Autor Tema: Ortopedska bolnica biograd te primanje kostesteroida  (Posjeta: 117886 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

zidov

• Jr. Member
  • **
    • Email
Odg: Ortopedska bolnica biograd te primanje kostesteroida
« Odgovori #18 : Listopada 05, 2008, 20:30:17 poslijepodne »
Potpuno se slažem sa svim što su neurokirurg i kokolina napisali. Sistemski kortikosteroidi su veoma opasni lijekovi i njihova učinkovitost se jako puno preispituje tako da je broj indikacija za primjenu sistemskih kortikosteroida svakim danom sve manja i manja.

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #19 : Listopada 05, 2008, 20:48:55 poslijepodne »
prema važećim hrvatskom zakonima vrlo jasno i detaljno u dokumentu mora pisati šta se daje pacijentu. izraz koktel ne volim niti cuti a vrlo mi ga je bilo tesko napisati(izaziva duševne boli).....to je ono nesto sto zvuči čarobno i privlaci neuke (mislim medicinski) ....
Neurokirurg izgleda da vi meni ne vjerujete želite da skeniram svoja otpusna, pisma pa da vam prosljedim da se uvjerite da nema ništa gdje je navedeno od čega se sastoju ti kokteli u ostalom ako ne vjerujete meni pitajte dr.Uhodu možda vam on objasni, ali čisto sumljam jel koliko ja imam informaciju to je njegov zaštićeni koktel te se na osnovu tog ista bolnica i proslavila,neznam možda i grješim al doslovce laički rečeno skoro pa sam i doktorirao neke stvari-
  Puno pozdrava!!

kokolino

• Guru
  • Hero Member
« Odgovori #20 : Listopada 05, 2008, 20:52:09 poslijepodne »
Ma na osnovu čega se proslavila?! MOžda usmenom predajom bolesnika u stručnim krugovima sigurno nije. >:(

Jopan

• Sr. Member
    • Email
« Odgovori #21 : Listopada 05, 2008, 22:03:49 poslijepodne »
Meni od deksamethazona bude bolje pio sam čak i tablete na svoju ruku 2x0.5mg ujutro i uvece, čak mi se i psorijaza počne povlačiti, al kad prestanem pit ajme majko. Prošao sam se toga, počela me i koljena bolit.
To bi ja uporedio sa drogom -kažu da su i heroin i kokain super al šta kasnije.
Svi problemi sa kralježnicom leže u -atlasu C1, prvi vratni kralježak.
Ne dozvolite da vam liječnici (bezuspješno) liječe posljedicu a ne uzrok. Uzrok je u pomjerenom prvom kralješku (atlasu).

kokolino

• Guru
  • Hero Member
« Odgovori #22 : Listopada 05, 2008, 22:38:46 poslijepodne »
Jop, bude ti bolje jer ti primiri artritis, zato se i daje u kombinaciji s lijekovima koji moduliraju artritis da kad ukineš kortikosteroid dalje djeluje osnovni lijek.

Mile50

• Forumas
    • Email
« Odgovori #23 : Listopada 05, 2008, 22:46:15 poslijepodne »
Ja nažalost zbog artritisa uzimam samo kortikosteroid, a i on mi je kontraindiciran zbog glaukoma.

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #24 : Listopada 05, 2008, 22:52:11 poslijepodne »
Ma na osnovu čega se proslavila?! MOžda usmenom predajom bolesnika u stručnim krugovima sigurno nije. >:(
 Ma neznam kokolino al tamo dolaze ljudi iz cile hrvatske a prije su dolazili i na svjetskom nivou, znam da je potražnja velika ,a uostalom mislim da ti nisi razumila što sam ja rekao neurokirurgu tema je bila da nigdje u otpusnom pismu ne piše što je u tim koktelima,znam da ljudi dolaze čak po preporukama doktora neurologa neurokirurga fizijatara ortopeda a ma baš svih jel izgleda da baš svi želu prvo bolesnika alternativno izlječit, ako ne onda operacijom.Da se razumimo ja sam osobno protiv tih koktela jel znam da samo smiru brže bolove od obićnih injekcija,al zato predpostavljam da i oštete druge organe,a ujedno nisam ni za operaciju dok to nije hitno ,ajmo to uspordit s kreditom ,niko ne uzima kredit dok mu nedođe do voda do ušiju posli ga nije briga, ko će i kako na koji naćin isplaćivat jel kad je gusto čovjek ne  razmišlja i puno riskira. Eto složila se ti samnom ili ne ipak si ti jedna od rjetkih fizijatrica koja zaslužuje ;)

http://www.ortopedija-biograd.hr/
« Zadnja izmjena: Listopada 05, 2008, 23:07:05 poslijepodne denis 68 »

Jopan

• Sr. Member
    • Email
« Odgovori #25 : Listopada 05, 2008, 23:38:24 poslijepodne »
Moj poznanik koji je bio u Du. na RF i popušio identično kao i ja, je bio i u Biogradu. Kaže da mu je bilo super, stave mu "neku" infuziju, zaspe i stvarno nema bolova. Nakon mjesec dana mu se sve vratilo na staro. Znaci to je privremeno.
Ne dozvolite da vam liječnici (bezuspješno) liječe posljedicu a ne uzrok. Uzrok je u pomjerenom prvom kralješku (atlasu).

kokolino

• Guru
  • Hero Member
« Odgovori #26 : Listopada 06, 2008, 09:42:58 prijepodne »
Denis tnx. ::)

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #27 : Listopada 15, 2008, 13:57:01 poslijepodne »
Da Jopane tako je u Biogradu ti s infuzijama skinu samo bolove problem ti ostaje dalje :)

kokolino

• Guru
  • Hero Member
« Odgovori #28 : Listopada 16, 2008, 17:36:13 poslijepodne »
Nisam zapamtila ide li taj Bioograd na uputnicu preko HZZO-a ili je i to za becalen bite?!

Mile50

• Forumas
    • Email
« Odgovori #29 : Listopada 16, 2008, 19:20:34 poslijepodne »
Uputnica. Nisam bila, ali sam tako čula.

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #30 : Listopada 30, 2008, 14:08:16 poslijepodne »
Kokolino ide na uputnicu koliko ja znam al ako nemaš dopunsko plačaš i plaćaš također infuzije i sve ostale usluge ;)

kokolino

• Guru
  • Hero Member
« Odgovori #31 : Listopada 30, 2008, 20:42:46 poslijepodne »
Ne idite i ne plaćajte nešto što nije dokazano djelotvorno.

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #32 : Studenoga 03, 2008, 23:12:19 poslijepodne »
Kokolina mislim  da je dokazano jel sve te supstance kortikostesteroida su svima poznate kao i ostali dodatni ljekovi u tom koktelu,koliko je to dobro primaati vrijeme će pokazati,meni još nije jasno dali zbog kralješnice bez obzira na prolaps može boljeti u predjelu bubrega kad pitam doktore oni mi kažu da to od kralješnice,kažu da nije, sad mi kažu da moguće od kamenca na žući itd,samo oćekujem kad će mi jednog dana reć da nije od malog nožnog prsta ;D ;D uf oprosti na izjavi al umporili su me nemogu više puna mi je glava i sebe i njih jednostavno  nevidim rješenje u ničem ,nad pregledom ima pregled i stalno tako a rezultata nigdje niti poboljšanja i tako 2 do 3 stvari ima da izludiš trćeći po doktorima e zato sam sad reko sam sebi dosta toga sad ću sam sebi bit dr.osim u slućajevima kad dolovce bude ugrožen moj život.Još da mi je dat i uputnice i pečat spasio bi se sam bi sebi pisao uputnice i vjerujem da bi prije rješio problem  ;D ;D ;D

pantaghana

• Sr. Member
« Odgovori #33 : Studenoga 03, 2008, 23:29:09 poslijepodne »
Kokolino, daj usreci naseg Denisa pa mu daj koju uputnicu i posudi mu pecat bar naa neko vrijeme  :) :) ;D ;D
Hemilaminectomia L4/L5 - srpanj 2008.

Jopan

• Sr. Member
    • Email
« Odgovori #34 : Studenoga 03, 2008, 23:37:30 poslijepodne »
Nema nam nešto Rimiserka, on bi Denisu predložio neku istočnjačku metodu liječenja.  ;)
Denis glavu gore.

kokolino

• Guru
  • Hero Member
« Odgovori #35 : Studenoga 04, 2008, 15:43:23 poslijepodne »
Nema frke D, ja ti rado ustupim sve svoje ionako sam počela čeznuti za mirovinom. ;D rečenice boli me ovo, boli me ono već su mi pomalo ..... :-X