Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - vtnl.970

 Str: [1] 2 3
1
Oporavak nakon operacije / Odg: Kada u toplice nakon operacije
«  : Siječanj 16, 2012, 13:44:14 poslijepodne »
Puno pozdrava iz Kalosa od  cimerica meriel i vtnl.970!
Ovdje je ludilo!!!Najmlađe smo!!!Spiza je super.,

2
Sretan Božić svima.Pričekaj malo sa  opasnim sportovima ,da padneš sa konja polomila bi se.Vraćam se iz  toplica 07.02. onda ću uzeti godišnji to je još skoro mjesec dana dalje ću vidjeti kakva budem.Imam nalaz fizijatra od 17.07 gdje me ona nakon odrađene fizikalne šalje raditi,19.07.napravim magnetsku na svoju ruku,ekstruzija diska.Tako da ne vjerujem više nikome nego ću slušati svoje tijelo.Dok ne budem sposobna 8 sati odraditi ne vraćam se.Pozdrav!

3
Marko puno pozdrava iz Dalmacije!Što si rekao o naglom okretanju glave,danas sam bila u "centru" dobro sam se okretala da  sve dobro vidim ,da mi ne promakne kao da sam najzdravija,tako da me sad malo boli u lopatici .Žensko sam moram sve vidjeti.

4
Draga C5-C6 drago mi je zbog tebe.Počela si već raditi.Imam starog godišnjeg pa ću nastojat bar malo još produžiti.Idem u toplice 15.01. Vrat mi je dobro,škljoca ponekad osjećam da je nešto novo u vratu,ali super .bitno da ne boli.Radim sve po kući samo ne dižem ništa teško,i ne znam kad ću,vjerovatno kad mužu i djeci dosadi nositi.Dosta me štede.Neznam koliko  imam pravo na bolovanje nakon ove operacije,ali svakako neću žuriti  na posao.Nije mi se disk raspao od sjedenja.Drago mi je da smo bile u pravog doktora i da je sve prošlo kako treba.Prošlo mi je 32 dana od operacije a osjećam  se odlično.Vjerovatno ćeš se vratiti  starim aktivnostima ubrzo,nećemo valjda stalno plivati leđno,pjevati.Veliki pozdrav!

5
Grudna (torakalna) kralježnica / Odg: Trebam preporuku - Costovertebral Joint Syndrome
«  : Prosinac 13, 2011, 15:31:40 poslijepodne »
Draga Anabela sve je prošlo dobro.Bolovi su prestali,vrat je malo nerazgiban,idem u  Kalosa 15.01. pa će me srediti.Malo sam imala vrtoglavice ali sam skužila da je to od čitanja ,tako da sad  glavu držim ravno i onda je dobro.Što da kažem nakon svih tableta za bolove ,čekanja operacije ,spasila sam se.Žao mi je što sam dugo čekala,ali ima onih koje manje boli ali su im dijagnoze teže.Doktoru sve pohvale,evo sad je južina pa me ne boli.Samo da ovako potraje.Nisam se bojala operacije jer nije bilo drugog rješenja.Doktor je divan opet bih u njega da treba.Neću više govoriti da je dobro da se ne ureknem,a i nije lijepo da kažem da je dobro a ovdje  ima toliko puno ljudi koje boli.Da nešto i nije kako treba opet bih u Vukića na popravak.To je vrlo zahtjevna operacija,svašta se može desiti,svi griješimo,svi smo ljudi. Zadnjih 5 mjeseci najrađe bih izbrisala da mogu,toliku bol  da treba ponovo  proći ne bih mogla.Opet sam dobila svoj život natrag.

6
Kicmenac,simptome koje ti opisuješ,bol u lopatici kod mene u lijevoj,trnci ,mravinjanje u lijevoj ruci meni su bili od protruzije c6-c7 .Bol je bila prisutna godinama dok nešto nije pokrenilo lavinu i onda takva bol kao da ti je nož u  lopatici.Ništa nije pomagalo.Bol neizdrživa. Nitko nije vjerovao da je nešto ozbiljno,napravila sam magnetsku ali disk je već iscurio,nije mu bilo pomoći.Sad sam srećom operirana na Rebru ,stanje je više nego dobro.Eto bar savjet.Ako pomogne.

7
Anabela u pravu si .Mi kostoboljci brzo napuštamo bolnicu a drugi ostaju.Svakakvih dijagnoza mladih ljudi,cura je došla tjedan prije mene još je gore.Oni su prioritetni.Disk se zakrpa i kući si .Glavu gore(neće gore još do toplica),dakle glavu ravno i idemo dalje!

8
mmarko drago mi je što ti je bolje.Evo prošlo je 13 dana od operacije.Još sam kući .Spavam dobro,malo je neugoda u vratu ,ali to je sitnica  kad se sjetim bolova koje sam trpjela mjesecima .Kući radim sve poslove,polako.Mišići u rukama  su oslabili ali  vježbam  rukama.Stanje je više nego dobro. Mislim da ću ubrzo vani u šetnju do mora,samo da ovu kosu nekako operem,strah me vrat okretat.

9
Ostalo / Odg: Hoće li me netko operirati?
«  : Studeni 26, 2011, 12:29:32 poslijepodne »
Svaki dan u svakom pogledu sve više napredujem! Draga Nikka mislimda je sve prošlo u najboljem redu.Boli me još samo u leđima ,vjerujem da će i to proći.Kući sam čuvam se,u toplice ću 15 .01. u Kalosa ako mi odobre.Poslije  imam još cijeli godišnji ako me skinu sa bolovanja.Dr. je super  isplati se čekati.

10
Ostalo / Odg: NEMA NAS
«  : Studeni 26, 2011, 12:10:59 poslijepodne »
Evo  i mene 9 dana nakon operacije.Stanje je zadovoljavajuće.Popijem normabel prije spavanja da me opusti.Još me malo boli u leđima na mjestu novog diska ali su zaldiari spremljeni.Ovo u leđima je kostobolja koja se da izdržati,leđa miruju mjesecima.Još sam kući ,čuvam se,disk je predragocjen da bih riskirala.Mislim da je dr napravio dobar posao  i opet bih samo u njega.Svi mi dođemo kod neurokirurga bolesni.Oni su tu da pokušaju popraviti situaciju.Nisu mi oni izbili diska,sama sam za to kriva.Bez operacije ne bih živjela normalno,bolovi su bili prestrašni.Zato svaka čast mom dr. i opet bih u njega.Za sada je super,vjerujem da će se ovi bolovi leđa vremDenom povući.Koristim lijevu ruku super.Nisam mogla izrezati kruh.Vidjet ću što donosi budučnost. Nikad neću zaboraviti ovo prebolno iskustvo.Možda je ovo bilo upozorenje da malo usporim u prebrzom tempu života.Tko zna kad se disk oštetio,ne spavam godinama na lijevom ramenu,ali imaš desno ,tako guraš.Da me opet što zaboli samo bih kod njega.Pila sam svakodnevno 4 zaldiara  mjesecima a sad samo  i normabel,mislim da je to više nego dobro.

11
Evo da se javim .Madagaskar je o svemu obavijestila ona mi je bila velika potpora.Malo je prerano izaći iz bolnice drugi dan i voziti se tri sata.Svakim danom će biti bolje.Danas je drugi dan od operacije.Boli me dosta u prsima i leđima,to je posljedica i anestezije.Prošla sam dva poroda i trebalo bi mi 5 dana da počnem bar nekako funkcionirat.Doma mi pomažu u svemu.Inače prsti rade ,vrat se okreće ali nije priša treba vremena dok se sve vrati u normalu.Hranu pijem na slamku,boli me zbog micanja jednjaka.Sve su to uobičajeni simptomi nakon operacije.Idemo  dalje najgore je prošlo.Već sam jednom  dobila opću anesteziju i manju operaciju pa znam da mi je trebalo tjedan dana da prestanu bolovi. Spavam na lijevom ramenu nakon dugo godina iako je bol prisutna u vratu ,prsima i leđima.Samo se javljam da znate da sam živa,treba vremena da se organizam oporavi.  Mislim da je operater  odlično obavio posao,nego meni više dosadili mjeseci boli,ja bih  da bude jedan dan bez ikakve boli.

12
Ostalo / Odg: Hoće li me netko operirati?
«  : Studeni 14, 2011, 22:20:03 poslijepodne »
Valjda ću zaspati.Čujemo se uskoro!

13
Ostalo / Odg: Hoće li me netko operirati?
«  : Studeni 14, 2011, 14:55:07 poslijepodne »
puno hvala Dijo !

14
Ostalo / Odg: Hoće li me netko operirati?
«  : Studeni 14, 2011, 13:12:05 poslijepodne »
 ekipa ja idem sutra u bolnicu zvali su me,operirat će me valjda u srijedu.Puno pozdrava svima .Nije baš da se veselim rađe bi još kući jaukala.

15
hvala na podršci Madagaskar!

16
Draga moja znam sve kako je išlo kod tebe.Eto ja čekam zato što ne može bez umjetnog diska nema druge opcije.Navikne se tijelo na ovu groznu bol,legneš s njom digneš se s njom.Hvala ti bože na Zaldiaru i norm.inače ne bih zaspala.Uvijek se nadaš boljem,jer ovako kako je sad ,ovaj period želim izbrisati zauvijek.Ne uspiju sve operacije,to je rizik.Moja kvaliteta života je nikakva zadnjih 5 mjeseci.Moram se nadati da će biti bolje.Moram se i zahvaliti i svome maseru .Da njega nema sigurno bih se vukla godinama po fizikalnima ,pregledima,živjela s povremenim luđačkim bolovima i opet možda završila na op. nakon 2-3 godine.Ovako smo moj disk lijepo speštali,pa je on fino iscurio.Tko je god vidio moj MR rekao je da je jedino umjetni opcija.Eto čekam op.,sad sam prva na listi  ,valjda ću se operirat u ovoj godini...

17
Vratna (cervikalna) kralježnica / Operacija vratne na Rebru:iskustva u zadnje vrijeme
«  : Studeni 12, 2011, 16:48:38 poslijepodne »
Više se u ovom forumu javljaju kostoboljci u donjim dijelovima.U zadnje vrijeme nema glasa od Drageca ,Zekoslava,C5-C6,.Budući da čekam operaciju kod dr.Vukića željela bih da se jave ,kako su.Vjerujem da su iskustva pozitivna ,očito više nemaju vremena za forum.Ako ima tko nepoznat nek se javi,nek podijeli s nama svoj put.Malo nas je al nas ima!  Pozdrav!

18
Neću puno komentirati,opet su potrošili budžet na Rebru.Ovi glupani umjesto da troše pare na kampanje nek doniraju bolnicama u budžete pa da spase bar 2 čovjeka više mjesečno.Može i neki humanitarni koncert.Ekipa s foruma da pjeva.Bolje da mučin.Ljuta sam na sve..

 Str: [1] 2 3
Nagradne igre                   Shoppingiranje.com