Predstavljanje novih članova > Predstavljanje novih članova

Bojan

<< < (2/3) > >>

Janna:
A tebe bas hoce... I kako si sad?
A sto se tice onoga mlad si... U vrijeme kada mi je najcesci obzor bio plafon puno sam trazila po netu i svega pronasla, izmedu ostalog: hernije i jesu bolest mladih kraljeznica, rijetki su oni koji se sa tim problemom susrecu iznad 40.

bojan:
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi seA tebe bas hoce... I kako si sad?
A sto se tice onoga mlad si... U vrijeme kada mi je najcesci obzor bio plafon puno sam trazila po netu i svega pronasla, izmedu ostalog: hernije i jesu bolest mladih kraljeznica, rijetki su oni koji se sa tim problemom susrecu iznad 40.

--- Kraj citata ---

Prezivio i taj incident s manjim posljedicama. Kad vjezbam i plivam jos osjetim desnu potoljenicu (kao da mi radi zivac u nozi) ali prodje vrlo brzo nakon treninga.

bojan:
Eto nove situacije za mene. Prosli tjedan sam bio na godisnjem i sav poletan udjem u auto s poznanikom misleci ne moze nista biti za tih 500 metara. Ali krenuo je prvo nepotrebno duzim putem, a sudbina je ocito htjela da bez ikakve potrebe preleti preko nekih rupa na parkiralistu. Bilo je to u petak. Na pocetku samo zatezanje  i napetost misica, a sada neke minorne smetnje koje mi ne vuku na dobro. Nadam da nece otici previse u krivom smjeru. Plus u vlaku na povratku sam imao dodatne komplikacije koje su dodatno pogorsale situaciju. Uglavnom malo sam deprimiran pa necu biti previse na forumu. Saljite mi PP ako ima bilo sto bitno.

Tako sam se radovao novim gojzericima i planinarenju za vikend.   :(

kokolino:
Na križa hladni oblog,TENS. Na usta decortin u maloj dozi,kratko i analgetik. Želimo vam brz oporavak.

bojan:
Jedva sam pronašao moju temu s predstavljanjem.
Ovo mi je trebao biti kao dnevnik svih "događanja i nezgodacija" s kralježnicom".

Za one koji ne znaju ovaj forum i stranicu sam pokrenuo zbog problema kralježnicom koje imam od 1992 nakon operacije kralježnice.
Jedini cilj je bio da pomognem drugima da izbjegnu ono što je mene dopalo.
Napisat ću još dodatnu poruku vezanu uz forum - status i moje razmišljanje o svemu.

I tako 6 godina nakon zadnjeg statusa mogu reći da sam ni na nebu ni na zemlji.
Bolove nemam ali i dalje imam puno ograničenja koja se tiču nošenja iole veće težine, otvaranja težih vrata, vožnje po lošoj cesti i tako to. Prije dvije godine sam bio u Ligamentu u Zagrebu i nakon sat vremena pregleda  sam kao odgovor dobio da je mene bolje ne dirati jer funkcioniram unutar okvira koje sam si omogućio/stvorio/zadao.

U zadnjih par godina sam počeo lakše podnositi sva ograničenja i nekako sam slobodniji pričati o tome. Prije mi je to sve bilo katastrofa. Inače sam self starter i za mene nema stvari koju ne mogu ili ne želim napraviti. Spreman sam raditi kao crv.
Istina je da mi je sada bolje nego prije 6, a posebno u odnosu na prije 10-15 godina ali daleko je to od normale. Toliko od mene za sada.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju