Pozdrav ljudi,
za početak imam 25 godina i 16.6.2016. sam imao gore nazvan zahvat na L5S1. Visok sam 188, bio sam težak 115 kg kad su počele tegobe, ali sam bio u dobroj atletskoj spremi što se toga tiče, ali moj način života mi nije pomogao oko današnje tegobe. Sad sam na 95 kg nakon operacije. Prije operacije sam bio na 100. Prvih dva tjedna nakon operacije su bili super, hodao sam sve više i više, vježbao sam vježbe koje su mi dali u bolnici, malo i više nego što sam trebao. Tegobe od prije operacije su nestale, nema bolova u nogama, list i stopalo mi nisu utrnuti kao prije. Sad mi je problem, smatram da sam previše hodao. Upaljen mi je donji dio leđa i gluteusi, povremeno imam grčeve u nogama, osjetim laganu bol u preponama. Mogu reći da sam radi tih spazmova koji se tokom hodanja javljaju i u donjem dijelu leđa podosta nestabilan na nogama. Danas mi je neurokirurg propisao više odmaranja što zadnjih tjedan i pol već i radim. Uglavnom ustajem radi nužde i hranjenja. Problem mi je u tome što sam prijavio ispite ovaj tjedan, te sad mi je kasno za odjaviti ih. Sutra imam jedan pismeni, a ostalo idem samo skupiti ocjene. Čisto me zanima da li je netko imao slične tegobe, danas sam na faks nosio steznik, mogu reći da mi je malo pomogao što se toga tiče. Osobno mogu reći da kratkotrajno toplo hladni tuševi mogu pomoći, mažem upaljeno područje sa voltaren kremom. Problem mi je također sjesti na krevet prije samog ustajanja iz kreveta. Unaprijed hvala, i tko god prolazi kroz slične tegobe, držite se i budite pozitvni.