Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - BijesnaGlista

 Str: [1]
1
Pitanja - zatražite pomoć i savjet / Odg: Bol nakon operacije
«  : Prosinac 22, 2009, 10:39:53 prijepodne »
Aha znači dr.Šporčić,pa evo probat cemo na obadvije strane,ali plus nam je sto je mama pacijent od doktorice Šporčić,pa bi se to čekanje moglo smanjiti u odnosu na redovn listu čekanja.Hvala GSM još jenom..........

2
Pitanja - zatražite pomoć i savjet / Odg: Bol nakon operacije
«  : Prosinac 21, 2009, 03:25:04 prijepodne »
Hvala na info,mi smo iz Vinkovaca,kod nas neurokirurgje doduše nema,ali ambulanta boli postoji,pa cemo to odraditi u VK jer su ovdje kud i kamo manje guzve....Hvala.......

3
Pitanja - zatražite pomoć i savjet / Odg: Bol nakon operacije
«  : Prosinac 20, 2009, 18:25:49 poslijepodne »
Joj puno vam hvala doktore na pojašnjenju.Pošto znam kakve je bolove pretrpjela moja majka,sada mi dajete tračak nade da ce sve ici svojim putem prema poboljsanju,jer koliko god pacijent patio i njegovim bliznjima je jako tesko gledati ih takve.Mi cemo ipak pokusati uhvatiti doktora Hećimovića za kontrolni pregled,ali od sada malo mirniji i u nadi da ce sve ovo za koju godinu biti samo jedna ružna uspomena.Hvala svima koji su sudjelovali na svestranoj i brzoj pomoći.O daljnjem tijeku oporavka cu vas redovno izvjestavati,jer na taj način svi mi naučimo ponešto.Hvala vam,hvala vam,hvala vam,hvala vam do neba!!!!!!!

4
Pitanja - zatražite pomoć i savjet / Odg: Bol nakon operacije
«  : Prosinac 20, 2009, 18:00:40 poslijepodne »
Da GSM to sam naučio jos od prije operacije,znaju se oni nekad zamjeniti za smjene tako da svaki put dva puta provjerim.Molim te mozes li mi samo napisati nesto o toj minimalno-invazivnoj operaciji.Ja sam mislio da se to radi samo u Dubrovniku.Zanima me dali zdravstveno osiguranje pokriva takav zahvat ako uopce dođe do njega,te u kojim centrima se obavlja,dali samo u Zagrebu ili je i Osijek opremljen za takve operacije?Hvala ti puno na vrlo brzim odgovorima:-)

5
Pitanja - zatražite pomoć i savjet / Odg: Bol nakon operacije
«  : Prosinac 20, 2009, 16:46:07 poslijepodne »
Pa evo mi cemo svakako pokusati doći do njega sto hitnije.Posto smijem napisati o kome se radi riječ je o predstojniku klinike Doc. dr. sc. Ivan Hećimović, prim. dr. med. Nevolim čovjeka osuđivati dok se neutvrdi sto se dogodilo,no da je neugodan kao doktor neugodan je......Svakako cu poslusati vase savjete i pravac sa mamom u Osijek.

6
Pitanja - zatražite pomoć i savjet / Odg: Bol nakon operacije
«  : Prosinac 20, 2009, 16:28:10 poslijepodne »
Hvala vam na tako brzom odgovoru.Do vaseg odgovora sam se nadao boljoj prognozi,no sada mi je mrak pao na oči,a vjerujem i mojoj mami kada joj kazem.Nažalost u Osijeku radi 8 neurokirurga i od tih 8 samo je jedan pristao na operaciju jer su svi ostali navodno bili pretrpani.Taj doktor je toliko živčan i neuljudan da se jednostavno nemoze popricati sa njim.Danas sam zvao odjel neurokirurgje da me sestre posavjetuju kako najlakse doci do njega i cak su mi i one rekle da bez obzira sto imamo uputnicu na kojoj pise hitno necemo moci doci do njega tj. da nas nece htjeti primiti.Posto je u pisarni ona naručena tek za 3. mjesec 2010 godine,a u toplice ide u prvom strah me je da u toplicama nece doci do pogorsanja sa obzirom na novonastalu situaciju.....Molim vas posavjetujte me sto da radim i dali treba trazit vezu za Zagreb ili da se nastavi liječiti kod sadašnjeg operatera,te dali ju uopce treba poslati u toplice?Hvala.

7
Pitanja - zatražite pomoć i savjet / Bol nakon operacije
«  : Prosinac 20, 2009, 16:00:37 poslijepodne »
Pozdrav svima,nov sam član foruma i hvala dragom bogu sto ja nemam nikakvih problema.Naime ovdje sam zato sto moja mama ima velikih problema.Nakon 15 godina bolova u kičmi koje je trpila uz određene kombinacije tableta prosle godine su joj se pojavili neizdrzivi bolovi u desnoj nozi.Nakon odlaska neurokirurgu saznala je da je to zapravo ishijalgija.MR je pokazao relativnu do apsolutnu stenozu kanala u cijeloj duzini i discus herniju L4/L5.U 9 mjesecu ove godine je operirana u KB Osijek(Dekopresivna interlaminektomija s foraminotomijom),operacija je uredno protekla i peti dan je otpustena kući,no prije par dana bol se vratila u nogu,doduse ne u toliko jakom obliku,ali boli dovoljno da opet nemoze spavati i ide na injekcije kod svog liječnika uz kombinaciju tramala,diclo duo,voltarena i normabela.U toplice ide sredinom siječnja,a posto do njenog operatera nemozemo nikako doci prije treceg mjeseca molim vas da mi objasnite dali je ovo sto joj se događa rezultat neuspjele operacije ili je vračanje bolova u nogu nakon operacije uobičajena stvar?Hvala vam lijepo......

 Str: [1]
SMF spam blocked by CleanTalk
Nagradne igre