Je, pa šta sad njurgaš kad si se lijepo ponudio...

Sad samo napiši što te muči..... 
Ozbiljno, SRY, ali forum je velik i svakodnevno čitam, ali na tvoj postoperativni dio još nisam naišao. Ne čitam sve odreda (to bi bilo previše štreberski), nego sistemom, kad dobijem kakvu info od mojih lokalnihnajpametnijihsavjetnikakojiznajusveosvemu ili kojeg od stručnih ljudi (medicinara), potražim po forumu pojam, pa sve o tome i tako to...
HMMMM, morat ću sada u tražilicu upisati "Davor"

Sada kad vrtim film unatrag, sjećam se tri perioda depresivnih stanja. Prvi je bio odmah na početku prošle godine u 11 mj., nakon što mi je jedan renomirani ortoped u mom kraju, dijagnosticirao lumboišijalgiju i defektno desno koljeno, zbog jake boli koju sam osjećao u njemu. Onda sam krenuo kod prvog kiropraktičara (samo sa rendgenom), koji me tretirao puna 2 mjeseca (+ potrošio po njegovom naputku 2 kutijice Kondroina, a htio mi je davati i nekakve injekcije direkt u koljeno, isto od džukele, rekoh, razmislit ću i kad sam našao da je upravo on glavni uvoznik za PGŽ

, odustadoh od te opcije) i gle čuda bol iz "bolesnog" koljena je iščezla potpuno, da bi se takva ista pojavila u drugom, negdje u ožujku (prisutna do dan danas, a u onom prvom više nikad ništa). Sada nastupa kratkotrajna depra i letargija i sve do 8/2010 nisam poduzimao ništa, kad krećem kod drugog kiropraktičara, opet najcjenjenijeg u gradu i čovjek mi je lijepo rekao da bi bilo najbolje da imam MR, a ja očajan i sav u banani, zamolim da barem proba, i tako opet jedno 6-7 tretmana, od kojih je naplatio samo prva dva, jer je njegov moto, ako ti ne pomognem u 2 puta, dalje je free of charge!

WOOOOWWW!!! Par dana nakon toga je uslijedilo kihanje, nova blokada sistema, bolnica i MR, EMNG.
Treća depra je bila nedavno kad sam došao do Vinogradske i jednog starijeg neura, kojeg su mi preporučili, kod kojeg sam doživio onih istih 3 min pregleda, kao i dobar dio Vas, pa me to sredilo za cijeli vikend, ali u pon sam opet bio onaj stari neozbiljni i blentavi ja!
Nakon toga sam se stvarno ozbiljno primio foruma i kontaktirao forumskog neura i GSM-a, dobio mišljenje, BESPLATNO!!! Hvala Vam, još jednom i ponovo u Vinogradsku gdje mi je savjetovano da za sada odustanem od operacije...
Eto da ne ispadne da samo hvalim, imam i ja loših iskustava, ali te ljude namjerno ne imenujem.