Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - Henrik VIII

 Str: 1 [2] 3 4 5 ... 49
19
Ostalo / Odg: SRETNA NOVA
«  : Siječanj 11, 2018, 17:40:11 poslijepodne »
Hvala, također svima iskrene čestitke!

20
Teme i rasprave povezane s kralježnicom / Zima stiže
«  : Listopad 07, 2017, 17:45:37 poslijepodne »
Zima stiže, svatko gmiže...  ;D Kakvi su vam planovi za zimu? Ima li pogoršanja s bolovima, pripremate li se? Kod mene je malo pogoršanje, ali ne znam da li pripisati to hladnoći ili to tako mora biti. Još malo pa će biti 18 mj. od operacije, vidjet ćemo do kraja godine bude li indicirana još jedna za 2018.

21
Slabinska (lumbalna) kralježnica / Odg: Pečenje/Senzacije u mošnji
«  : Rujan 06, 2017, 13:12:12 poslijepodne »
Ti naprosto nisi normalan!

22
Slabinska (lumbalna) kralježnica / Odg: Pečenje/Senzacije u mošnji
«  : Rujan 04, 2017, 18:46:51 poslijepodne »
Kako se možeš vrijeđati na nešto što sam ne smatraš uvredom? Naime, BMI ti nije kriterij, nego Stipe Mesić pa u tom smislu nemaš niti frustracija niti se možeš povrijediti.

"To što se postavljam superiorno je zato što i jesam superioran..." sve govori o tebi. :P

23
Slabinska (lumbalna) kralježnica / Odg: Pečenje/Senzacije u mošnji
«  : Rujan 01, 2017, 09:22:10 prijepodne »
Davor, nisi odgovorio na moje pitanje jesi li ikada platio za održavanje servera za ovu stranicu?
Pretpostavljam da nisi. Platio je Bojan. Po čemu ti misliš, koji ničime ne doprinosiš održavanju stranice, osim što si neizmjerno i vulgarno bezobrazan prema drugim članovima, da bi trebao biti administrator stranice? Odi liječiti svoje frustracije od debljine pa nadalje negdje drugdje. Imaš para, ima psihoterapije na biranje!

24
Predstavljanje novih članova / Odg: POMOĆ
«  : Kolovoz 30, 2017, 22:44:41 poslijepodne »
KBC Rijeka, oporavak još traje. Detalji su na forumu pa pogledajte, no isto tako imajte na umu da nije skolioza sama sve skrivila nego su bile i degenerativne bolesti kojima se uzrok otkrio tek poslije operacije i dosta dijagnostike je bilo za mačku o rep. Ako imate samo skoliozu koja uzrokuje bolove, konzultirajte se što prije sa ortopedom. Uvijek po indikaciji možete napraviti i ENMG i vidjeti da li imate oštećenja živaca i druge pretrage da ne postoji uz skoliozu još neki poremećaj koji pogoršava cijelo stanje.

25
Slabinska (lumbalna) kralježnica / Odg: Pečenje/Senzacije u mošnji
«  : Kolovoz 30, 2017, 22:42:02 poslijepodne »
Nevezano za tvoje razmišljanje o tome da mi daš pare za sprovod :P, da li ti plaćaš za održavanje foruma? Jesi ikada platio nešto za server?

26
Predstavljanje novih članova / Odg: POMOĆ
«  : Kolovoz 30, 2017, 07:25:39 prijepodne »
Jesam, poslije 30. Nastalo je pogoršanje i nije bilo druge.

27
Slabinska (lumbalna) kralježnica / Odg: Pečenje/Senzacije u mošnji
«  : Kolovoz 29, 2017, 17:51:59 poslijepodne »
Meni trebaju pare. Pošaljem ti IBAN, može?  :P

28
Predstavljanje novih članova / Odg: POMOĆ
«  : Kolovoz 29, 2017, 01:54:56 prijepodne »
Meni je dr. Kovač indicirao operativni zahvat, ali je zauzeo ekspektativan stav i da treba vidjeti hoće li se pogoršati i ordinirao mi je nošenje ortoze. Prognoza je bila da će biti dobro ako ostane tako deformirano kako jest. To me nije toliko estetski smetalo, nego što je nastao raspad sistema. Kako je nastao problem sa živcima od nestabilnosti kralježnice, više nisam imao povjerenja u ortopeda i radije sam odabrao neurokirurga.

29
Predstavljanje novih članova / Odg: POMOĆ
«  : Kolovoz 28, 2017, 14:42:33 poslijepodne »
Dobrodošla! Da li je operativni zahvat preporučio ortoped i gdje?
Nije da je baš svima bolnica i liječnik operater stvar odabira, nego se ide tamo gdje liječnik hoće operirati i ako se uspostavi povjerenje s njime. Kod hitnih operacija nema baš puno odabira. Moja skolioza je bila 50 st prema Cobbu pa svejedno nije bila odmah operabilna samim time, čekalo se da se pogorša, a meni se pak nije operiralo osim ako nije baš da se mora. Ta igra s vremenom može biti loša. Na kraju kad se jako pogoršalo onda su mi pak rekli da se više ne može operirati, ali se ipak na kraju moglo, samo je trebalo naći nekoga tko ima iskustva i to se usudi.

30
Predstavljanje novih članova / Odg: Ako može pomoć i savjet
«  : Kolovoz 27, 2017, 14:13:59 poslijepodne »
Meni su lezije od C6 do Th-1 i u pravilu nemam problema sa glavom, ali mi se znaju grčiti mišići na vratu što je jako neugodno (moram ih pritiskati rukama i plaziti jezik), te me bole vrat i ramena, imam osjećaj kao da se prelijeva voda preko lijevog ramena. Kod nošenja tereta ruke mi oslabe, a nekada i utrnu na dulje vremena. Većinu tih simptoma sam riješio fizikalnom terapijom, znatno mi je pomogao laser te IFS.

31
Operacija kraljeznice / Odg: Pomoc kod ocitanja nalaza molim!! Hitno
«  : Kolovoz 23, 2017, 21:21:47 poslijepodne »
Kod privatnika nemojte suočavati ga sa mišljenjem ovog prvog neurokirurga jer "ruka ruku mije" i ako je ovaj pogriješio, rijetko je da će mu kolega proturječiti. Ponašajte se kao da nikad prije niste bili na pregledu kod neurokirurga.

32
Dijagnostika / Odg: Kontrolni MR nakon operacije kralježnice i kontrastno sredstvo
«  : Kolovoz 22, 2017, 13:45:21 poslijepodne »
Mislim da kontrast traze radi priraslica koje nastaju nakon operacije. Svakako se radi o dodatnoj indikaciji, jer inace se radi obicni MR.

33
Operacija kraljeznice / Odg: Molim pomoc!!!!
«  : Kolovoz 15, 2017, 00:32:50 prijepodne »
Mislim da Vam, isto kao sto kaze Bojan, treba drugo misljenje neurokirurga. Tocno je da oni ne vole bas kritizirati svoje kolege pa se niti ne petljaju u njihove poslove, ali mozete otici i privatno, s time da kod privatnika pitate za ocjenu stanja i prognozu i vodite racuna da su oni nekad pristrani provodjenju svojih metoda jer na tome zaradjuju. Ali na jednom neurokirurgu ne mozete ostati.

34
Slabinska (lumbalna) kralježnica / Odg: Pečenje/Senzacije u mošnji
«  : Kolovoz 15, 2017, 00:12:53 prijepodne »
Ovo, kao i druga on-line mjesta gdje se druže pacijenti nije mjesto davanja savjeta, nego dijeljenja iskustava. Netko će možda nešto naučiti od drugih, pa pokušati ispitati da li je i kod njega to slučaj i nitko ne bi niti smio shvatiti da sve što je ovdje rečeno je 100% točno i da se mora postupati prema savjetima drugih. Niti se treba uvrijediti na druge ljude zbog toga što dijele svoja iskustva ili što ne polušaju neki savjet ili komentiraju da nešto nije točno. Davor nije nužno bio u krivu oko toga što je pisao, nego je bio u pitanju način na koji je pisao, koji nikako nije bio prihvatljiv. Sve se to moglo iskomunicirati drugačije. 

35
Operacija kraljeznice / Odg: Molim pomoc!!!!
«  : Kolovoz 14, 2017, 14:47:39 poslijepodne »
Jeste napravili ENMG? Kakve tablete protiv bolova uzimate?
I meni je isto neobicno da ste isli na MR, no to je sada manje vazno. Ako vam je losije od fizikalne terapije, nemojte ju raditi. Tim vise ako niste dobili individualne vjezbe, nego grupno za sve uzraste i bez obzira na dijagnozu ili operaciju. Bolovi mogu trajati dulje od tri mjeseca, ali morali biste napraviti i druge pretrage da se vidi da li se radi o upali, imate li ostecenje zivca, MR da kojim slucajem ne postoji negdje drugdje diskopatija pa pregled kod neurokirurga.

36
Operacija kraljeznice / Odg: Stanje nakon 3 mjeseca lošije - da li raditi MR?
«  : Kolovoz 01, 2017, 15:57:04 poslijepodne »
Pa ako je stanje lošije može se napraviti ako platiš.  :P Možeš ako ti je lošije otići i kod nekog drugog neurokirurga na pregled.

 Str: 1 [2] 3 4 5 ... 49
SMF spam blocked by CleanTalk
Nagradne igre