Autor Tema: recidiv  (Posjeta: 7889 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

zoran

• Newbie
  • *
    • Email
recidiv
« : Prosinac 15, 2009, 23:13:46 poslijepodne »
. e  EVO I  MENE    IDEM PO REDU operiran u osmom  mjesecu ekstrudirani disk  L4L5  PA  tri tjedna  fizijatrije  nakon toga 30.11 odlatim u reumal  FOJNICA dva tjedna   e onda opet počinju bolovi  i danas  sam radio MRI   i pazite i  pomagajte ZAKLJUČAK  MRI  Bulging diska razini L3 L4. Manja dorzomedijalna  protruzija  diska u razini  L4 L5. Promjene u razini  L5-S1 upućuju na recidiv diskus hernije te okolno  ožiljno post. op. tkivo i perradkularnu adheziju lijevo. Umjerena  hipertrofija faseta malih zglobova i žutih ligamenata  djelimice sužavaju lat.recesuse u  razinama od L4 do S1 obostrano . Veća tarlova cista u razini od S2 doS5.

Plavuša

• Hero Member
  • ponekad sama sebi doktor
Odg: recidiv
« Odgovori #1 : Prosinac 16, 2009, 17:02:26 poslijepodne »
Dobrodošao!
Meni kao laiku nalaz ne zvuči baš lijepo, ali imam samo jedan savjet sa kojim će se mnogi ovdje složiti: javi se neurokirurgu da sam očita tvoj nalaz i nakon toga se izjasni!
Sretno!
2006. interlaminectomia L4-L5

Denis

• Hero Member
« Odgovori #2 : Prosinac 16, 2009, 18:40:03 poslijepodne »
Zorane dobro došao ;)Gledam tvoj nalaz ne čini mi se baš sjajno kao što Renata kaže neurokirurg će reć svoje

Helena

• Jr. Member
  • **
« Odgovori #3 : Prosinac 16, 2009, 18:48:33 poslijepodne »
Dobrodošao Zorane

Prvo ne znam gdje si operiran, ali po Fojnici sudim da je negdje u BiH (ako je tako onda je bila invazivna operacija?) Ja sam iz Sarajeva, operirana svježe u ZG u Vinogradskoj (minimalno invazivnom metodom) i meni je neurokirurg izričito naglasio nipošto nikakve banje, Fojnice i slično, očigledno na osnovu nekog iskustva praćenja pacijenata... e sad kod tebe ima i svašta nešto dodatno, pa bih se složila s rajom s foruma u vezi potrebe stručnog savjeta...

lijep pozdrav
Hernija diska L5/S1 s pritiskom na nervni korijen lijevo
Bulging L4/L5
Simptomi od 2001. godine
9.12.2009. diskektomija L5/S1

zoran

• Newbie
  • *
    • Email
« Odgovori #4 : Prosinac 17, 2009, 17:12:52 poslijepodne »
operiran  u Mostaru,,

zoran

• Newbie
  • *
    • Email
« Odgovori #5 : Prosinac 17, 2009, 17:16:48 poslijepodne »
u ponedjeljak  idem  kod neurologa   i neurokirurga   pa  ću  da vam  javim   mada  ovi sa  fizijatrije   kažu, da nisam  više  za operacije,  da će  pokušat  svašta neštoo .... gledaću  da  dođem do Peharca...   ali    ...

Denis

• Hero Member
« Odgovori #6 : Prosinac 17, 2009, 17:41:29 poslijepodne »
Zorane eto vidim da ti nije bilo dobro što se tiće prve operacije moj savjet nikakve toplice,a još manje da ti prčkaju fizijatri il kiropraktičari,jer nažalost mene su uvjeravali da će mi struje pomoći ,naravno sad sam operiran te je Neuro pri operaciji zatekao totalno drugo stanje,postavljam si pitanje da mi te struje nisu još više iritirale živac,zato samo pregledi kod neurokirurga te suradnja sa njim,ako nema indikacije za operativni zahvat isti će sigurno znati što dalje

trucker

• Forumas
    • MSN Messenger - trucker070@hotmail.com
    • Email
« Odgovori #7 : Prosinac 20, 2009, 00:06:50 prijepodne »
pozdrav i dobrodošao...mada smo svi mi ovdje došli natjerani nečim što nije dobro...kao što reče colt-1-mani se kiropraktičara (pogotovo u toj fazi)...Budući da si operiran u Mostaru,pretpostavljam da si blizu,javi se na PM.
2005-2009 problemi s kralježnicom,bolovi u križima i niz desnu nogu
22.05.2009. INTERLAMINECTOMIA L V/S I LAT.DEX.   ABLATIO DISCI I.V.DRAINAGE
Od operacije na ovamo manje/više bez bolova...