Pozdrav Krešo !
Malo je glupo zaželjeti ti dobrodošlicu na forum,ali takva je praksa
To što si opisao je standardni tijek događaja kod hernije diska. Imala sam takvu operaciju prošle godine,ništa strašno i par mjeseci sam se osjećala super i onda je krenulo sve ispočetka. Evo prije točno mjesec dana bila sam na drugoj operaciji kod koje su odstranili ožiljno tkivo koje je pritiskalo živac.
hahaha...sad si se priključio na forum taman kad smo svi aktivni članovi u nekim bolovima i pomalo smo svi ludi
Ja sam danas došla do zaključka i to po drugi put da nikako ne treba odgađati operaciju već se riješiti tih bolova čim prije jer ako disk pritišće živac duže vrijeme onda je već i upitno da li će se i kad živac oporaviti.... evo mene npr.kralježnica sad uopće ne boli,ali boli noga radi tog živca.
Operacija kralježnice je kao da igraš rulet pa kamo padne kuglica....neki žive kao da nikad nisu bili na operaciji (i takvih nažalost tu na forumu nama ),a nekima se bol vrati u istom ili u gorem obliku.
Ako si kod love...najbolja opcija bi bila u nekoj privatnoj klinici gdje se rade minimalno invazivne operacije