Druge teme povezane s kralježnicom > Pitanja - zatražite pomoć i savjet

Oblačenje čarapa i cipela nakon operacije

<< < (2/4) > >>

buhtlica:
Uu zlice se nisam sjetila..ah kad mi nije trebala..idem u potragu za velikom zlicom sutra:))mogu samo neke siroke tenisice obuc i nisat drugo..e pa sad cu moc sve...jupiii

Kreso B:
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi seTrenutno mi to radi mama, a u toplicama ce Ljiljana ili Kreso  :) :) :)
Moj favorit je 3, ovo drugo nemrem nis. Oblacenje tenisica velika zlica I nisu zaznirane ili ih obujes sa zlicom legnes na krevet I lezecki zazniras  :) to sam radila prije.

--- Kraj citata ---

Ljiljana kad se budiš ujutro?  ;D ;D ;D ;D ;D

Natali34:
Kreso prije ces mi ti oblaciti carape, narihtat cu ja da idemo skupa.....

Henrik VIII:
Dakle, ja jedino mogu obući gaće, čarape, pidžamu i hlače ako ležim i iznimno sve osim čarapa ako sjedim. Za čarape povučem s sebi nogu i trpim bol par sekundi dok to ne riješim, no npr. rezanje noktiju dosta traje i prilično je mučno. Cipele i tenisice kupujem bez žniranaca, one koji se navlače, jer nema šanse da mi se odveže žniranac u gradu i da ga onda svežem.

ljiljana252:
Krešo ja se dižem po potrebi najčešče oko 6:30,sad nisam sigurna da ču vam stić u toplicama navlačit čarape.Evo vam jedan prijedlog ponesite si u toplice neke papuće budući da se na većini procedura morate izuvati da vam bude lakše.Mada dok vi dogurate do toplica bit će to sve puno lakše...bar se nadam ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju