ljudi hvala na javljau ovako zanima me koliko se ostaje u bolnici,dali je teško poslije operacije,koliko traje oporavak otprilike i kako se živi poslije jer radim kao kuharica pa me zanima dali ću moći raditi taj posao poslije 
Lipa moja,teško ti je odgovorit na takva pitanja,sve je to individualno,em smo mi zasebne individue,em nije kod svakoga isti problem i isto oštečenje.
Probat ću ti ukratko nešto odgovorit,u bolnici ostaješ oko tjedan dana nakon operacije,a jel teško nakon operacije,hmmmm,to je individualno,sa mnom je bio u sobi dečko od 27 godina koji je na dan izlaska iz bolnice teže hodao nego ja (47 god.) prvi dan nakon operacije

Ma šta god ti rekli o sjedenju,mjesec dana nakon operacije nemoj ni pokušat sjest,osim na wc-u

izbjegavaj kašljanje i kihanje

Poslat će te u toplice,ali odlazak u toplice probaj odužit na barem tri mjeseca nakon operacije,znam da Kokolina misli drukčije,ali moje iskustvo pokazuje drukčije

Nikad ne znaš na kakvog terapeuta ćeš naletit u toplicama,možeš naletit na neku budalu koja će te forsirat s vježbama,pa si tek onda nahebala

Trajanje oporavka je individualno,al za svoje dobro možeš zaboravit dizanje teških tereta,tu ćeš se morat oslonit na kolegijalnost

Eto,u kratkim crtama to je to