Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Teme - Fiumanka

 Str: [1]
1
ima li tko iskustva sa ovim jastučićima:
http://www.optp.com/The-Original-McKenzie-Lumbar-Roll

cjenovno su neusporedivo povoljniji, sve šta sam gledala po ljekarnama po rijeci, nema ispod 400 pa čak 750 kn.

2
Predstavljanje novih članova / Fiumanka
«  : Travanj 25, 2013, 14:20:34 poslijepodne »
eto red je da se predstavim  :)

34 godine  :D

daklem, od 2008 krenuli lagani bolovi u natkoljenici, bolovi su se učestalili ali ne i moja spremnost za terapije, nisam baš shvaćala ozbiljnost situacije, odnosno nisam imala pojam šta je DH.
kada je bol postala jaka (akutna), krenula sam na lošu fizikalnu, ujesen 2012, gdje su me i sredili. pukao disk. ekstruzija L5S1
nakon 4 mišljenja i mjesec dana neizdrživih bolova (bol se spustila do stopala, koje je potom utrnulo) odlučujem se za op.
operirana pred 4 i pol mj na Sušaku. Kapa dolje, sve sami stručnjaci i divni ljudi, kraljevski tretman.

nakon toga uslijedila rehabilitacija i evo - dobro sam. još je dijelom utrnuto stopalo, ali proći će. a ako i ne prođe briga me. mogu sve, raditi i brinuti o svojoj dječici, biti vesela i nasmijana.

spremna sam za povratak na posao, trenutno sam u fazi istraživanja koji lumbar back support kupiti za ured, koji za auto, tražim tete čistilice i tako, reorganiziravam život sukladno datim ograničenjima koje imam.
a i nije loše, posvetiti ću se rađe svojoj djeci nego teglit iz dućana ili ribat kadu  ;D

 Str: [1]