Druge teme povezane s kralježnicom > Pitanja - zatražite pomoć i savjet

Refundacija Hzzo-a za dijagnostičke pretrage

(1/6) > >>

ladyanita:
Otvaram novu temu jer sam sigurna da puno ljudi ne zna da Hzzo vraća novce za dijagnostičke pretrage.
Dakle.....kod nas je veliki problem magnetska rezonanca jer se na nju čeka mjesecima.Ako MR obavite privatno.tj ako platite,donesite na zavod slijedeće dokumente: original račun na vaše ime,povijest bolesti,broj tekučeg,ako imate potvrdu o narudžbi (ako ste pokušali u nekim bolnicama ,a predugo vam je za čekati),napisati zahtjev za povrat sredstava i navesti razlog zašto ste navedenu pretragu obavili privatno(čim više toga napisati,radi bolova i svašta što vam je na duši).
Danas sam zvala na zavod i tako mi je rečeno. Ako je pretraga opravdana vračaju pare i dobro bi bilo da na liječničkom nalažu piše HITNO !!
Evo....sastavljam zahtjev,inspiracija je tu i sutra nosim sve na zdravstveno  ;)

debelman:
Evo ja imam ugodno iskustvo sa cekanjem snimanja torakalne kraljznice preko uputnice. Nju sam cekao 26 dana (poliklinika Kalajžić Split).

ladyanita:
Baš mi je drago da i toga ima u lijepoj našoj.  :)

ladyanita:
 ;) predala sam danas liječničkom povjerenstvu zahtjev za povrat sredstava za učinjenu magnetsku. Teta na šalteru mi je rekla da će rješenje stići na kućnu adresu. Ja se nadam pozitivnom rješenju,pošto sam na temelju tog nalaza bila operirana. :P živi bili pa vidjeli......to bi mi taman mogla biti božičnica ;) ;)

ladyanita:
Evo stiglo danas moje rješenje za povrat sredstava za učinjenu magnetsku privatno. Odobrili su mi za povrat 668,82 kn. Platila sam 960,a 291,18 kn mi ne priznaju. Budaletine....ne znam kaj to sad znači.....ali bolje išta nego ništa. :P

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju