Autor Tema: kuki  (Posjeta: 9090 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

kuki

• Newbie
  • *
    • Email
kuki
« : Siječnja 22, 2010, 06:24:25 prijepodne »
Pozdrav svima,

ukljucila sam se nekidan, ali tek sam danas skontala ovo predstavljanje. Zovem se Irena, i izgleda da imam piriformis sindrom. Muku mucim sa bolovima u guzi i desnoj nozi vec 8 mjeseci, nekada budem i tesko pokretna. Dosta vremena je bila teorija da nesto mi nije uredu sa ledjima. Kasnije su MRI i rengen pokazali da je sve uredu...a bol je i dalje tu. Tada se doslo do zakljucka da je ovaj piriformis sindrom koji se ubiti ne vidi ni na rengenu ni MRI-u. Dosta citam o ovome, i zbunjuje me jer negdje se pise da je oporavak brz i lagan, i to nije neki problem, a negdje se govori da moze zavrsiti lose ako se prekasno diagnosticira...8 mjeseci je prekasno? hmmm
Druga nedoumica je moj posao. Radim kao manager u hotelu, hrana i pice... vodjenje restorana, barova, banketa...puno trcanja, akcije, duga satnica rada, a ima nekada i dosta sjedenja u  uredu... ovisi sto se odgadja u hotelu. Doktor mi nije od neke pomoci, prepasivan i ne daje mi sam informacije, moram pitati, ali to je bilo tesko do sada kad nisam nista konkretno znala sto mi je. Trenutacno mi je misic jako jako upaljen, kljesti mi zivac, uzimam dosta tableta, i eto 2 dana ne radim, ali ocekuje se da se vratim na posao odmah.
Imam hrpu pitanja, i stvari sto bi htjela znati... da li bi trebala biti na bolovanju, ako da..koliko dugo otprilike? Bi li mi vise pomogao kakav sportski doktor/fizioterapeut? Pomaze li akupunktura(negdje se spominje, negdje ne),koje sve vjezbe trebam raditi? Moze li se od ovoga ozdraviti potpuno? Koje tablete su najbolje za opustanje misica? itd, itd... mnogo stvari se mota po mojoj glavi.
Drago mi je vidjeti da ovakav forum postoji, i nadam se da netko ima vise saznanja i iskustva s ovom temom. Pozdrav svima!
« Zadnja izmjena: Siječnja 22, 2010, 10:46:42 prijepodne bojan »
sacroilitis

trucker

• Forumas
    • MSN Messenger - trucker070@hotmail.com
    • Email
Odg: kuki
« Odgovori #1 : Siječnja 22, 2010, 13:43:14 poslijepodne »
Pozdrav kuki i dobrodošla na forum!
Nadam se da ćeš ovdje naći dosta korisnih informacija...
2005-2009 problemi s kralježnicom,bolovi u križima i niz desnu nogu
22.05.2009. INTERLAMINECTOMIA L V/S I LAT.DEX.   ABLATIO DISCI I.V.DRAINAGE
Od operacije na ovamo manje/više bez bolova...

Plavuša

• Hero Member
  • ponekad sama sebi doktor
« Odgovori #2 : Siječnja 22, 2010, 17:20:50 poslijepodne »
Dobrodošla Kuki!

p.s. Jel mogu k tebi na Karibe? Upravo mi je otvoreno bolovanje!  :D
« Zadnja izmjena: Siječnja 22, 2010, 17:30:21 poslijepodne Renata »
2006. interlaminectomia L4-L5

kuki

• Newbie
  • *
    • Email
« Odgovori #3 : Siječnja 22, 2010, 17:35:18 poslijepodne »
Renata,

mozes slobodno na Karibe kad god hoces! Ima i plaza i bazen ispred kuce, i lijepo vrijeme...valjda i to nesto pomaze, ako nista drugo, dobro je za psihu.

Pozdrav,

Irena
sacroilitis

Denis

• Hero Member
« Odgovori #4 : Siječnja 22, 2010, 20:38:40 poslijepodne »
Kuki dobro došla ;)
Meni osobno nje dijagnosticiran taj tvoj problem,al ga imam radi diskusa l4-l5 naravno prje i poslije operacije,meni pomaže za opuštanje tog djela na g.... topli termofor s vodom on me umiri ,i smanji bol u tom djelu kao i nozi,izgleda da mi odgovara toplo,tako da izbjegnem piti bezpotrebno tablete,probaj možda ti pomogne ;)

goga

• Forumas
« Odgovori #5 : Siječnja 22, 2010, 22:56:56 poslijepodne »
Dobrodošla Kuki i nadam se da ćemo si međusobno pomoći. Sretno!  :-*

madagaskar

• Hero Member
« Odgovori #6 : Veljače 04, 2010, 00:25:32 prijepodne »
Dobrodošla

senainter

• Sr. Member
    • Email
« Odgovori #7 : Veljače 04, 2010, 23:11:59 poslijepodne »
Ja sam ti vec rfekla sta je meni pomoglo, jer imam gotovao pa isti bol kao i ti, ali meni se cini da bi trebala da promijenis taj posao. Prenaporan je za tvoj problem, doktori jesu pasivni u ovim stvarima jer se o tome puno ne zna, posebno ako ne dolazi od kicme.
Nadam se da si u medjuvremanu do sada uspjela popraviti stanje, al svako bi trebala na duze bolovanje i mozda i fizikalne, vjezbe, plivanje odmaranje na plazi  ;D
Sve najbolje
L4-L5, L5-S1-diskus hernija
Siringomijelija
Skolioza 43 stepena torakalna, 20 stepeni lumbalno
Operacija u Vertebrisu 2011
Stanje: neureklo se :)

brinetka

• Forumas
« Odgovori #8 : Veljače 06, 2010, 11:57:10 prijepodne »
Dobrodošla... ;D
Discus hernia L4-L5 ljevo maj 93
discus hernia L5-S1 ljevo jan 94
neurogen mjehur + infekcije mjehura, bubrega
neuropatoloski bolovi (ponavljajuci ishiasi)
Rhizolys L4-L5 i L5-S1
Disk-artroza 2009