U bolnicu sam ušla dan prije operacije, a izašla sedmi dan po operaciji.Ukupno 8 dana.
U bolnici su mi pokazali vježbe koje sada sama radim kući dva puta dnevno.
Rečeno mi je da prvih mjesec dana ne smijem sjediti, osim kratko na WC-u, a da hodam što više, ali u okviru svojih mogućnosti. Za sada mi to ništa ne pada teško; jedem s nogu, novine čitam šetajući... bilo mi je neobično prvih par dana po dolasku kući jer je moj krevet niži od bolničkog pa mi je i ustajanje i lijeganje teže, ali sam se priviknula i za sada sve štima.
U bolnici su nam zadnji dan pokazali i kako uz i niz stepenice... nogu po nogu na istu stepenicu... ja sam tako hodala prva dva dana, a sada hodam normalno... još uvijek izgledam kao da sam progutala metlu i vidi se na meni da nešto nije ok, ali funkcioniram i ništa me ne boli, a primjećujem da svaki dan mogu bez problema na nogama provesti sve više i više.
Operaciju sam obavila u Splitu, a čekala sam na red 15 dana od kada sam se javila da me zapišu.
Meni je izgleda cijeli disk bio raspadnut i liječnik kaže da su mi izvadili sve do čega su mogli doći. Inače, imam na leđima šav od cca 5 cm i tri punta. Ništa strašno