Autor Tema: hercegovka  (Posjeta: 4102 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

sanjacilic

• Newbie
  • *
    • Email
hercegovka
« : Travanj 19, 2013, 13:29:43 poslijepodne »
Samo da na početku sve lijepo pozdravim. javljam vam se iz Ljubuškog. Nakon teške prometne nesreće u 8. mjesecu prošle godine i tri operacije kralježnice hrvem se s doktorima fizioteraputima i tabletama u nadi da opet budem ona stara :)

Sigurna sam da ću ovdje naći puno dobrih savjeta i svojim iskustvom pomoći nekome...

bojan

• Hero Member
    • Bojan - zdravstveni status
Odg: hercegovka
« Odgovori #1 : Travanj 20, 2013, 01:45:20 prijepodne »
Pozdrav i tebi. Nadam se da ćeš pronać korisne informacije, a posebno me veseli  stav da bi svojim iskustvom mogla nekome pomoći. Mislim da je važno pisati o iskustvima, a ne samo pitati. Kad stigneš napiši u kakvoj si trenutno situaciji.
Operacija protruzije L5-S1 1992 u Vinogradskoj

trucker

• Forumas
    • MSN Messenger - trucker070@hotmail.com
    • Email
Odg: hercegovka
« Odgovori #2 : Svibanj 05, 2013, 21:17:31 poslijepodne »
Samo da na početku sve lijepo pozdravim. javljam vam se iz Ljubuškog. Nakon teške prometne nesreće u 8. mjesecu prošle godine i tri operacije kralježnice hrvem se s doktorima fizioteraputima i tabletama u nadi da opet budem ona stara :)

Sigurna sam da ću ovdje naći puno dobrih savjeta i svojim iskustvom pomoći nekome...

Pozdrav! Otprilike znam kako ti je i ako ti sve to bude vodio stručnjak Barić, ne nedaj se nekom rezultatu.Mene je "liječio" pa možeš pročitati kako sam završio 2009.Trebao sam tada tužiti i njega i ustanovu koja ga je zaposlila ali eto uspio sam prohodati!
2005-2009 problemi s kralježnicom,bolovi u križima i niz desnu nogu
22.05.2009. INTERLAMINECTOMIA L V/S I LAT.DEX.   ABLATIO DISCI I.V.DRAINAGE
Od operacije na ovamo manje/više bez bolova...