Sad sam postao komentar sa stranica. Grozno iskustvo.
http://kraljeznica.info/forum/index.php?topic=326.msg5965;topicseen#msg5965
Zasto to spominjem ovdje. Pa zato jer mi se ne da gnjaviti s glupostima.
Namjerno ili nenamjerno nije bitno. Zelim napraviti puno vise.
Postoji mogucnost da jedna tvrtka organizira i financira lijecnike da odgovaraju na pitanja na stranicama i forumu.
Jos je daleko do toga ali radim i na tome, a planova i mogucnosti je jos vise.
I to su stvari koje me zanimaju, a ne prepucavanje, "filozofiranje" i samopromocija.
Donekle se slažem s tobom,ali nemoj smetnut s uma da je gospođa žrtva sustava i u potpunosti izbirokratiziranog zdravstva i bahatosti večine liječnika.Na ovim stranicama osim pružanja pomoći putem savjeta i podrške ljudima,trebamo i maksimalno kritizirat zdravstveni sustav koji sve nas melje u svom žrvnju?Možda time nešto i postignemo,a možda ništa,ipak svakim danom sve više ljudi čita ovaj forum,pa neke nelogičnosti sustava i neugodna iskustva članova foruma možda i dospiju do kompetentnih ušiju
Ako se ne varam i ti Bojane si u samim počecima foruma s entuzijazmom prihvatio otvaranje raznoraznih tema nevezanih uz kralježnicu,da na taj način skrenemo misli s deprimirajučih i bolnih tema,možda sam ja tu najaktivniji
ostale teme vezane uz kralježnicu,čitam ali više ne sudjelujem aktivno u njima,jer ipak mislim da za to imamo kompetentne članove,a to su za sad Kokolina i Neuro.
Neko vrijeme sam se i odmaknuo od ovog foruma,ali bolnost mi se vrača,pa se vračam i ja
Doista mislim da nema ostalih tema na forumu,ovaj bi forum do krajnosti bio deprimirajuć
Glede isključivanja Denisa s foruma,mislim da je to trebalo ostavit kao krajnju mjeru,jeste da je Denis spamao i bio majstor u offu,ali dovoljno je bilo banat ga na neko vrijeme,uz napomenu zašto je banan,pa možda bi i naučio nešto
a ovako ostavljaš čovjeka da živi u mraku svog neznanja i grizodušja