Ja sam takoder operirana, ali meni su izricito rekli da se to mora napraviti, a stanje se ionako samo pogorsavalo. Bez obzira na to, znam nekoliko ljudi kojima su kiroprakticari pomogli, meni najblizi primjer je djevojka koja je imala prolaps mislim l4-l5, te je za razliku od mene trazila pomoc kiroprakticara i napravili su joj program vjezbi izricito za nju, s obzirom na njenu povredu i sad, nakon 5 godina, vjezba svaki dan i ne osjeca tegobe. Navodno kiroprakticari ne "udaraju" odmah na prvu ruku, nego prvo pogledaju snimke pa kazu da li se tu uopce moze nesto napraviti ili ne. Naravno, treba paziti i kod kojeg kiroprakticara se ode. Nazalost neznam kako se ovaj zove, ali mogu pitati.
Nekako mi se pametnije cini prvo probati naci neku alternativnu metodu pa onda se tek odluciti na nesto tako drasticno kao sto je operacija, jer, koliko god to rutinski danas bilo, uvijek postoji (velik) rizik, a i uklanjanje diskova ili bilo kakvo prtljanje po kraljesnici poremeti statiku u njoj i onda jos 100 problema na to.