Autor Tema: šta kaže MR LS?  (Posjeta: 22316 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Goran

• Full Member
Odg: šta kaže MR LS?
« Odgovori #18 : Ožujka 10, 2010, 21:28:27 poslijepodne »
Kod nas ne postoje individualne terapije - barem ja to nisam to doživjela.

Ima. Npr. Reaktiva http://www.reaktiva.hr/
Samo košta.  IIRC, 1h=275 kn   :o

Plavuša

• Hero Member
  • ponekad sama sebi doktor
« Odgovori #19 : Ožujka 10, 2010, 22:20:48 poslijepodne »
Kod nas ne postoje individualne terapije - barem ja to nisam to doživjela.

Ima. Npr. Reaktiva http://www.reaktiva.hr/
Samo košta.  IIRC, 1h=275 kn   :o

Goran me podsjetio! Zaboravila sam napomenuti da mislim na terapije u toplicama (varaždinske, krapinske...) i bolnicama, tj. na terapije koje je moguće obaviti na uputnicu i koje se NE plaćaju. Pretpostavljam da je u privatnim klinikama drugačiji pristup, ali taj dio je meni nepoznat. Pogodite zašto!  ;)
p.s. Goran je naveo razlog!  :P
« Zadnja izmjena: Ožujka 10, 2010, 22:35:24 poslijepodne Renata »
2006. interlaminectomia L4-L5

any

• Newbie
  • *
« Odgovori #20 : Ožujka 11, 2010, 10:17:46 prijepodne »
hvala svima!!   :-*

Denis

• Hero Member
« Odgovori #21 : Ožujka 11, 2010, 16:48:13 poslijepodne »
Denis dobro kaže - ne radi sve što ti kažu. Npr. ako kažu ponovi vježbu 10 puta ti ponovi onoliko koliko možeš.
Jer u toj grupi za vježbe su oni svježe operirani i oni koji su operirani prije 5 godina i oni koji nikad nisu operirani, a imaju lumboishialgiu nekoliko godina, pa već toliko godina vježbaju i naučeni su na vježbe.
To ti govorim iz vlastitog iskustva. Kod nas ne postoje individualne terapije - barem ja to nisam to doživjela.

A to što je tebi određeno da ideš na operaciju 4 tjedna nakon operacije - to je odluka tvog operatera i u to se ne bi miješala. On zna kako je i što operirao i kako i što treba dalje.

Sretno!
Renata ja i ne radim sve što mi kažu jer bi po njima opet završio na operaciji,nit je njih to briga samo viću vraga si se operira hahahhsamo vježbaj a ja vidim da meni više vridi napravit par KM šetnje nego sve one vježbe,ima par vježbi koje mi odgovaraju i njih radim sve ostalo što one zadaju a nisu ni pogledale karton ja to neželim raditi,pa mipola vježbi prođe u nekom izležavanju.Što se tiće određivanja za toplice slažem se najbolje to zan Neuro jer on zna u biti što je bilo unutra.Ali što da ti kažem oni ludu kad čuju da propagiram DR Saftića i druge neurokirurge i Vinogradsku ,te da dajem svoje mišljenje da se treba operirati,odma mi počmu spuštati, al fala bogu ja imam velik jezik pa im neostajem dužan. :D,a sa onima koji mislu da su na višem nivou te se držu toliko visoko za njih imam poseban ljek a to je Ministar zdarvstva,kojem će se morati očitavati,a ne meni soliti pamet i spuštati ;)

davor

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #22 : Ožujka 11, 2010, 23:24:54 poslijepodne »
al fala bogu ja imam velik jezik

...blago tvojoj gospođi onda.....  :)
2 godine tegoba L5/S1. Ekstruzija od 7mm.
Operiran 01/2009 u Vinogradskoj, Zagreb
Do dan danas se osjećam kao da nikad ništa nije bilo.
Igram nogomet i košarku i sve ostale sportove.

Denis

• Hero Member
« Odgovori #23 : Ožujka 12, 2010, 15:10:27 poslijepodne »
al fala bogu ja imam velik jezik

...blago tvojoj gospođi onda.....  :)
A nećeš ni ti svojoj ostati dužan hehheh  :D ;D