Druge teme povezane s kralježnicom > Pitanja - zatražite pomoć i savjet

Vještačenje u Hrvata

(1/1)

ladyanita:
Moram novu temu otvoriti jer ne znam gdje bi pisala,ovako će biti preglednije.

Ako danas ili narednih dana ne završim na psihijatriji onda neću nikad.
Javila meni danas moja Lom da je došlo moje rješenje od vještačenja tj. obavijest. I ljudi moji draga ja sam sposobna za posao.

Citiram ; NE POSTOJI SMANJENJE RADNE SPOSOBNOSTI UZ PREOSTALU RADNU SPOSOBNOST NITI DJELOMIČNI ILI POTPUNI GUBITAK  RADNE SPOSOBNOSTI.
Sve bi ja to normalno podnesla i preživjela da mi doktorica na vještačenju nije rekla da je tu potrebno daljnje liječenje. Dva puta sam je pitala i rekla je da sam dalje na bolovanju... :-[ pisala sam ishod vještaćenja.
Ja sam na vještačenju bila u Zagrebu,oni kao šalju svoje mišljenje u Varaždin i u Varaždinu pišu rješenje. I eto.....sposobna sam za posao,samo ne znam na koji j..... način.
Sad čekam pravo rješenje koje bi trebalo doći u roku od dva tjedna i onda se na rješenje mogu žaliti....jer ovo je samo LOM dobila obavijest. Uglavnom ona bude meni morala prekinuti bolovanje.  :'( :'(

Zato Vas sad molim,sve koji ste imali kakva slična iskustva s tom odvratnom Hrvatskom birokracijom da mi napišete savjete...kako dalje...što poduzeti jer ja na poslu s vožnjom 10 sati izdržati ne mogu.

i eto...jedno ti vele,a stoto napišu  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju