Pozdrav Henriku,Ladyaniti,Ljiljani i ostalima. Hvala na odgovorima. Vidite god.dana prije prve operacije bio sa osobno kod kiropraktičara i godinu dana sam bil ok. Tad sam još radil pa su me u firmi stisnuli zbog malo češćih bolovanja i odoh ja na operaciju. 2005-6 već se ne sjećam,bil sam sa svojim najstarijim sinom kod Smolčića(tad u Jaski) zbog pomaka u vr.kr. Čovjek namjestil i dečko je danas ok. 2008.sam bil sa drugim sinom kod kiropraktičara u Daruvarskim toplicam(dr. Stići fizijatar),pomak dva diska u l-s kr. Vraćeno na mjesto i nikakvih problema poslije. Pa sad si mislim,idem i ja,možda se izvučem bez op. Al mi nekak sve više izgleda da bu moralo ovak kak ste i vi pisali. Moram samo smisliti način kak da idem pod hitno jer naruči se pa čekaj,pa sim pa tam a MR sve pokazala. Ne da nemam vremen(u invalidskoj sam),al se dodatno bavim gažerskim svirkama da si a malo pridodam ovoj "velikoj" penziji... Odem na op.,mogu dva mjeseca najmanje ziher preskočiti...a opet ovako,dokle? Zaldiar,lumidol,kokteli injekcija prije svirke. Neznam,još sam nekak na vagi zbog fin.situacije a negdje u dubini pameti (ak mi je još kaj ostalo) vuče na ovo kaj ste mi i vi pisali... Hvala još jednom i pozdrav