Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Teme - buhtlica

 Str: [1]
1
Injekcije i druge medicinske metode / Fasetna infiltracija\injekcija
«  : Travanj 03, 2017, 12:54:56 poslijepodne »
Dragi moji evo mene s novom temom..pa nek ostane buducim citacima u dotu:) jeli ima netko iskustva s injekcijom u fasetne zglobove...ja opet  na nesto novo:) sutra idem i na to cudo..trebali bi kao smanjit upalu...blokadu..u tim malim zglobovima..pa javim kako se osjecam..kako je proslo..rekao mi je fizijatar da je to manji zahvat od esi...inace moj fizijatar je intervencijski fizijatar i zato on ima licencu sve te stvari izvodit...lipo je kad se neko educira...ima zelju da unaprijedi struku...privatnik je,ali tona njih je privanika koji su ostali na strujama i vjezbama...morala sam pohvalit..i nadam se da se necu ureci:! Ps.mislila sam ae dal da vam ovo stavim...strah me da cete me izgrdit i rec da se ostavim svega toga:)))

2
Injekcije i druge medicinske metode / Epiduralna steroidna injekcija
«  : Veljača 14, 2017, 14:10:18 poslijepodne »
Da skratim pricu..danas sam bila na transforaminalnoj epiduralnoj steroidnoj injekciji..javim kroz par dana stanje..

3
Predstavljanje novih članova / ekstruzija l5 s1
«  : Listopad 16, 2016, 22:31:27 poslijepodne »
Postovanje svima, imam 43god,operirana ekstruzija l5-s1 diska prije 3tjedna. U pocetku mi je bilo uzasno,ali nakon 10tak dana se bol pocela smanjivati..sada je tak tak

 Str: [1]
Nagradne igre                   Shoppingiranje.com