Kad bi mojim mukama došao kraj,bilo bi super?!
Što se danas dogodilo??!
Pošto ja jučer bila u Zg a danas moj doktor radio popodne,mama otišla odma kad počeo radit kod njega da pročita što je moj neurokirurg u Zg napisao. Znači ovako: APAURIN 5mg(ovaj meni pusti u ljekarnu Normabel),Zaldiar 2x2,i Dexametazon 8mg. Vadenje krvi leukociti,CRP i sedimentacija mislim.
Krv ce biti izvadena sutra ujutro,znači u četvrtak,ja sam bila u utorak u Zg.
Prvi DEXAMETAZON sam morala dobiti vec u utorak,al ajde,da ne stvaram probleme ja pričekala do danas,sutra je već četvrtak,tj danas,prošlo pola noći .
Iako je neurokirurg poludio kad sam mu rekla da imam jake bolove i da hitna nije htjela doći u subotu unoći i dati mi nešto protiv bolova i za opuštanje,rekao je da nek mi dolaze sad 5 dana zaredom i daju taj dexametazon,da je tako najbolje da oni to pikaju a ne patronažna ili neko drugi.
I naravno,moj doktor opće prakse pročitao da ja trebam dobit taj dexametazon i rekao nek navečer dok njemu završi smjena zovemo hitnu i rečemo da su on i moj neurokirurg rekli da moraju doci i to mi dati svaki dan,jer ja nemogu u Čakovec u bolnicu ili na hitnu autom.
I zovemo mi oko 20h navecer hitnu,tj. zove tata,reče što trebamo itd. i jedna teta,abnormalno povišenim tonom počinje arogantno odgovarati,da to nije njihov posao,da što mi želimo itd. Nije dala tati da joj kaže 3 riječi zaredom. Onda sam mu rekla da meni da telefon,lijepo sam pristojno ju pozdravila i rekla što je meni neurokirurg rekao i opet se ona DERE i govori ONA MENI nek se smirim i nek tako ne razgovaram s njom. Halooo?? Kako?? Za razliku od nje ja sam njoj govorila sve normalnim tonom. Onda sam ju zapitala dal i u subotu nisu morali doci kad sam bila ko i sad u abnormalnim bolovima,ništa nije komentirala nego je rekla da nije njoj posao da sad zove mog liječnika opće prakse al da će ga zvati i da će oni zvati natrag. Pa sam rekla i kaj sad nek ja radim? I derala se da oni hodaju van samo kad su teške nesreće,vitalno ugroženi pacijenti ili pacijenti na samrti. Aha...a ja nek patim i ko me je**
!!! to joj nisam rekla,nažalost
I tako prođe par min i zove jedan mladi doktor s hitne i veli on meni da je moj doktor nakon svoje smjene morao doći u kućnu posjetu i dati mi injekciju a ne otici doma i da se on izvlači na njih(a oni na njega,normalno)
Onda sam rekla ok,znači ja niti danas neću dobiti injekciju ok,pustimo to sad.I pitam ga za subotu,zašto nisu došli,a kirurg s te iste bolnice je rekao nek me dovedu.Njegov odgovor je bio da neko u domu zdravlja mijenja mog doktora vikendom i da je taj morao doći umjesto njih van,tj. do mene. Pa ga pitam otkud bi ja to znala i zašto mi to onda nisu rekli na hitnoj u subotu,onda je rekao da je to moj doktor meni morao reći.
Mislim?! Šok za šokom svaki dan. I još u bolovima. 21 mi godina,uskoro 22,nemogu dobiti 5 jebenih inekcija od te proklete države i tog sistema,a nedaj Bože da romi zovu i jebu im mater preko telefona,knjima lete ko ludi.
Moje susjede koji cjeli život nisu ništ dali ovoj državi voze svaki jebeni dan na pretrage itd. a ja ne zavrijedim ni jednu jebenu injekciju.
Sad krivim i doktora opće prakse i hitnu. Neznam što će reći moj dragi neurokirurg ujutro kad mu javim da još nisam dobila nijednu injekciju i da još nemam nalaze krvi.Mislim da će biti "presretan"! I da "neće" poludjeti do kraja!!!
Najžalosnije od svega je kad se zove veterinar za životinju bolesnu,on dođe,a meni neće niko pomoći.
Lp od Patricie(unatoč faking Normabelu nema spavanja za mene,OPET)
Oprostite na OPET tak dugom postu,ali moja muka nemože biti sažeta :/