Druge teme povezane s kralježnicom > Pitanja - zatražite pomoć i savjet

pozdrav svima !!!

<< < (4/4)

ladyanita:
Pozdrav dragi moji !!! :) Evo jučer sam opuštena kući iz bolnice. 9.7.sam bila operirana......Interlaminectomia L5-S1dex. Microdiscectomia lat.dex. Operirao me dr.Vječeslav Kčira -Fideršek...i opet ja tog doktora ne mogu nahvaliti.Ne samo kao doktora nego i kao čovjeka koji ima tako odličan pristup pacijentu. Znaći prvih 24 sata nakon operacije najgori....samo mirno ležiš i to je to...bez hrane i  vode. Boljelo me nije ništa,ali sam mislila da ću umrijeti,ali ovaj put od gladi. Drugo jutro je došlo na red prvo dizanje iz kreveta. Bojala sam se jaaako.....stala sam na noge i čudo....ni jedan,ali baš ni jedan dio tijela me nije bolio. Prvi sam dan šetala s onom hodalicom,a drugi dan mi više nije trebala. Neke med.sestre nisu mogle vjerovati da sam bila operirana. Jučer sam došla doma i koristila sam sanitetski prijevoz.Eee to me malo preforsiralo i malo me boljela noga. Eto ...danas je sve ok.....uglavnom ležim ...malo prošećem i uglavnom bolove nemam. Jedino je koma ovo mirovanje ....ja bi već malo nešto brncala po kući. Sad ne znam dal da skinem ovaj flaster ili da ga ostavim još koji dan ? I da li smijem ležati na trbuhu ???  ♡♡♡♡♡♡ Operacija uspjela....pacijent odlično  :) ako ima tu kakvih pravopisnih grešaka ili su rečenice s brda s dola....to je zato jer pišem na mobitelu.... :P

Henrik VIII:
Super! Jako mi je drago da je operacija uspjela i da je pacijent preživio. :) Treba se oporavljati onako kako je liječnik rekao, bez obzira što sada misliš da možeš svijet preokrenuti naglavačke. :P Bolje je provesti dosadno vrijeme pa da sve bude poslije OK, nego se preforsirati pa da bude lošije!

ljiljana252:
Hej,super da je sve za sada ok,ja sam u vinogradskoj pitala fizijatra za spavanje ma trbuhu,i rekao je da ne,da oni ne preporučuju,za sjedenje Su mi rekli nakon tri tjedna max.15 min.za cijeli dan.A nakon 6 tjedana 30 min.za cijeli dan.Što se tiče sex.odnosa nakon 6 tjedana,s tim da preporucuju samo bočni položaj,Za flaster neznam,ja sam imala tufer,kojo sam previla 3 dan po dolasku kući,10 dan sam skidala šave,U svakom slučaju najbolje je da se pridržavas onoga što Su ti preporučili u bolnici,drži se :)

ladyanita:
G Ljiljana  ja nemam nikakve konce,navodno je koža nešto kao zaljepljena....rez je nekih 2 cm. I meni je preporučeno ne sjedeti,slobodno samo na wc,ne se sagibati,paziti na okretaje i posebno paziti kod tuširanja na klizanje valjda. Vježbam u krevetu te vježbe koje su mi pokazane u bolnici...onako....lagano...penzionerski  :P Preostaje nam samo naoružati se strpljenjem  i nadom o uspješnom oporavku. Naručena sam u Vž.Toplice 21.8.  To bi bilo oko 6 tjedana nakon operacije i to mi je ok.....barem budem mogla već onda normalno vježbati.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju