Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Teme - luna

 Str: [1]
1
Bol i kontrola bolova / Fibromialgija
«  : Kolovoz 06, 2016, 18:01:10 poslijepodne »
Tri zadnje godine i više počela faza boli koja ne prestaje nikako.Jest imam ja hernije i  one balđinge duž čitave kičme.Al rekli nije samo to.Vodali me od blnice do bolnice,mislili da je MS.pa MIjasstenija gravis.I zadnje je da je fibromijagija.Siptomi se poklapaju.Ima li neko iskustva s tim?

2
Ostali probemi s kraljeznicom i bolovi ciji uzrok ne znate / LP i moguće priraslice
«  : Srpanj 07, 2015, 17:36:59 poslijepodne »
U februaru sam radila LP zbog sumnje na MS. Međutim doktorica koja je radila punkciju nije pogledala nalaze a nije me ni pitala imam li problema s LS kičmom .Inače imam hernije na L3  L4L5 S, C3C4C5.Tako da je došlo do toga dami izvadi više krvi no likvora :-\.Nkon toga nisam imala problem s glavoboljom ali je bol u leđima postao sve jaači.Zadnjh mjesec sm skoro ukočena u predjelu LS a daans sam svog neurologa pitala da li je moguće da mi je LP napravaila problem .On kaže da su moguće priraslice? Šta se radi u tom slučaju?

3
Možda je već i bilo govora o ovoj temi. Kako  još nisam sigurna da li ću ići na MISS ili klasičnu ,koje se  bojiim htjea bi nešto više znati i o tome.najaviše me zanima koliko dugo traje oporavak? Na šta treba paziti? Kad sam pokretna? Treba li mi tuđa pomoć u postoperativnom periodu? I svašta nešto...

4
Operacija kraljeznice / Bolovi nakon 3 godine od koblacije u Dubrovniku
«  : Studeni 30, 2010, 21:07:28 poslijepodne »
ne znam da li sam na pravom mjestu.Samo znam d asu se prije tri dana nakon tri godine bolovi vratili :(Radila sam prije tri godina koblaciju u Dubrovniku.Osim par sitijih problemčića,al baš sitnih nisam imala problema. A onda su počeli bolovi.Čini s ejoš gore nego ranije.Prije sam mogla sjediti sad nakon nekoliko munuta sjedenja jedva ustajem.Slabinski dio kičme boli..udara u noge. Teško ustajem i nakon ležanja..  ??? :(

5
Teme i rasprave povezane s kralježnicom / Otkazi za vrijeme bolovanja
«  : Srpanj 07, 2009, 16:36:02 poslijepodne »
Ovo baš ne kontam, svako malo na forumu se pročita da je neko tokom oporavka ostao bez posla .. Pa kakvi  su to ljudi da tek tako daju otkaze. Užas. istina ja jesam jedno vrijeme bila pod psihičkim pritiskom sad već bivše šefice koja vjerovala tek kad se srušim.. bilo mi je došlo da sama dam otkaz i onda skontam šefovi se mjenjaju irgeti ostaju :).Im ali ikakve zaštite kad se radio o ovim otkazima????

 Str: [1]
SMF spam blocked by CleanTalk
Nagradne igre