Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - topalo

 Str: 1 2 [3] 4 5 6 7
37
Injekcije i druge medicinske metode / Odg: Epiduralna steroidna injekcija
«  : Srpanj 26, 2017, 13:33:30 poslijepodne »
Liljana kako je stanje? Ide li na bolje? Meni je ponovo jako loše. Kako to funkcionira sa ambulantom za bol? Dali te tamo šalje neurokirurg ili doktor opće prakse? Treba li prije toga opetradit magnet? Ja ga nisam radila poslije operacije ( operacija bila u 5. Mj.). Više sam luda od brige. Bolovi nisu tako jaki ,možda 4-5 ali konstantni. Nemogu ništa ni nigdje jer takva ne funkcioniram.

38
Rasprave o forumu i stranicama / Odg: Odg: Pečenje/Senzacije u mošnji
«  : Srpanj 21, 2017, 14:14:42 poslijepodne »
Ako koga treba odstranit s tog foruma onda je to Davor a ne Anita. Ona ne širi dezinformacije već svoje iskustvo . Meni osobno su njene informacije jako dobro došle dok tvoje baš i ne. Kako kaže Anita ne mogu svi platit privatno. Eto ja srećom mogu pa se bila i kod privatnika ali se baš i nisam usrećila a bila sam i na mišljenju kod dr. Saftića . Zato Davor pusti da svako piše svoje iskustvo jer tome služi forum a oni koji samo čitaju naša mišljenja ako su se za to odlučili moraju pročitat toga što više i izvući svoj zaključak.

39
Nemam se u planu s nekim prepucavat. Pozz

40
Davora vi imate sreće da poslije operacije nemate više problema ali nije to kod svih isto. Forum inače služi da iznosimo svoja iskustva pa tako i ja iznosim svoje iskustvo a ne širim dezinformacije.

41
Ostalo / Odg: Naša mala Brbljaonica
«  : Srpanj 16, 2017, 20:20:20 poslijepodne »
Evo stvarno je bolje ne hvalit se. Nakon šta sam se pohvalila i bila presretna da stanje ide tako rapidno na bolje, u petak sam napravila krivi pokret. Bacila sam se na krevet umjesto da ljepo legnem na bok pa leđa i u sekundi me presjeklo i bol je ponovo otišla u noge. Jel se to kome tako desilo pa da se stanje opet popravilo? Luda sam od brige. Neznam šta da radim , dali da zovem svog neurokirurga ili da pustim malo i vidim kako će ići?

42
Operacija kraljeznice / Odg: Epiduroliza-ambulanta za bol Osijek
«  : Srpanj 16, 2017, 20:15:18 poslijepodne »
Dobro si to opisala Anita , tako je i meni kad bolje razmislim noga boli manje od kičme ali izaziva nervozu jer ta bol je kod mene konstantna i kad ležim,sjedim hodam a kičma baš ono boli ali kad legnem ona se smiri .

43
Ja imam Croatia osiguranje, polica Selekta, ali to je osiguranje koje sam ja ugovorila pred tri godine i ovo mi je zadnja godina i moram obnovit. Sad su neke nove police i kažu ljudi da nisu zadovoljni. Inače ta polica mi je pokrila samo dio terapija jer su ovdje terapije stvarno sveobuhvatne. Cijeli dan nešto radiš (8-10 tetapija dnevno) . Prvo mi se činilo da me samo maze ali sad već vidim veliki napredak. Hodam po 5-6 km i tek pred kraj počmu bolit leđa , noge gotovo da više ne bole. Jako sam zadovoljna.

44
Ostalo / Odg: Naša mala Brbljaonica
«  : Srpanj 08, 2017, 17:03:03 poslijepodne »
Ovčice sretan put i da te previše ne ubije taj autobus. Nadam se da imaš onaj Memory jastuk za ispod stražnjice da lakše preživiš toliki put.
Henrik jel ti njemački lijekovi i dalje dobro djeluju pa te barem manje boli. Nadam se da ćeš uskoro i na njihovu rehabilitaciju pa će bit još bolje. Kad sam ja bila na pregledu u Njemačkoj ,doktor je isto to rekao da kod njih se ljude prvo uputi na rehabilitaciju pa ambulantu za bol i na kraju ako ništa ne uspije neurokirurgu. Ustvari ide to i kod nas tako nekako jedino u amb.za bol mene nisu nikad slali.

45
Operacija kraljeznice / Odg: Epiduroliza-ambulanta za bol Osijek
«  : Srpanj 08, 2017, 16:56:04 poslijepodne »
Kako ide Anita? Jeli napokon krenulo na bolje?

46
Evo da se i ja javim nakon tjedan dana rehabilitacije u Termama Selce. Prvi dan sam imala pregled na kojem mi je doktorica odredila terapije. Prijem i početak terapija. Prvo šta pomisliš dali je ovo stvarno moguće u Hrvatskoj. Svi su toliko ljubazni da biš se brzo priviknuo na to doživotno. Doktorica smatra da nakon moje tri operacije sve treba radit polako i dozirano. Svi nekako postupaju samnom kao da sam bolesnik a ja bi sve preko noći. Dobro doktorica kaže da sam ja najveći neprijatelj sama sebi

47
Operacija kraljeznice / Odg: Epiduroliza-ambulanta za bol Osijek
«  : Srpanj 02, 2017, 10:55:18 prijepodne »
Anita,nadam se da su i leđa krenula na bolje.  Ožda sad kad te noga ne boli se više krećeš a i vježbaš a leđni mišići su ti vjerojatno atrofirali pa te sad oni bole. Daj si vremena , super je šta te noga više ne boli pa  će možda i leđa tako proć. Mene isto nakon šta sam skinula ortozu bole leđa a prije operacije me nisu boljela a ja to pridodajem baš atrofiju mišića. Sutra startao sa terapijama i nadam se nekom pomaku na bolje.

48
Oporavak nakon operacije / Odg: križobolja i grčenje potkoljenice nakon operacije
«  : Lipanj 30, 2017, 19:01:59 poslijepodne »
Ante gdje ćeš ići na reoperaciju?

49
Operacija kraljeznice / Odg: Spondilolisteza L5-S1
«  : Lipanj 28, 2017, 20:39:14 poslijepodne »
Natali ,lijepe vijesti. Super je da ide nabolje a činjenica da kad se jednom nešto prčka po kičmi da će nekih problema bit doživotno . Možda ćemo malo Morat promjenit prioritete, možda promjenit hobi ili posao ali kažu nije teško kad se mora.
Henrik,uživaj ti onda u toj Nemčiji i koristi pogodnosti koje se pružaju. Javljaj ako dobiješ kakav info o bolnicama i stručnjacima. Uvijek je dobro bit u toku iako je kod mene napokon bolje pa se nadam barem za sada da je kraj mojim mukama.

50
Operacija kraljeznice / Odg: Epiduroliza-ambulanta za bol Osijek
«  : Lipanj 25, 2017, 16:53:04 poslijepodne »
Super, to što boli kičma je vjerojatno od atrofiranoj mišića koji sada više rade. Tako je i meni sada, u ponedeljak sam skinula ortozu i sad me stalno nešto boli u leđima a prije me baš leđa i nisu bolida. To su vjerojatno mišići pa sam ustvari sretna da bole

51
Lijekovi / Odg: Nuspojave
«  : Lipanj 25, 2017, 10:27:23 prijepodne »
Ima li tko iskustva sa homeopatskom lijekom traumeel S protiv bolova i znate li dali se može kod nas nabaviti?

52
Operacija kraljeznice / Odg: Epiduroliza-ambulanta za bol Osijek
«  : Lipanj 25, 2017, 10:24:52 prijepodne »
Kako ide Anita?

53
Operacija kraljeznice / Odg: Epiduroliza-ambulanta za bol Osijek
«  : Lipanj 20, 2017, 15:32:19 poslijepodne »
Tako mi je drago Anita zbog tebe. Samo polako sada i bit će tebi super!

54
Ostalo / Odg: Naša mala Brbljaonica
«  : Lipanj 17, 2017, 22:53:43 poslijepodne »
Potpisujem Natali  i meni je već pun kufer kičme,nogu ,kukova ma svega. Nije to neka neizdrživa bol ali je već kronična i izluđuje me. Danas mi je mjesec i pol od zadnje operacije i imam osječaj da sam stala na pol puta do oporavka. Kad me pitaju kako mi je neznam šta bi rekla, boli da ali ne nepodnošljivo ali ne popravlja se . Uvijek sam tu na istom. Ok je to dok sam kući,ali ja želim Nastavit živit!!!!

 Str: 1 2 [3] 4 5 6 7
SMF spam blocked by CleanTalk
Nagradne igre