Predstavljanje novih članova > Predstavljanje novih članova

Bojan

(1/3) > >>

bojan:
Vec sam na stranicama napisao neke informacije ali neka bude i ovdje.
Imam 34 godine. Operirao herniju na L5-S1 1992 u Vinogradskoj kod prof. Negovetica koji je u to vrijeme bio navodno najbolji za operaciju. Operacija je prosla super ali su upute u bolnici i toplicama bile katastrofa. Sve je bilo super odprilike 2 godine (mozda i previse dobro jer bi onda od pocetka trazio dodatne stvari i vise se pazio :) ), a onda su krenuli prvo mali problemi, a od malih problema veliki.
Jedno vrijeme je bilo jako gadno ali vjezbanje i bazen su me spasili, a i terapeuti (spomenuti vec na stranicama)
Da je onda bilo interneta sigurno bi bilo drugacije ali sto je tu je.  Zato ove stranice i forum.   :)

kokolino:
Koliko primjećujem bio si vrlo mlad kad si operiran?! Što je bio uzrok tvojoj hernii iv diskusa sa nepunih 20 godina?

bojan:
Brzo sam izrastao, po konstituciji sam mršav - pravi ektomorf, bavio se puno sportom, a najznačajniji faktor je što sam trenirao košarku. Treniranje je trebalo biti pod stručnim nadzorom, a na kraju se pokazalo da je čovjek koji nas je trenirao diletant jer smo radili neke neprimjerene vježbe. Isto vrijedi i za teretanu koja je kao bila pod stručnim vodstvom osobe koja je završila kineziološki fakultet. Polje sam čitao da se puno vježbi koje smo radili u teretani ne smije raditi prije 20-te.

kokolino:
O baš mi je žao da si tako imao loša iskustva u djetinjstvu i ranoj mladosti. Da i mene često roditelji, ambiciozni, pitaju može li njihov 16-togodišnjak u teretanu...Ergobicikla im se čini skroz malo i slabo oni bi ipak utege a možda na kraju i novce na računu. ;)

bojan:
Evo da zabiljezim u svoj profil, a i da javim stanje. Prije neki dan su me u liftu zakacila vrata u rame (prosao sam rukom kroz vrata prije ulaska ali izgleda da sam zeznuo). Prilicno me s tiltalo tako da pokusavam doci sebi uz odmaranje. Nije mi bas previse do rada, kompjutera i bilo cega pa imajte razumijevanja ako ne odgovoram brzo ili nisam na forumu. Polako prolazi i nadam se da ce uskoro sve biti kao i prije (jos me malo noge zezaju - trnci i zatezanje). Bilo je puno gore kada me s tiltalo u vlaku prosle godine kada se lokomotiva zaletila u vagon. Sljedeci tjedan sam na godisnjem pa cu biti aktivniji na forumu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju