Predstavljanje novih članova > Predstavljanje novih članova

pozdrav

(1/2) > >>

niny:
pozdrav svima, imam 38 god, živim u okolici Pule, probleme sa kralježnicom imam od 2012 bol se javila ničim izazvana u donjem dijelu leđa i kroz desnu nogu, kada je napravljena prva magnetna i otkrivena hernija L4 L5 S1, 2014 sam bio na invalidskoj komisiji za lakše radno mjesto i dobio sam zabranu čučanja, klečanja, zakretanja trupa, dužeg stajanja i dizanja tereta težih od 5 kg, nisu utvrdili invalidnist već samo napomenu da postoji mogućnost nastanka invalidnosti u slučaju ne pridržavanja uputa, kako radim u brodogradnji premješten sam na kancelarijski posao, bolovi su se kroz neko vrijeme povukli, javljali povremeno ali ništa što Zaldiar nije mogao riješiti, početkom 8 mjeseca ove godine bol se vratila ali jača i oštrija nego ikada, sada kroz obje noge i totalna nemogućnost kretanja, krenulo se sa koktelima, nakon desete sam tražio prekid jer nije bilo smisla, dali su mi Tramal 100 mg i on je uspio ne skroz ukloniti bol ali je dovoljno suzbiti da sam se mogao kretati, odrađeno 2x 2 tjedna terapija ali ništa bolje, u 12 mj sam napravio drugu magnetnu gdje je utvrđen raspadnuti disk L4L5 i preporučena je operacija za koju sam upisan za 31.3. 2018, međutim kako to ide otkazan je termin 5 puta do danas, bio sam ovaj utorak kod doktora koji treba operirati i uz njegove isprike kako imaju samo 3 sale koje koristi još 5 kirurga koji odrađuju i krvarenja i ostale hitne operacije mi koji čekamo operaciju kralježnice smo na zadnjem mjestu i ubacuju nas čim se oslobodi mjesto u sali, vjerujem doktoru jer se poznajemo preko 6 godina,
zašto sam ovdje došao i zašto vam sve ovo pišem, danas sam bio kod svog doktora opće prakse i pošto sam na bolovanju preko 8 mjeseci preporuka je da se upišem u Rijeci za operaciju kralježnice jer se tamo dosta manje čeka i mogao bi dobiti termin u 6 mj, moje pitanje vama je kakva su iskustva sa operacijama u Rijeci i koga bi preporučili?
Lp, niny

ladyanita:
Dobro došao na forum. Da sam na tvom mjestu, moj izbor bi definitivno pao na dr.Dinka Štimca.
Lp

topalo:
Pozdrav niny, ja sam iz Istre i tri puta operirana u Rijeci na Sušaku . Teško je reć dali sam loše operirana ili je ovako trebalo biti ali i dalje nisam dobro. Neznam kod koga si naručen u Puli,ali kako čujem ako si kod dr. Milanova( ili nešto slično) onda si u dobrim rukama a ako nisi traži vezu za Rijeku ili Zagreb. Rijeka kako ti je i ladyanita napisala dr. štimac.

niny:
pozz, žao mi je to čuti što vam nije bolje, da kod Milanova sam od početka mojih problema i sada čekam kod njega termin, sa kime god sam pričao i koji su prošli operacije kod njega svima je dosta bolje, nekima čak i nestali svi bolovi, doktor opće medicine forsira Rijeku ili Zagreb jer mi se čini da ga pritišće kontrola bolovanja pošto mi se bliži godina dana bolovanja, zanima me nečija preporuka pouzdanog i dobrog neurokirurga u Rijeci čisto da imam rezervu ako ovdje ne uspijem

niny:
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi seDobro došao na forum. Da sam na tvom mjestu, moj izbor bi definitivno pao na dr.Dinka Štimca.
Lp

--- Kraj citata ---
hvala budem vidio koliko se čeka kod njega

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju