Dragi bojane evo da ti se javim i samo da ti kažem da Denisa68 niko nemože sputavat u slobodi govora i življenja, i isto tako niko mu nemože zatvoriti račun dok on to ne želi.
Eto nažalost isprićao sam priću ljudima koji su čitali i željeli pristupiti ovom forumu al kad su čuli zgražaju se na takvu neku odluku jer neki od njih su admini pojedinih stranica,ljudi su ostali šokirani i nemogu vjerovati kakvi sve to ljudi otvaraju forume.Žalosno je u cijelojj prići što mi nisi mogao omogućiti niti da kažem zadnju rijeć već si vjerovao drugima, al eto da sam glup možda bi sad zamrzio sve purgere al neću jer nisu svi ljudi isti,imam jako puno prijatelja u tvom kraju i jakpo ih cjenim ,al ko što su mi i oni rekli najgore je kad oni koji su tek pristigli vode politiku,no nema veze ko je odakle niti sam ikad gledao na nacionalnost i vjeroispovjest , za mene je ovaj forum bio za pomoći ljudima a to što se nisam slagao sa Neurom a tako možda ni sa nekim drugim članovima ipak smo na kraju našli zajedničku riječ.Jako ružno je da mi ukineš Demokratsko pravo govora tj pisanja jer istio tako sam ja tebi mogao ukinuti ovaj forum bez po muke ,al iskreno ne želim kršiti autorska prava ni jednog Foruma pa ni ovog a ujedni ni neta.
Eto bilo tebi drago ili ne jednom sam ti rekao da me možeš samo maknuti kad ja to budem htio, a na silu neće ići, jer silom vraćam silom, jer da je moje junačko srce bilo takvo u stvaranju države i da sam se bojao svakog nebi asd mi bili tu već bi bili robovi .Eto naj žalosnije je to što si i ne pogledavši dobro postove donio odluku te si po Davorovom postu prosudio o ukidanju mog statusa, a Katarinu doveo u nezgodnu situaciju jer ista nije sigurno nikog htjela uvrijediti.Sad se pitam se što je to bio moj status od 970 postova,da to je bio status izgubljenog vremena i objašnjavanja pojedinim intelektualcima koji nemaju dvi čuke u glavi jer im ni škole neće puno pomoći ,a ni država probleme nezaposlenosti riješit jer takvi ljudi su glupi ljudi bez obzira na svoje obrazovanje i zato sad sjedu kući nezaposleni u nadi da će im neko možda na forumu posao naći kao što im je i probleme sa kralješnicom rješilo.Hahhah oni samo živu u jednoj veliko zabludi
Sve u svemu žao mi je dobrih ljudi na ovom forumu koji su jako razumni i uspjeli su razumjeti moje postove da nisu bili ciljani ni smišljeni, sa nekima sam isto tako imao razno razne nesuglasice kao sa gospođom Jasnom koja je na kraju ipak našla zajednički jezik samnom i razumjela da nisam sve to radio kao što sam rekao ciljano da bih nekom naudio da bi nekom prijetio,ili pravio probleme na istom forumu ,jer ipak moj rad na komp je dugogodišnji i znam pravila neta,a to što im puno ne pridajem važnosti jer radim na 5 strana odjednom, e tu si nemogu pomoći niti razmišljati da,li je post pre velik,da li ima znakove interpunkcije kao i sve nebitne meni detalje.
Neznam što da kažem na sve ovo imao bih puno toga za napisati al eto ostat ću suzdržan i povod ovom postu je samo bio taj da ti dokažem da nisi ti Bog nit sam ja Bog postoji samo jedan i on može nekom ukinuti ili dati sve jer svi smo mi mali ljudi raznih karaktera .osobina ,koji se u ovom virtualnom svijetu možemo i krivo razumjeti ,uvrjediti jedan drugog itd...
Ovim putem pozdravljam i Davora koji je sad presretan što me nema i nadam se da će sad napokon početi govorit i misliti napokon nešto pozitivno o ljepoj našoj ,RH jer ipak ga je operirao Hrvatski Neuro ,te nije morao kune potrošiti na operaciju u drugoj državi.Zato Dragi Davore eto izvukli ste korist sad još samo da dobijete sa ovim činom mog ukidanja statusa i ovlasti Admina bićete naj sretni intelektualac koji nema ništa u glavi i neće nikad ništa ni imati jer nezna što je život i koje su čari života al eto to se školom nemože naučiti to treba imat dvije škole a jedana je škola znanja ,a druga ulična škola koja je u životu jako bitna.Imao bih još puno toga za reći al te nemogu izmejniti pa nema smisla da trošim vrijeme.
Također i mom dragom Neuru šaljem puno pozdrava zahvaljujem mu se na svim postovima koje mi nikad nije odgovorio ,i ujedno bih mu ovim putem porućio da ne sumljam u njegovu stručnu spremu ,i isto se tako pitam dali je moguće da osoba koja ima pune ruke posla po cjele dane visi na komp te pametuje ljudima koji nisu stručni u istim domenama ,isto tako ako čovijek ne može čitati postove i davati odgovore nego samo tamo gdje može tupiti po svome pitam se kakav je to doktor i dali je u stvarnosti tako ljubazna osoba jer koliko sam ja imao za čuti od svojih prijatelja koji su bili kod istog na pregledu nisu baš oduševljeni njegovim pristupom prema pacjentima i tako još puno stvari .Etro Dragi doktore Saftiću toliko od mene a ostatak ću zadržat za sebe jer nadam se da ovo neće čitati vaš ravnatelj.
a ujedno se naučite primati tuđa mišljenja;))
Eto neda mi se još gubit vremena na ovaj post za kraj pozdravljam sve ČLANOVE FORUMA
i neka mi ne zamjeru na mojim postovima na nekim nesporazumima,kao možda i svađama koje nisu bile svađe s moje strane već su virtualno mogle bit protumaćene kao svađe napadi,ucjene,optužbe itd .Dragi moji forumaši puno vas pozdravlja Denis68, želi vam puno sriće i zdravlja i što manje bolova u kralješnici ,radosti ,veselja ma svegaaa jer ste ipak vi to zaslužili čitajuči me par mjeseci ,znam da ste me mogli vidjeti uživo da bi se narjrađe ispuhali i svašta mi izgovorili od bijesa, al vjerujem da bi tek onda vidjeli da nisam baš onakav kakvog me prikazuje svijet virtuale.
Eto Bojane moj dragi
sad me možeš slobodno opet izbaciti jer mi je stvarno dosta ovog prepucavanja imam ja i bitnijih stvari u životu, a ujedno više se volim smijati neg ljutiti zato sad polako gibam ko VIDRA 36
i molim te ko čovjeka ako ikad opet budeš došao u ovakvu situaciju malo bolje pročitaj postove, razmisli da li se isplati nekog tek tako izbacit , jer sa jednim izbacivanjem možeš sam sebi rupu iskopat, pa na kraju da ti zbog jedne osobe ode još ljudi sa foruma,mislim da ti to nebi išlo u prilog kao ni stvaranje neprijatelja,nemoj ovo shvatiti kao prijetnju ,ne samo ti nego i Neuro I Davor jer nisam tu da bi prijetio već sam sad rekao ono što mi je bilo na duši nadam se da sam pogriješio, da sam krivo čuo neke stvari o nekim ljudima,da sam vas krivo procjenio kao ljude, al nikad se nezna mala je ova naša RH pa se možda nekad i negdje sretnemo na piću pa se dobro onda išćakulamo i vidimo u čemu je bio problem.
Naravno kao i svima i tebi Bojane i Neuru i Davoru želim sve najbolje puno sriće zdravlja.para ma svega jer ja vas ne mrzim samo nevolim nepravdu jer je radi nepravde puno ljudi izgubilo glave za Neovisnost RH.
Puno pozdrava od Denisa68 ili ti brze Vidre36,
ma da mi je samo znati odakle sam izvuka ovaj nick Vidra
biće sam gledo neki dokumentarac pa mi je palo napamet
,eto sad vas napuštam i uživajte u daljnjim raspravama, a ja ću možda nekad doći i proćitati ono što me budezanimalo jer ipak nikad se nezna možda se izmisli još koji noviji aparat pa moram biti u toku da mi ne promakne
Puno pozdrava od Vidre36 ups Denisa68
2 člana manje