Autor Tema: Pitanje za naše stručnjake 2  (Posjeta: 35262 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

kokolino

• Guru
  • Hero Member
Odg: Pitanje za naše stručnjake 2
« Odgovori #36 : Siječnja 19, 2009, 20:06:02 poslijepodne »
Hm, ne znam. U vašoj profesiji ima dosta klečanja, čučanja, rada u prignutom, manipulacija teretima....

splajt

• Newbie
  • *
    • Email
« Odgovori #37 : Siječnja 19, 2009, 21:45:36 poslijepodne »
Hm, ne znam. U vašoj profesiji ima dosta klečanja, čučanja, rada u prignutom, manipulacija teretima....
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    znaci iza operacije morao bi izbjegavati puno čučati,prignut biti,i ne dizati terete

kokolino

• Guru
  • Hero Member
« Odgovori #38 : Siječnja 20, 2009, 16:55:46 poslijepodne »
Zavisno od vrste operacije ali u većini slučajeva dugotrajnije stajanje u prignutom te manipulacije teretom nisu poželjne..

Mile50

• Forumas
    • Email
« Odgovori #39 : Siječnja 21, 2009, 17:23:02 poslijepodne »
Dr. Stančić nije u Dubravi nego na Rebru.
Sanja je dobro rekla dr Stancic je u Dubravi (a prije je bio na Traumi u Draškovićevoj)
                                                                                                                                                                                                 Ako netko treba dr. Stančića, opet naglašavam da je na Rebru, a ne u Dubravi. Zagrebački mu je put Trauma- Dubrava- Rebro.

GSM

• Gost
« Odgovori #40 : Siječnja 21, 2009, 18:38:40 poslijepodne »
Takodjer da i ja potvrdim da je na Rebru.

Jasna

• Hero Member
« Odgovori #41 : Siječnja 21, 2009, 20:11:42 poslijepodne »
Dr. Stančić nije u Dubravi nego na Rebru.
Sanja je dobro rekla dr Stancic je u Dubravi (a prije je bio na Traumi u Draškovićevoj)
                                                                                                                                                                                                 Ako netko treba dr. Stančića, opet naglašavam da je na Rebru, a ne u Dubravi. Zagrebački mu je put Trauma- Dubrava- Rebro.

Mile, a gdje ga onda treba zvati za naručivanje termina? Gledala sam na internetu i piše da u Dubravi jednom tjedno prima pacijente. Jedan medicinski tehničar mi je pak rekao da operira u sve tri bolnice. Jako ga hvali i čudi mu se kako to može izdržati.
Operacija L4/L5 2007. godine

Mile50

• Forumas
    • Email
« Odgovori #42 : Siječnja 21, 2009, 20:16:37 poslijepodne »
Nisam sigurna koji je broj ambulante, znam da je broj Neurokirurškog odjela 2388-517.

Jasna

• Hero Member
« Odgovori #43 : Siječnja 21, 2009, 20:18:36 poslijepodne »
Nisam sigurna koji je broj ambulante, znam da je broj Neurokirurškog odjela 2388-517.

Puno ti hvala...

GSM

• Gost
« Odgovori #44 : Siječnja 21, 2009, 23:16:18 poslijepodne »
Jako ga hvali? Mozes li malo precizirati? Hvala

Jasna

• Hero Member
« Odgovori #45 : Siječnja 22, 2009, 08:01:59 prijepodne »
GSM, ja sam možda subjektivna u pogledu prof. Stančića jer me je on operirao i jako sam zadovoljna. Bila sam doista u teškom stanju a danas normalno živim i radim. Naravno, jako pazim kako živim i redovito vježbam. Inače, garantirao mi je samo 50 posto uspjeha.
Što se tiče riječi ovog tehničara, kazao je kako se Stančića zove u izuzetno teškim situacijama, kako izuzetno puno radi i kako ga doista svi cijene. To sam i sama osjetila kada sam ležala u Traumi. Sada očito pomaže i u drugim bolnicama.
Inače, pričao mi je kolega s posla čiji je šogor dva puta operirao kralježnicu (drugi puta je operirao Stančić), da mu je prilikom te operacije mirne duše mogao prerezati živac (bila je vrlo komplicirana situacija s priraslicama), ali mu ga je uspio sačuvati i danas taj čovjek normalno radi. 
Čitala sam što se dogodilo tvojoj mami i istinski mi je žao. Ja imam godina kao ona i malo je nedostajalo da ostanem nepokretna. Zato, ako mogu savjetovati, probajte razgovarati s prof. Stančićem, možda on može pomoći. Koliko sam čula, on je radio i vani, a čini se i da koristi neke metode koje kod nas inače nisu uobičajene. Primjerice, ja sam imala veliku operaciju, a moj rez je gotovo nevidljiv. Dakle, profesor vodi računa i o tome. Sretno!

Još jedan detalj, zbog kojeg me je definitivno pridobio  :). Kada su me dovezli u operacijsku salu, ponovo me je pitao da mu opišem sve svoje tegobe. Tome sam se, iskreno, jako začudila, ali kasnije sam (već sam tonula u san), čula ga kako govori suradnicima: nikad ne znate koga vam mogu dovesti u salu ili jesu li pobrkali papire. Zato obavezno još jednom sve morate  provjeriti. Na operaciji je bio i specijalizant iz Velike Britanije, čula sam anesteziologicu kako Stančićeve riječi prevodi tom liječniku.   
« Zadnja izmjena: Siječnja 22, 2009, 11:02:40 prijepodne Jasna »

kokolino

• Guru
  • Hero Member
« Odgovori #46 : Siječnja 22, 2009, 16:15:25 poslijepodne »
Stvarno impozantno.Svaka čast! Potražite svakako spomenutog profesora.

GSM

• Gost
« Odgovori #47 : Siječnja 22, 2009, 17:04:14 poslijepodne »
Nema veze ako si subjektivna, bitno je da je tebi dobro... to je najbitnije.
Svaka pohvala doktoru (za ovaj slucaj).

bojan

• Hero Member
    • Bojan - zdravstveni status
« Odgovori #48 : Siječnja 22, 2009, 18:21:44 poslijepodne »
Inače, pričao mi je kolega s posla čiji je šogor dva puta operirao kralježnicu (drugi puta je operirao Stančić), da mu je prilikom te operacije mirne duše mogao prerezati živac (bila je vrlo komplicirana situacija s priraslicama), ali mu ga je uspio sačuvati i danas taj čovjek normalno radi. 
Čitala sam što se dogodilo tvojoj mami i istinski mi je žao. Ja imam godina kao ona i malo je nedostajalo da ostanem nepokretna. Zato, ako mogu savjetovati, probajte razgovarati s prof. Stančićem, možda on može pomoći. Koliko sam čula, on je radio i vani, a čini se i da koristi neke metode koje kod nas inače nisu uobičajene. Primjerice, ja sam imala veliku operaciju, a moj rez je gotovo nevidljiv. Dakle, profesor vodi računa i o tome. Sretno!
Još jedan detalj, zbog kojeg me je definitivno pridobio  :). Kada su me dovezli u operacijsku salu, ponovo me je pitao da mu opišem sve svoje tegobe. Tome sam se, iskreno, jako začudila, ali kasnije sam (već sam tonula u san), čula ga kako govori suradnicima: nikad ne znate koga vam mogu dovesti u salu ili jesu li pobrkali papire. Zato obavezno još jednom sve morate  provjeriti. Na operaciji je bio i specijalizant iz Velike Britanije, čula sam anesteziologicu kako Stančićeve riječi prevodi tom liječniku.   

Ovako se najbolje gradi imidž i reputacija.  :)
Operacija protruzije L5-S1 1992 u Vinogradskoj

kokolino

• Guru
  • Hero Member
« Odgovori #49 : Siječnja 23, 2009, 15:51:30 poslijepodne »
Usmena predaja puno znači.

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #50 : Siječnja 23, 2009, 21:19:04 poslijepodne »
Nepoznam DR Stančića al čuo sam o njemo i naveliko se prića na sva zvona da je jako dobar,drago mi je da takvih ljećnika ima,a vjerujem da ih može bit još više samo neki moraju malo poradit na svom stavu ;)

worf

• Hero Member
« Odgovori #51 : Siječnja 23, 2009, 23:07:42 poslijepodne »
Nepoznam DR Stančića al čuo sam o njemo i naveliko se prića na sva zvona da je jako dobar,drago mi je da takvih ljećnika ima,a vjerujem da ih može bit još više samo neki moraju malo poradit na svom stavu ;)

Mogu iz prve ruke potvrdit za oba dr Stančića,jako dobri i jako opterečeni ljudi i doktori.
Moramo graditi tvornice lijevom rukom,u desnoj ruci držati pušku,a s obje noge gaziti crve.
Ernesto Che Guevara

VENCEREMOS

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #52 : Siječnja 23, 2009, 23:25:40 poslijepodne »
Da već kad hvalimo doktore puno se zahvaljujem  neurokirurgu DR Buljatu sa traumatologije jel je jakoljubazan gleda realno i ne drži nikog u zabludi ako je za operaciju iz njegove sobe idete pravo na odjel ako nije zakazuje se kontrola nema čekanja il je ovako il je onako nema 3,4,5,6,7,8, itd opcije

pantaghana

• Sr. Member
« Odgovori #53 : Siječnja 24, 2009, 09:49:45 prijepodne »
Da već kad hvalimo doktore puno se zahvaljujem  neurokirurgu DR Buljatu sa traumatologije jel je jakoljubazan gleda realno i ne drži nikog u zabludi ako je za operaciju iz njegove sobe idete pravo na odjel ako nije zakazuje se kontrola nema čekanja il je ovako il je onako nema 3,4,5,6,7,8, itd opcije

Eto vidis Denis...ja sam bila jedna od tih koju je dr Buljat iz svoje sobe poslao direkt na odjel. Da si ti bio na mom mjestu, da li bi ti otisao na odjel i operirao se ili doma i dalje zagovarao "ne oprerirati se"?
Hemilaminectomia L4/L5 - srpanj 2008.