Autor Tema: Ortopedska bolnica biograd te primanje kostesteroida  (Posjeta: 117862 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Jopan

• Sr. Member
    • Email
Odg: Ortopedska bolnica biograd te primanje kostesteroida
« Odgovori #36 : Studenoga 04, 2008, 17:45:20 poslijepodne »
Nema frke D, ja ti rado ustupim sve svoje ionako sam počela čeznuti za mirovinom. ;D rečenice boli me ovo, boli me ono već su mi pomalo ..... :-X

Juhu... onda ćete biti isključivo naš forumski savjetnik.  Nećemo puno kukati. A i ako malo budemo kukali barem nas ne gledate.
« Zadnja izmjena: Studenoga 04, 2008, 20:35:41 poslijepodne Jopan »
Svi problemi sa kralježnicom leže u -atlasu C1, prvi vratni kralježak.
Ne dozvolite da vam liječnici (bezuspješno) liječe posljedicu a ne uzrok. Uzrok je u pomjerenom prvom kralješku (atlasu).

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #37 : Studenoga 05, 2008, 13:57:19 poslijepodne »
Hahahahh Pantaganice mišu mifasti kak bi ti našu kolinicu oštetila hahhah  kokolinice nemoj slušat nikog daš li mi nalaze ostaneš bez cjelog bloka u jedan dan ;) >:(

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #38 : Studenoga 05, 2008, 13:59:10 poslijepodne »
Ev Jopi idem glavom prema gore hahhahah pa bubnuh u rub štoka od vrata hahhaha ;D sad ču morat i za to tražit uputnicu hehhehehehe :P

dkapeta5

• Newbie
  • *
« Odgovori #39 : Studenoga 06, 2008, 17:34:44 poslijepodne »
Dan svima!
   Evo neznam dali je bila ova tema al volio bi znati mišljenje drugih dali je ko bio u navedenoj bolnici i kako su utjecali kostesteroidi na njihovo daljnje zdravlje iste sam primao i sam te me zanimaju vaša mišljenja
Pozdrav svima ;)
Ja sam upravo jučer izišla iz biogradske bolnice i to na svoj zahtjev.Dobila sam 10 boca tih koktela.Meni nije ništa pomoglo osim što se osjećam drogirano ,nisam oka sklopila ni noću ni danju svih 20 dana koliko sam provela tamo i što sam sva natekla od onog što su mi davali.Što se tiće fizikalne terapije koju ti usputno daju to je katastrofa.Čekaš zajedno sa vanjskim pacijentima i to što ležiš u bolnici ne daje ti nikakvu prednost.Primjera radi reći ću vam da mi jedna od terapija bila rućna masaža za koju bi predala karton u 11 sati,a na red bi došla u 14 sati i to ako mi se posreći,a ništa bolje nije ni sa terapijama strujom.Inaće dovoljna vam je uputnica  i ako imate dopunsko ne plaćate ništa.Na otpusnom pismu piše:liječena konzervativnom i fizikalnom terapijom,ali nigdi ni riječi o tome što su trpali u mene.Sve u svemu grozno iskustvo,ali tko voli nek izvoli.Ja znam da neću više nikad.

dkapeta5

• Newbie
  • *
« Odgovori #40 : Studenoga 06, 2008, 17:41:52 poslijepodne »
Ja sam bila  u Biogradskoj bolnici.Dobila sam 10 boca tih koktela koji mi nisu pomogli baš ništa osim što sam se od njih napuhala kao žaba i što još uvijek ne mogu spavati.Ma ljudi moji to su teški otrovi.

kokolino

• Guru
  • Hero Member
« Odgovori #41 : Studenoga 06, 2008, 22:40:31 poslijepodne »
Ma da mi je znati samo tko vas sve to šalje dolje ?! KOme je to bilo bolje od tih mikseva?

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #42 : Studenoga 06, 2008, 23:12:47 poslijepodne »
Dapeta to sam ja u jednom postu i govorio da se na otpusnom pismu nevidi što se davalo u tim koktelima na što mi neki nisu vjerovali čak  mi ni doktor kojeg poznajem nije rekao što je to.Znam jedno u mom slučajo prilikom akutnih bolova te oduzimanja desne noge pomoglo mi je toliko da mi je smanjilo bolove al je stanje dalje ostalo isto tako da za iste koktele mislim da je isuti bog trpati se voltarenima, miyofleksom ,luborom, indometacinima, tramalima i dobiješ taj koktel al bar znaš što si dobijao ;D ;D ma sve je to ništa i niko ništa nezna i dalje su moj stav da su psiha i kralješnica ne istražene domene u medicini ;).Eto poštujem doktore i njihova mišljenja ,al moj organizam govori drugo, a to je da pobojšanja nigdje ni s čim pa ni s operaciskim zahvatima i zato ljudi moji trpite i uživajte u svojim mukama što se prije pomirite i nemislite o tom biće vam bolje al ipak se čuvajte nek vam bude u glavi da ste ipak invalidi za koje neće imati razumjevanja ni vaša okolina ni lječnićka povjerenstva :'(

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #43 : Studenoga 06, 2008, 23:17:10 poslijepodne »
Kokolino nikad nikom neće biti boje od tih koktela što se tiće Biograda nemora mi niko držat predavanja bio sam u njemu 6 puta po mjesec i pol dana i nikakvih pomaka jedino što  cjenim je dio fizijatrije i najbliže rješenje poboljšanju su vježbe plivanje magnet ultrazvuk ,hidro ,masaža , i manualna masaža sve drugo je bez veze.

worf

• Hero Member
« Odgovori #44 : Studenoga 07, 2008, 06:30:02 prijepodne »
Ma da mi je znati samo tko vas sve to šalje dolje ?! KOme je to bilo bolje od tih mikseva?

Nitko me nije poslao,sam,sam otišao iliti na vlastiti zahtjev ;D  i bilo mi je bolje,punih mjesec i po dana ;D
Glede sastava tog njihovog mixa,imam ga negdje zapisanog i pronaći ću ga jedan dan,ne drže to u tajnosti,samo im se neda pisati ;D
Moramo graditi tvornice lijevom rukom,u desnoj ruci držati pušku,a s obje noge gaziti crve.
Ernesto Che Guevara

VENCEREMOS

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #45 : Studenoga 09, 2008, 13:46:04 poslijepodne »
Worf teško da imaš sastav ljekova iz Biograda moguće jedino ako ti nije dao dr ja osobno poznam svaki pedalj biograda tako da neznam  koji je sastav,moguće da imaš na koji način si došao do tog neznam,al znam da to oni drže u tajnosti jel je taj mixs izmislio dr.Uhoda tako da niko ne barata s tim podacima,imam i ja više informacija al nisam siguran koja je prava eto volio bi ako imaš pa mi ga pošalji da vidim te sastojke al po mom mišljenju to samo može bit neki klasični miks više vrsta ljekova u jednoj boci slanee otopine a ti sastojci mislim da nisu bolji ništa od standardnih antibiotika i tableta koje se inače prepisuju.
POZDRAV ;)