Predstavljanje novih članova > Predstavljanje novih članova

Ako može pomoć i savjet

<< < (2/3) > >>

debelman:
I ja imam titranje misica po cijelom tijelu. To se zovu fascikulacije. Takodjer i meni je od kicme tako da nema straha. Vjerovatno ako si guglao fascikulacije su povezane sa neuroloskim bolestima kao ASL, MS...

Edis05:
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi seI ja imam titranje misica po cijelom tijelu. To se zovu fascikulacije. Takodjer i meni je od kicme tako da nema straha. Vjerovatno ako si guglao fascikulacije su povezane sa neuroloskim bolestima kao ASL, MS...

--- Kraj citata ---


Pa prije ti fascikulacija po nogama ja sam imao neko trnjenje u lijevoj ruci i radio emng ruku, a emng bi pokazao da je takvo što.

Nego radio sam emng nogu prije dva dana i pokazao je kritično oštećenje nerva na L5 gdje imam diskus herniu i kao od toga imam to titranje mišića.

Neurolog me uputio neurohirurgu da vidi i njegovo mišljenje, kao da se pokuša izbjeći operacija vježbama ali se boji da ne izgubimo vrijeme jer je nerv znatno oštećen.

Mene je najviše uznemirivalo što ne znam od čega sve to jer bolova nemam a u pravilu diskus herniu prate bolovi.


Kakve vježbe da radim?

Ima li kakav savjet u kojem položaju spavati?

Ima li ko kakav savjet oko tog oštećenja nerva, operacija ili ne?

topalo:
Jako je nezahvalno nekog savjetovat operacija ili ne. Vjerujem da nijedan neurokirurg neće predložit operaciju ako ona nije potrebna. Nekako mi se iz svih ovih iskustva od poznaninika i po forumu čini da ako je operacija preporučena da ju je bolje napravit na vrijeme jer je ishod bolji .

topalo:
Vidim da si dosta doktora prošao pa zato još jedan savjet , uzmi dva mišljenja neurokirurga i ako si možeš priuštit privatno vani se dosta koriste terapije ozonom ako hernija nije prevelika. Pa možda da zatražiš mišljenje .

Edis05:
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi seVidim da si dosta doktora prošao pa zato još jedan savjet , uzmi dva mišljenja neurokirurga i ako si možeš priuštit privatno vani se dosta koriste terapije ozonom ako hernija nije prevelika. Pa možda da zatražiš mišljenje .

--- Kraj citata ---


Sve ovo što sam radio je sve privatno, inače bi trebalo mi godinu dana da prođem ove pretrage jer se čeka na red dugo.

Nerulog mi je sada preporučio neurokirurga pa ću vidjet njegovo mišljenje, a uvažit ću i tu preporuku za mišljenje 2 neurokirurga.

Zahvaljujem

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju