Hvala svima na savjetima oko Neurobiona. Tražit ću LOM da mi dade preporuku.
Što se Helixa tiče, koristio sam ga i ranije povremeno za nesanicu, a nekako me ne udari kao normabel, od kojeg sam drugi dan ošamućen i usporen, pa ga radije uzmem.
Jučer sam stajao kod automehaničara 4h dok nije sve riješio, pa još oko sat na sprovodu i danas mi jače trne noga. Stajanje mi najteže pada, gore je od sjedenja.
Sad sam se sjetio da pitam, možda netko ima iskustva ili neki link sa DNS vježbama. Kod privatnog Neurokirurga sam dobio preporuku da vježbam DNS vježbe. Kako nisam iz ZG, nadao sam se da će mi to pokazati u našoj bolnici. Kad sam to pokazao i dodatno napomenuo Fizijatrici, promrmljala je nešto u stilu da joj nije jasno zašto je preporučio te statičke vježbe, zaokružila je rubriku Indiv. Vježbe i prekrižila grupne, no nisam siguran da kod nas u bolnici će mi oni to znati pokazati već će vjerojatno kao i prošli puta forsirati da svi radimo iste vježbe. Ako je netko svladao te vježbe, zanima me koliko je vremena potrebo da se nauče pa da si makar privatno platim nekoliko sati u privatnoj poliklinici dok ih me naučim.