Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - Bais

 Str: 1 ... 4 5 6 [7]
109
Pitanja - zatražite pomoć i savjet / Odg: Disk bulging - ispupcenje diska
«  : Ožujak 23, 2010, 22:33:18 poslijepodne »
Atletičaru radiš li ti u teretani mrtvo dizanje?

110
Alternativa / Odg: theta iscjeljivanje
«  : Ožujak 23, 2010, 17:19:17 poslijepodne »
Evo da podijelim iskustvo s theta liječenjem koje u stvari prenosim od svog rođaka. Dakle, dotični je ljetos bio na nekom seminaru u New Yorku i prilikom kupnje u supermarketu "osvojio" bon za tečaj theta healinga. Da smo u HR vjerojatno bi ga bio bacio u smeće, ali na je na njemu pisala vrijednost od 450 dolara pa ga odluči iskoristiti. Uglavnom predavanja se svode na priču o nevidljivoj energiji mozga, upoznavanje višeg ja, razvijanje empatije, prepoznavanje štetnih energija u prostoru pa sve do kontaktiranja anđela čuvara i sl. E sad, kako je moj rođo naših gena upita on predavačicu koja je mjerna jedinica za energiju. Na to se ona zbuni i počne pričati o tome kako energija ne može djelovati ako u to ne vjerujemo.

I tu bi sva mudrost ove priče: treba vjerovati. Vjera je svakako važan dio čovjekove prirode, ali eksploatirati vjeru na takav način uistinu je svetogrđe. Pogledajte malo bolje pristup tih predavača: sve je itekako upakirano u jedan fini marketinški paket s vrlo jasnim ciljanim tržištem - ljudima koji su u takvoj situaciji da su spremni prihvatiti bila što, što bi nudilo makar i teoretsku šansu poboljšanja. Mislite li da je slučajno ovu temu postavio baš spinewarrior? Ne znam za vas, ali meni se srce steglo kad sam pročitao njegov prvi post iz prosinca. I zato mrzim kad se na takav način ljudima hoće izbit šoldi iz džepa

111
Alternativa / Odg: theta iscjeljivanje
«  : Ožujak 23, 2010, 13:22:42 poslijepodne »
ne, ali imam u familiji jednog naivca koji je isprobao tako da govorim iz iskustva

112
Lud Zbunjen Ukočen / Alternativa dostupna svima
«  : Ožujak 23, 2010, 13:03:49 poslijepodne »
ma tip je zajebant samo takav..zamisli samo ekipu koja zove tarot emisiju zbog takvog problema..ima još bizarnijih slučajeva, ali ovaj mi nekako posebno paše ovdje...sve u svemu učinkovit je ko i to theta liječenje..

113
Lud Zbunjen Ukočen / Alternativa dostupna svima
«  : Ožujak 23, 2010, 12:31:31 poslijepodne »
odlična stvar..stvarno radi...evo i detalja  ;) Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se

 Str: 1 ... 4 5 6 [7]
SMF spam blocked by CleanTalk
Nagradne igre