Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - fairytopia

 Str: [1]
1
Pitanja - zatražite pomoć i savjet / Odg: Priraslice na kraljeznici
«  : Svibanj 15, 2012, 22:05:17 poslijepodne »
Ma ne zamjeri mi, zbilja sam neinformirana, sad kuzim sta su priraslice ok hvala ti...a sta se tice informiranja s doktorom onih 5 dana poslje operacije bila sam sva ne svoja i nije me iskreno zanimalo sta je radio i na koji nacin, i bilo je cca 13 mm
(i pronasla sam texstove o priraslicama tu, i sad mi je zbilja sve jasnije)
 ddario jos jednom hvala i ne zamjeri mi

2
Pitanja - zatražite pomoć i savjet / Priraslice na kraljeznici
«  : Svibanj 15, 2012, 10:36:46 prijepodne »
Naime operirala sam L5 S1 prije dva mjeseca, kirurg mi je rekao da je odstranio poprilicno necega...ja sam sva neuka jesu li to priraslice???ili su priraslice ono sto dolazi s vremenom na oziljak(ispod njega)???  i jos mi kaze da postoji mogucnost da cjeli zivot na promjene vremena osjecam to desno stopalo.
Kad sam prosla rehabilitaciju pri pregledu moje doktorice saznala sam da jos uvjek nemam dobre reflekse u desnom stopalu a i ponekad osjecam da mi palac i drugi prst bole, trebam li se zabrinuti?
A jos uvjek nisam obavila kontrolu kod kirurga kad moj pametni muž lijen zapisati me >:(  lako njemu kad nije njegova gujica u pitanju.
Inace ovaj forum mi je u mnogo cemu pomogao, ispricavam se ako je ova tema vec negdje postojeca(ja ju nisam pronašla  :-\ )

3
Oporavak nakon operacije / Odg: Kada u toplice nakon operacije
«  : Travanj 28, 2012, 19:21:51 poslijepodne »




















































Evo me za vikend
Bolnica je ludilo dobila smjestaj u novom krilu starom 2-je god. hrana odlicna..
Terapije odlicne, vec sam se ušemila guram se ispred svih starčadi  ;D
bazen nov novcat star godinu dana, doktori nako nema ih ni za lijek, al fizoterapeuti ludilo
Ja se nedam stalno tlacim za sve sta mi god nije jasno cinim se blesava i ako grintaju, ja nako sa smajlicem na licu kazem pa zato i jeste tu da nam pomognete, i da ne kazem kako sam svima uvalila po neku sitnicu tako da me upamte..osim doktorici koju sam vidjela cca dva puta u 9 dana jer uvjek preskocim vizete s terapijama, al kontam koji ce mi klinac fizoterapeuti su bitni....
eto nadam se da nisam bila gruba, samo realna kako sve to funkcionira  ;D
do čitanja dragi moji  ;)











4
Oporavak nakon operacije / Odg: Kada u toplice nakon operacije
«  : Travanj 18, 2012, 14:38:38 poslijepodne »

Pozdrav moji kičmaši
Evo i ja se odlucila prikljuciti, naime citam vase postove vec par dana pa reko da se ukljucim.
Ja operirana klasicnom operacijom prije mjesec i par dana, sutra se spremam za ortopedsku bolnicu u Biogradu jer su me neke toplite meni blize stavile tek na ljeto pa sam odlucila poc do Biograda koji su da odmah kazem bar telefonski bili skroz uljudni i humani sto nisam dobila od drugih.
Inace imam 32 godine bila sam oduzeta 2 mjeseca u desnu nogu spasila sam se kad sam posla na operaciju, osjecam se sad skroz dobro i toliko mi je kuci dosadno da mislim da je ovo idealno vrijeme za poc malo ....ma bilo gdje samo dalje od ukucana kojima sam se popela na vrh glave  :D
Ja sam zrela za ludnicu ako bi jos morala biti kod kuce, jos se naredale kiše nemogu van u setnju setam po malom stanu ko luda..
Eh da operacija je bila u lumbarnom djelu L5-S1, ekstruzija iv. diska za cca.13mm još se i počelo okoščavati da sad sve ne prepisivam :)
Eto moji kičmaši kad se vratim sa fizikalnih sve vam potanko prepricam, do tada drzite se i borite se

 Str: [1]
SMF spam blocked by CleanTalk
Nagradne igre