Druge teme povezane s kralježnicom > Pitanja - zatražite pomoć i savjet

Oblačenje čarapa i cipela nakon operacije

<< < (3/4) > >>

buhtlica:
Hhaaha blage vam se..svi skupa idete:)?!

Kreso B:
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi seHhaaha blage vam se..svi skupa idete:)?!

--- Kraj citata ---

hahaa...ko da ti nećeš s nama  ;D ;D ;D ;D

buhtlica:
Kad idete?ah nikad se ne zna

Kreso B:
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi seKad idete?ah nikad se ne zna

--- Kraj citata ---

Ne znam jos

ladyanita:
Ajde da i ja malo te procedure napišem tj.kako sam ja to izvodila.

Nakon prve operacije :  čarape nisu trebale jer ja hodam pod nož po najvećoj vručini. Nokte sam rezala u ležećem položaju i išlo je super. Ehh onda sam ih htjela nalakirati prije toplica i to nema šanse napraviti ležeći. Ustvari trebale su čarape kad se išlo u šetnju. U početku sam se naslonila na zid i nogu savinula u koljenu i tako navukla. Onda sam htjela nalakirati nokte i to je bilo nemoguće. Tad su mi se u sobi našle aluminijske ljestve i dobila sam ideju. Nogu sam stavila najviše što sam mogla i super to obavila. U toplicama sam imala neku fotelju i uvijek sam tenisicu nataknula i nogu stavila na fotelju...malo s drugom čučanj i tako se vezalo. Da napomenem da me noga tad nije boljela.
Nakon druge operacije je sve bilo nemoguća misija.Nokte dugo nisam rezala, negdje tek nakon četiri i pol tjedna. I nije bilo moguće ležeći jer je zatezala i boljela. Točno se sjećam da sam isprobavala sve načine i onda točno se sjećam...podigla sam je na perilicu rublja....bilo je visoko,ali i izvedeno. Sjećaš se Henrik da sam ti to napisala.
Čarape su bezbolno išle samo u ležećem položaju ili isto nogu na stolicu,a s drugom lagani čučanj. Evo tek nakon toplca ih obuvam normalno...sjedeći i to jako pažljivo da ne napravim krivi pokret.
A palac na nozi me sad boli užasno jer sam opet nokat krivo zarezala i gura se u kožu....ti nokti su muka i samo nikako na pedikuru da odem jer sam već sto puta rekla da je ovo zadnje da ih režem sama.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju