provokacijska diskografija nije potvrdila niti disk niti foramen kao generator bolova....
ovaj tjedan sam bila u vinogradskoj i dolaze do zaključka da bi bol mogla ici iz S1, a ne iz L5 pa će napraviti FORMNIALNU INFILTRACIJU(ali nisu mi objasnili šta je to), ako ona potvrdi da je bol od tuda trebat će ici na operaciju kojom će odrezati nekakav vrh kosti koja se zabija u živac..
haj ja sam ovdje novi sa istim problemom kao i vecina ovdje,isto sam dobio FORMNIALNU INFILTRACIJU ito 2 puta.prvi putL4 desno a drugi put L5desno,doktor mi je rekao isto ako mi bude bolje od toga znaci da je bol od tuda da onda to treba operirati,doduse nije mi bilo bolje ni 1 ni 2 put,pa sam isao 3 put na kontrolu i vise nisam dobio tu blokadu nego mi je rekao da moram to operirati ,prvo mi je reko L4moze rjesiti laserom dok drugi put mi reko L5nemoze laserom nego klasicno nozem,e sad me strah nije nasao mjesto uzroka boli kak je reko tom blokadom nego treci put rekao operacijaL5, sad neznam kaj da radim nisam siguran da frajer zna tocno mjesto,kad na magnetskoj mi pokazuje ostecenje na 3 mjesta L3L4,L4L5,L5 S1,samo kaze da nema nigdje kompresivnog ucinka a ja na bolovanju godinu dana vec boli toliko da nemogu fizicki nista raditi,trnu mi obje noge u listovima, epa sad bi molio sanju koja vidim da si to isto prosla tu INFILTRACIJU,pa bi te molio kod kojeg si to neurokirurga bila ,tko ti to radio