kak da usporedim nalaz kad se ne razumijem u sve to?!
osim toga....tvoj se nalaz razlikuje od mog..
ja sam u svom tocno opisala kaj mi pise
tu sam dosla s nadom da cu dobit neku povratnu inf.od nekog ko se razumije il ima iste il bar donekle slicne stvari ko ja.....da vidim i cujem kak se ta osoba hrvala s time i sta je prosla i kakvi su rezultati -, a sve s ciljem da imam neku perspektivu i da se bolje znam postavit prema onom sto cu cuti od dr....i da nadjem neko rjesenje, da cujem sta su drugi radili da si pomognu a sta nisu
da dobijem ideju sta smijem a sta ne
al uglavnom....doslo mi je na isto ko da sam upisala u medicinski rjecnik ostefit i unkartroza..
ne znam....
hvala kaj ste se javljali al bas nisam saznala puno vise..
Čuj nemoj se ljutiti da li ti misliš da je ovo forum koji radi na hop cup,dođeš pročitaš,odeš lječniku i riješen problem.Ja sam ti stavio svoj nalaz za koji mislim da je gori od tvog jer je taj nalaz od 2006 godine,i naglasio sam ti da uz puste pretrage nisam našao riješenje i da se hrvam s tim godinama.Moj savjet za početak.
-ako pušiš prestani pušit na par dana da vidiš kako će ti biti oćeli se vrtoglavice smanjit.
-nađi si zanimaciju neku da ne misliš o istima tegobama,naravno ne mislim na posao,već na neki hobi koji će ti bit van tvojih dnevnih aktivnosti
-kad ti počmu vrtoglavice samo sebi reci,nek padnem,boli me briga,i vidjet ćeš kako će ti biti lakše,oču reći da tim načinom preusmjeriš misli na nešto drugo.
-što se tiće fizikalnih neće ti odmoći,naravno idi biće ti lakše(manulana masaža vrat,hidro terpija vrata i ramena,te UZ)
-što se tiće Joge ako sam dobro zapamtio nastavi dalje al samo polako sa pokretima vratne kralješnice.
-ukoliko to sve neide moja preporuka da odeš i psihijatru,možda ti ovo zvući čudno,al psiha pospješuje još veće tegobe sa vrtoglavicama.
I za kraj također obavi sve dodatne preglede vratne kralješnice ,ct,mr. pih sad sam zaboravio kao se zove taj pregled gdje se mjeri brzina protoka krvi do mozga,a također bilo bi poželjno i centar za ravnotežu

O stručnom odgovoru nemogu ti konkretno reći,jer nisam kompontentan za davanje istih,al ovo su moja iskustva.