Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - bistrovic

 Str: [1]
1
Alternativa / Odg: Stol za inverziju
«  : Veljača 09, 2010, 21:49:54 poslijepodne »
Ovako: Operacijom, prije nekih desetak godina, su mi uklonili smetnje na lumbalnom dijelu, ali sam poslije nekog vremena nakon toga ponovno imao tegobe, koje su mi uspješno i manje uspješno rješavali kiropraktičari. Stol za inverziju su mi preporučili prijatelji koji ga redovito koriste zbog tegoba uzrokovanih dugim sjedenjem (takav im je posao).

Onako pravo laički: Inverzija ima logiku. Gravitacija 'preša' diskove i opterećuje kralježnicu. Inverzijom se gravitacija pretvara u 'istezajuću' silu koja oslobađa diskove i kralježnicu od stalnog pritiska te tako omogućuje hranjenje diskova i njihovo odebljavanje te oslobađanje iritiranih živaca oko kralježnice... Na Internetu vidim da ih veliki broj ljudi u svijetu koristi, a meni osobno stol je spas.

2
Alternativa / Odg: PROBAJTE INVERZIJU
«  : Veljača 09, 2010, 15:23:21 poslijepodne »
Ne zanam hoću li znati odgovor na sva vaša pitanja, ali evo što bih mogao znati:

Ja imam godinama kronične probleme s kralježnicom. Prošao sam nekoliko puta one već znane terapije, imao jednu operaciju discus hernie, posjećivao sam redovito godinama kiropraktičare, bez kojih bi se problemi s uklještenjima ponavljali. S ovim stolom sada lagano održavam kralježnicu da mi ne treba više kiropraktičar niti druga vrst terapije.

A na pitanja Spinewariora:

1. Ovo sam kupio od jedne firme iz Rijeke
2. Dobio sam upute, zatim CD i jamstveni list
3. Dozvoljena težina osobe je 138 kg, a visina 198 cm
4. Za model piše P-503; čelična šasija, vrlo robusan
5. Uvjeti plaćanja - ne znam. Ja sam dao cash. Lako se informirati kod prodavatelja....
6. Dobio sam ga po dostavljaču koji je bio plaćen od strane prodavatelja
7. Vrsta - ma ja sam to gleado na internetu pod Inversion Tables i sve je to ista pašta s različitim šminkama. Ma nema u tom stolu nikakve mudrosti. To je naprosto klackalica za inverziju tijela. Nekoć su se vješali nogama na ljestve, a ovo je nešto sofisticiranija naprava - i to je to! Jednostavno i pomaže. Ne uzima puno vremena i nije nauka...

3
Alternativa / Stol za inverziju
«  : Veljača 08, 2010, 21:44:28 poslijepodne »
Ljudi, ja sam patio od bolova zbog problema s kralježnicom, a onda sam se preporodio kada sam počeo koristiti STOL ZA INVERZIJU www.inverzija.com
Niz godina sam posjećivao kiropraktičare, išao na konvencionalnu terapiju i onda ovo... Sada mi ne teba ništa osim par minuta lagane inverzije svaki drugi - treći dan. Tegobe su nestale. Kako dobar osjećaj!

 Str: [1]