Jel konzumirate kakve?
Tu i tamo pijem samo vitamin E, i jako, jako pazim na prehranu. Nastojim ne kupovati u trgovinama poput Konzuma, Lidla, Kauflanda i sličnih stovarišta smeća, već obilazim tržnice i seljake u potrazi za organskim uzgojenom hranom. S mora mi šalju svježu ribu i maslinovo ulje...umjesto bijelog koristim integralno brašno, a umjesto bijelog šećera - koristim smeđi. Stalno nešto istražujem i kombiniram i sve sam bliže tome da potpuno izbacim meso iz prehrane. Od kako pazim što jedem, osjećam se puno, puno bolje. Prije sam umirala od gastritisa, a od kako pazim što jedem - evo već gotovo dvije godine nije me nijednom zabolio želudac.
Jasna,s ovim kupujem na tržnici i od seljaka,podsjetila si me na jedan događaj,hehehe...
2004 god. sam bio završio u bolnici,na zaraznom,zbog ugriza poskoka,niš strašno,al sam morao odradit nekoliko dana na tom odjelu

Tu upoznah jednog domaćeg seljaka,koji mi se stalno hvalio svojim domačim proizvodima i vrhunskim uzgojima i bla,bla... ama sve čisto domaće,a ne galofak,bla,bla... Kad uspijeh doći do riječi,ja ga priupitah, zašto je tu,a on kaže:šprica sam po njivi s otrovima,pa sam se otrova,ma sad sam dobro

Pa ti sad vjeruj domaćoj hrani