Siječnja 17, 2009, 01:44:38 prijepodne denis 68 »

worf

• Hero Member
« Odgovori #16 : Siječnja 17, 2009, 07:54:45 prijepodne »
Davore evo upravo saznah da naš neuro tako časno napustio forum jel nije vidio više smisla bit tu na kralješnici .com to on zna najbolje razlog a ja znam osobno da mi je rekao da dođem da će rješit problem ,ja mu se zahvaljujem ovim putem, al smatram da je nemoralno tako nestati s foruma da bi sad pojedini forumaši koji su bili kod njega komentirali te ga dizali u visine,postavljam pitanje za koga je naša kokolina ostavila  svoje zdravlje i živce na ovom forumu sa svojih mislim 385 postova i dalje bez obzira na pojedine komentare svih nas nikad nije otišla tek tako,a ista nije otišla samo iz jedfnog razloga jel ista ovdje daje sve od srca te nije ni u jednom momentu nikog navlačila na privatne preglede kako bi se proslavila a ujedno i profitirala a zato kao što je i rekla mora plačat debeli kredit,dok je naš neuro samo nestao jel nije vidio profit.Ma da se mi razumimo al moje je mišljenje da je on samo iskoristtio ovaj forum te privukao pozornost forumaša ma sve je to nebitno bitno je samo krajnji ishod da svim tim ljudima bude dobro na kraju al ako se dokaže suprotno da istima nebude dobro e onda je taj isti dr jedan naj obićniji šarlatan a vrijeme će pokazat,a dao bog da ja nisam u pravu,a tebi davore puno sriće i što više uspjeha prilikom operacije od srca ti želi Denis ;)

Zabrijao si ???
Moramo graditi tvornice lijevom rukom,u desnoj ruci držati pušku,a s obje noge gaziti crve.
Ernesto Che Guevara

VENCEREMOS

davor

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #17 : Siječnja 17, 2009, 09:10:23 prijepodne »
Vidim da je netko provalio tezu da je dr. Saftić alias Neuro sa kraljeznica.com foruma. Da li itko može dokazati da je to istina. Ja sam za dr. Saftića čuo kada se spomenuo u novinama u smislu novih metoda zahvata i njegovom velikom uspjehu liječenje spinalne stenoze, tako sam i otišao njemu. Vidio sam ga, upoznao i stvarno mogu reći sve najbolje o njemu, ali konačan sud ću donijeti nakon operacije. Ono koliko sam ga upoznao, vrlo mi je teško povjerovati da bi on mogao biti osoba koju Denis opisuje jer jednostavno se ne poklapa...