Predstavljanje novih članova > Predstavljanje novih članova

evo i mene da se predstavim... Mak

(1/3) > >>

Mak:
Poštovanje društvo...
Prvo zahvaljujem na prijemu u "grupu"! Odajem Vam svako priznanje. Od 8 mj. pratim Vaša postove, koji su mi iskreno puno pmogli da vidim sa kakvim se problemima susrećete. Ne bi Vas posebno izdvajao ali Henrik i Lady Anita su baš jako akivni i imaju zanimljive postove.
8.9. sam bio drugi puta operiran u KB Dubrava, za mene kod najboljeg neurokirurga... Inače već više od 20-.etak god. imao sam problema sa kralježnicom i toliko sam išao i na rehabilitaciju u Varaždinske Toplice i ta vjernost njima traje isto toliko dogo.
Godine 2014. sam operiran prvi puta - LS kralježnicu  L1/L2, L2/L3, L3/L4 i sve je nakon operacije i provedene rehabilitacije bilo u najbojem redu. Super sam se oporavio tak da sam se već slijedeće godine penjao po stablu jabuke u vikendici u Tuheljskim Toplicama i ručno brao jabuke, kosio livade, uživao uzgajanjem ruža, ukrasnih grmova i tako... a priroda tako lijepa, 700 m. od vikse do bazena gdje sam takoreči svakodnevno plivao leđno prema uputama doktora...
Nažalost ove godine poao sam na bok i leđa - operirani dio i da ne dužim bila je potrebna nova operacija, koja je po meni uspjela, i od koje je sada prošlo 3 mj.
Od toga sam bio na rehabilitaciji - naravno Varaždinskim Toplicama, gdje "eto čuda", imao sam to zadovoljstvo da upoznam -  "buhtlicu"... 
Toliko od mene za početak, lijep pozdrav svima. Mak

buhtlica:
Dragi nas Mak dobrodosao...bas je zakon upoznati nekog s foruma:)) nemojte im otkrit tajne varazdinskih toplica i kako je tamo super jer ce svi zeljet doci bas tamo:))))

ladyanita:
Ohohohohoo....dobro došao na forum Mak.
Dakle ako se neide milom na drugu operaciju,onda izgleda silom.
Kad budeš u mogućnosti napiši  malo kakve si probleme imao prije prve operacije i šta se ipak desilo u kralježnici da je trebalo operirati. Kužim da si pao,ali zanima me povreda.

Kaj se tiće toplica....ne bih! hvala

Mak:
Draga buhtlica, lijepi pozdrav uživaj i dalje..., a draga Anita hvala na javljanju i na tvoja pitanja bum odgovoril naknadno, jer za to to treba više vremenena, malo je podulje za pisati.  :)

vrhhy:
Dobro došao Mak!
Meni će trebati tvoje male tajne VZ toplica, pa se toplo preporucujem :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju