Denis dobro kaže - ne radi sve što ti kažu. Npr. ako kažu ponovi vježbu 10 puta ti ponovi onoliko koliko možeš.
Jer u toj grupi za vježbe su oni svježe operirani i oni koji su operirani prije 5 godina i oni koji nikad nisu operirani, a imaju lumboishialgiu nekoliko godina, pa već toliko godina vježbaju i naučeni su na vježbe.
To ti govorim iz vlastitog iskustva. Kod nas ne postoje individualne terapije - barem ja to nisam to doživjela.
A to što je tebi određeno da ideš na operaciju 4 tjedna nakon operacije - to je odluka tvog operatera i u to se ne bi miješala. On zna kako je i što operirao i kako i što treba dalje.
Sretno!
Renata ja i ne radim sve što mi kažu jer bi po njima opet završio na operaciji,nit je njih to briga samo viću vraga si se operira hahahhsamo vježbaj a ja vidim da meni više vridi napravit par KM šetnje nego sve one vježbe,ima par vježbi koje mi odgovaraju i njih radim sve ostalo što one zadaju a nisu ni pogledale karton ja to neželim raditi,pa mipola vježbi prođe u nekom izležavanju.Što se tiće određivanja za toplice slažem se najbolje to zan Neuro jer on zna u biti što je bilo unutra.Ali što da ti kažem oni ludu kad čuju da propagiram DR Saftića i druge neurokirurge i Vinogradsku ,te da dajem svoje mišljenje da se treba operirati,odma mi počmu spuštati, al fala bogu ja imam velik jezik pa im neostajem dužan.

,a sa onima koji mislu da su na višem nivou te se držu toliko visoko za njih imam poseban ljek a to je Ministar zdarvstva,kojem će se morati očitavati,a ne meni soliti pamet i spuštati