Ja ti mogu reči za daruvarske,smještaj i hrana su ok,terapije su svuda slične,bazen grupne vježbe,u grupi su svi koji imaju problema s kralježnicom ali različitih diagnoza,pošto si operirana dobit češ vježbe u maloj dvorani na krevetima u grupi su samo friško operirani,( ovisi kolko češ friško doči)ako dođeš nakon 3 mjeseca ideš u veliku dvoranu na strunjače ili ako fizijatar tako procijeni da možeš,dobiš još vjerojatno struju,laser,hidromasažu,osoblje je stvarno ljubazno,naravno ne svi,bazeni u hotelu se nadoplačuju ako uzmeš za svih 21 dan dobiš popust.uglavnom najvažnije je dobit dobrog fizijatra i snjim pokušat dogovorit što kvalitetnije terapije,sobe su 2 krevetne,operirani na prvom katu mada ima i lift,imaš mali kafič za popit kavicu,i toplice su usred parka pa možeš šetat do besvjesti,do centra grada ima cc.5 minuta,I da napomenem sve one bajke i tretmane koje reklamiraju na tv.možeš dobit ako platiš..Po čitanju na forumu kako je u drugim toplicama,čini mi se da je u Daruvarskim puno bolje,ali ja nisam objektivna,jer svu fizikalnu obavljam u njima,a u drugima nisam bila.Imam neka saznanja da je u Lipiku jako kvalitetna fizikalna baš za stanja kod oštečenih živaca,ali nisam bila pa nemogu potvrdit.