Autor Tema: Pitanje za naše stručnjake  (Posjeta: 29475 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Neurokirurg

• Sr. Member
Odg: Pitanje za naše stručnjake
« Odgovori #18 : Studenoga 19, 2008, 22:08:08 poslijepodne »
Dragi moji,
bas mi je bilo interesantno citati ove postove. U nsoj lijepoj postoje dvije vrste lijecnika. Oni koji jako lijepo pricaju a o poslu nista ne znaju i oni koji nesto znaju ali imaju manjak socijalne inteligencije ili narodski receno ne znaju pricati. Ako ste mogli primjetiti, moji postovi  su u nacinu komunikacije uvijek oprečni, tj,. nemojte se ljutiti ali vas malo testiram i pristuupam problemu s dvije strane. Da se naslutiti da kada nesto napisem i uvijem to u lijepi tekst pa makar to stručno nista ne znaci svi ste zadovoljni i obrnuto. Stoga iako je ovo stručniji forum od nekih drugih medicinskih foruma puno se da isčitati.... vlada veliko nepovjerenje u liječnike. Istina dosta smo si i sami krivi ali puno stete su napravili moderni vračevi koji liječe širem naše hrvatske a i naši prijatelji novinari.
No medjutim, opet napominjem, odluka je uvijek VAŠA, jer o vašim se ledjima radi.....
Lijepi pozdrav,

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #19 : Studenoga 20, 2008, 11:43:43 prijepodne »
Neurokirurg ne radi se samo o našim leđima neg i o vašim jel nedo bog niko nezna kakva mu je sudbina ;)zato moj Neuro idemo zajedno u rješavanje problema jel to je problematika sviju nas :-* ;)

kokolino

• Guru
  • Hero Member
« Odgovori #20 : Studenoga 20, 2008, 18:34:49 poslijepodne »
A što reći na sve ove vaše postove. Ljudi, svi krvavi ispod kože koliko god da se trude kad tad bi iskopali jedan drugome oko. Ljudi, prosto su slijepi i nepovjerljivi jedan prema drugome i prema onima koji im samo žele pomoći a zauzvrat ne traže ama baš ništa. Malo ste me razočarali jer ste tako brzo pokazali tamnu stranu ljudske naravi a ipak smo s vama dijelili vaše brige i vrijeme.

plavooki

• Full Member
    • MSN Messenger - zlaja_ha@hotmail.com
    • Email
« Odgovori #21 : Studenoga 20, 2008, 18:41:40 poslijepodne »
nisam bas dugo na forumu ali primjetio sam da su Neura upravo zato mnogi i podržali. I koliko vidim mnogi cijene Vašu pomoć jer nam je stvarno dragocjena.
Nada postoji...

Jopan

• Sr. Member
    • Email
« Odgovori #22 : Studenoga 20, 2008, 18:46:02 poslijepodne »
Kokolinice, nabavi psa.
Svi problemi sa kralježnicom leže u -atlasu C1, prvi vratni kralježak.
Ne dozvolite da vam liječnici (bezuspješno) liječe posljedicu a ne uzrok. Uzrok je u pomjerenom prvom kralješku (atlasu).

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #23 : Studenoga 20, 2008, 22:29:11 poslijepodne »
Kokolinice neznam ko te razočaro mislim da ljudi iznosu samo svoja mišljenja nemoj se molim te ti nalazit u tim postovima zar opet trebam naglasit da ima izuzetaka kao što si ti i neuro zato onu crnu stranu probaj gledat normalno jel takvi ljudi koji nemaju milosti prema sebi nemaju ni prema drugima ja u svojim postovima sam ogorčen na pojedince koji radu razor pacjentima a ujedno i vama doktorima al neda se Denis da opet naglasim izludit ću ja njih,eto svakom po zasluzi.Tebi po zasluzi jedna velika Bajadera i puno uspjeha u radu .Pusaaaaaaaaaaaaaa;))))) :-* :-*

rimiserk

• Full Member
« Odgovori #24 : Studenoga 21, 2008, 08:51:24 prijepodne »
Dragi moji,
bas mi je bilo interesantno citati ove postove. U nsoj lijepoj postoje dvije vrste lijecnika. Oni koji jako lijepo pricaju a o poslu nista ne znaju i oni koji nesto znaju ali imaju manjak socijalne inteligencije ili narodski receno ne znaju pricati. Ako ste mogli primjetiti, moji postovi  su u nacinu komunikacije uvijek oprečni, tj,. nemojte se ljutiti ali vas malo testiram i pristuupam problemu s dvije strane. Da se naslutiti da kada nesto napisem i uvijem to u lijepi tekst pa makar to stručno nista ne znaci svi ste zadovoljni i obrnuto. Stoga iako je ovo stručniji forum od nekih drugih medicinskih foruma puno se da isčitati.... vlada veliko nepovjerenje u liječnike. Istina dosta smo si i sami krivi ali puno stete su napravili moderni vračevi koji liječe širem naše hrvatske a i naši prijatelji novinari.
No medjutim, opet napominjem, odluka je uvijek VAŠA, jer o vašim se ledjima radi.....
Lijepi pozdrav,

Štetu je napravila sama medicinska struka, svojim odnosom i država svojom ignorancijom, jer u protivnom ne bi bilo toliko pevaranata i šarlatana, kako u alternativi, tako i u medicini.
Pozdrav

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #25 : Studenoga 21, 2008, 12:59:03 poslijepodne »
Molim pitanje našim stručnjacima a pitanje glasi,ko daje odobrenje za ortopedska pomagala što se tiče kralješnice tj odnosi se na podpazučne štake jel jučer i danas sam obavio pregled fizijatra,neurologa,neurokirurga i ortopeda te su mi svi rekli da oni nemaju veze sa tim da ja osobno imam pravo po statusu HRVI,što je meni bilo neshvatljivo jel ipak da bi hzzo priznao neko mora i potpisat to odobrenje eto dragi moji doktori nadam se da će te mi moć odgpovorit na ovo pitanje a ja odgovor bar mislim da znam a to je da ga mogu potpisat fizijatar ortoped i neurokirurg,zašto to isto nisu učinili neznam ako mi možete objasnit zbog čega isti nisu postupili u skladu zakona?Dali postoji koja rupa u zakonu po kojoj se nemora dat pacjentu ta pomagala?

plavooki

• Full Member
    • MSN Messenger - zlaja_ha@hotmail.com
    • Email
« Odgovori #26 : Studenoga 23, 2008, 00:03:05 prijepodne »
Dragi moji,
Lijepi pozdrav,
Nažalost danas sam se uvjerio po ko zna koji put da je to tako i to ne na pregledu u BiH. Neuro ti si genije. Danas sam bio na pregledu kod jednog tvog kolege ( imena i mjesta nisu bitna) koji je u roku od polasata mi dodao dosadašnjoj dijagnostici tri nove dijagnoze i rekao da mu donesem bolje i jasnije snimke jer na ovima ima kontakta između pojedinih hernija i medule ali se to jano ne vidi, ali da opet misli da mi je otišao gornji motorički neuron. Fino me je primio i rekao da možemo sa novim nalazima i snimcima razgovarati i nastvaioti saranju ali ne mene nije djelovao umirujuće, a niti me impresionirao svoim znanjem. Nakon tvojih postova volio bih da imam nekoga kao što si ti da me može pregledati jer naime ovaj doktor je pregldao snimke ali ne i mene.
lijep pozdrav
Nada postoji...

kokolino

• Guru
  • Hero Member
« Odgovori #27 : Studenoga 23, 2008, 16:20:53 poslijepodne »
Ortopedska pomagala prepisuju nadležni specijalisti. Npr štake ili ortozu za kralješnicu ipišu fizijatri ili ortopedi. Zašto tebi nisu ne znam. Vjerovatno im se nije dalo piskarat i ispunjavat obrazac?!

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #28 : Studenoga 23, 2008, 19:59:30 poslijepodne »
Kokokolinice eto predpostavljao sam to i naj vjerovatnije da im se nije dalo pisat al neznam čiji novac oni štedu  ???uff ma žao mi je samo jednog nikad nisam tražio putne troškove nikad nisam tražio pratnju,nikad nisam tražio za njegu i skrb osobe ,nikad nisam tražio ni štake,eto jedino sam dobio pojas i to na ančin jel sam ležo 6 puta po mjesec i pol u bolnici,te se tako pojedinci ponašaju ,iskreno nikad nisam koristio ni oznake invalidskih mjesta kao ni besplatnu iskaznicu za auto put al kokolinice eto sad mi je prelilo ćašu sad ćim se vratim iz toplica sve ću im uzet sve ću tražit jel vidim što si pošteniji da te više j......,ma vrjednost štaka je 170kn uvjek sam govorio ne treba to uzet puno njih to treba al se pitam za kog ja to štedim eeee od sad više neću uzet ću sve što me pripada po zakonu hzzo i hrvi-a,a recepte ću uzimat šakom i kapom te trošit na ljekove koje ću djelit drugima jel ta banda nije ništa bolje zaslužila ??? ???.Ajme koji su to ljudi  nemogu shvatit al sam sebi kažem ima boga,znam jednu zgodu gdje sam tio svoje toplice prepustit curici koja ima multiskrelozu pa su mi rekli da je to nemoguće žao mi je bilo te djevojćice jel mislim da je njoj potrebnije neg meni,eto neide ni to nemožeš na nikog prebacit da bar mogu unovčit te stvari isti tren bi dao u humanitarne svrhe nekom kom je potrebnije,al što je tuje tako je.
Ko što je worff rekao u jednom postu objavljujem rat HZZO a gosp Milinoviće nedo bog da mu išta bude trebalo od toga jel da mu treba isti bi špromjenio zakon.
Kokolinice tebi puno hvala na odgovoru jel više vrjedi tvoj odgovor i trud neg sva vrjednost pomagala kao i novaca dobivenih od HZZo,znam da je rjeć hvala u današnje vrijeme mala stvar al eto više vrjedi neg sve pare ovog svjeta bar meni,i zato tebi i takvima kao ti puno pusa od DENISA :-* :-* :-* :-*

kokolino

• Guru
  • Hero Member
« Odgovori #29 : Studenoga 23, 2008, 20:10:37 poslijepodne »
Hvala ti na lijepim riječima. Ne gubi nadu. Kad drugi put pođeš kod fizijatra zatraži da ti napiše pomagalo.

dkapeta5

• Newbie
  • *
« Odgovori #30 : Prosinca 27, 2008, 20:51:41 poslijepodne »
KRALJEŽNICA ME BOLI VALJDA OTKAD ZNAM ZA SEBE,BOL JE JAĆA U LUMBALNOM DJELU,ALI I VRATNA MI ZADAJE DOSTA MUKE.INAĆE FIZIKALNE TERAPIJE MI UOPĆE NE POMAŽU,A PROŠLA SAB I ULTRAZVUK,BLOKADE,GALVANIZACIJU,PARAFIN I TAKO REDOM DA NE NABRAJAM.ZBOG LUMBALNOG DIJELA SAM PRIJE DVA MJESECA LEŽALA U BIOGRADU I PRIMALA KOKTELE.OPET NIŠTA.VIŠE NEZNAM NI KUD NI KAMO.OVO JE NALAZ MSCT LUMBALNE KRALJEŽNICE:OSTEOFITDISKALNI KOMPLEKS SA SUŽENJEM DESNOG IV FORAMENA,ISPOD NIVOA IZLAZIŠTA ŽIVCA,REDUCIRAN PREDNJI EKSTRADURALNI PROSTOR SPINALNOG KANALA,KOMPRIMIRAN DESNI I IMPRIMIRAN LIJEVI INTRASPINALNI KORJEN NA NIVOU DH,EDEMATOZNA OBA KORIJENA ISPOD NIVOA DH.NALAZ MSCT VRATNE KRALJEŽNICE:STRAŽNJA HIPERTROFIČKA IV OSTEOHONDROZA C6-C7 S DORZOLATERALNIM DESNOSTRANIM DISK-OSTEOFIT KOMPLEKSOM,KOJI REDUCIRA LATERALNI RECESUS I IMPRIMIRA MEDULU.U KONTAKTU JE S KORJENOM ŽIVCA.ZAJEDNO S ISTOSTRANOM UNKARTRIOZOM REDUCIRA IV OTVOR.U SPINALNI KANAL PROMINIRA CCA 3 MM.MOŽEŠ LI MI REĆI SAMO DALI JE OVO NEŠTO KOMPLICIRANO I OPASNO.NAPOMINJEM DA U LUMBALNOM DJELU BOLOVE IMAM STALNO.NE SPUŠTAJU SE NIZ NOGU,ALI ME JAKO BOLI TRTICA,KUKOVI I ZDJELICA.           

kokolino

• Guru
  • Hero Member
« Odgovori #31 : Prosinca 27, 2008, 22:43:34 poslijepodne »
Otiđi kod neurokirurga.

dkapeta5

• Newbie
  • *
« Odgovori #32 : Prosinca 28, 2008, 15:12:08 poslijepodne »
KOKOLINA,HVALA NA SAVJETU.BILA SAM KOD NEUROKIRURGA,ALI SAMO RADI LUMBALNOG DJELA .REKAO MI JE DA OVO NIJE ZA OPERACIJU NEGO DA TREBA LIJEĆITI TERAPIJAMA I TOPLICAMA.NA TERAPIJE IDEM ALI NE POMAŽU.IMAM OSJEĆAJ DA MI NITKO NE VJERUJE DA ME BOLI.DALI JE UOPĆE MOGUĆE DA MI NIJEDNA TERAPIJA NE POMAŽE.IMAM 36 GODINA I RADIM FIZIĆKI POSAO ,ALI U POSLJEDNJIH GODINU DANA SAM VEĆINOM NA BOLOVANJU.U 1 MJESECU SE SPREMAM POSJETITI NEUROKIRURGA U ZAGREBU DA ĆUJEM JOŠ JEDNO MIŠLJENJE.

kokolino

• Guru
  • Hero Member
« Odgovori #33 : Prosinca 28, 2008, 17:38:35 poslijepodne »
Po nalazu koji si napisala mora te boljeti. Neurokirurzi u Dalmaciji se (nažalost po bolesnike)teško odlučuju na operacije, ne znam kakva je situacija u Rijeci, Zagreb je već nešto malo bolja situacija.

dkapeta5

• Newbie
  • *
« Odgovori #34 : Prosinca 28, 2008, 19:45:42 poslijepodne »
KOKOLINA JA SAM IZ ZADRA I MI OVDE NEMAMO BAŠ VELIKI IZBOR NEUROKIRURGA ZATO SAM SE I ODLUĆILA ZA ZAGREB.MOLILA BI TE JOŠ SAMO DA MI KEŽEŠ KOJI DIO KRALJEŽNICE MI JE U VEĆOJ KOMI.MENE VIŠE BOLI LUMBALNI,A FIZIJATAR U BIOGRADU MI JE REKAO DA MI JE OPASNIJI VRATNI DIO.ŠTO TI O TOME MISLIŠ.

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #35 : Prosinca 28, 2008, 21:54:18 poslijepodne »
Dkapeta evo čitam tvoj post neznam što ti je reko fizijatar u zd jel mi je Biograd jako poznat jel i ja sam iz zadra i znam sve lječnike tamo,ko te vodio u biogradu,što se tiče neurokirurga u zadru neznam jel znaš da dr.blaić u mirovini al radi onako,a dr.škarica radi samo njega teško uvatit više mi se čini da se politički veza,moja preporuka Zagreb ne da sumljam u naše zadarske lječnike al čuj lako je bit dobar tamo di si sam a tamo di je puno njih tu se vidi ko je dobar.Eto neznam što bi ti reko ja sam skoro da se kokolina ne naljuti doktoriro što se tiće vratne i lumbalne al eto preživija sam i dalje ču ako bog da,zato pametno mogu ti dat svoje mišljenje samo pitaj al ipak još ono malo nade ostalo je u meni pa to polažem u lječnike ipak su završavali škole i ne želim se s njima trpat u koš. ;)
Pozdrav od Denisa ;)