Autor Tema: Kraljeznica i konacno rjesenje  (Posjeta: 8029 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

DISKUS HERNIA

• Newbie
  • *
    • Email
Kraljeznica i konacno rjesenje
« : Travnja 14, 2009, 10:03:28 prijepodne »
Najnovije naučno dostignuće 2007/2008/2009  koje ima rezultate u procesu oporavljanja kralježnice (kičme).Koliko je važna zdrava funkcionalna kralježnica objasnit ću u daljem tekstu.Mozak je zaštićen lobanjom i to je osigurano.Sledeće po redu je kičmena moždina i nervi, a zaštita je kralježnica.Kada se dogode razne degenerativne probmjene na pršljenovima i diskusima proizlazi komlikacija sa organima.Ljudski organi su povezani sa kičmenom moždinom nervima.Sada vam može biti jasno koliko je bitno ovo naučno dostignuće.
"KONKRETNO"
Definitivno diskusi se mogu oporaviti i samim oporavkom rješavaju se mnoga oboljenja organizma, kao što su bolovi,trnjenja i mnoge druge komlikacije pod uslovom da nije zbog previše zapuštenosti došlo do velikih komlikacija i totalnog uništenja diska, što se u budućnosti neće događati jer će se na vrijeme kvalitetno rješavati oboljenje.
Sve ovo ne bi bilo riješeno  da od ovog oboljenja nije obolio naučnik Zahir Poljić po nadimcima Ajnštajn,Tesla i Kralj nauka šta je već poznato u širem okruženju TUZLANSKOG KANTONA pa i u Svijetu.
Sada je mnogo toga jasnije o uzrocima bolesti,procesu liječenja bez operacije i uputstva za čitav život.
Čovjek je najsavršenije biće na zemlji, a nema tako reći zdravog čovjeka.
Postavlja se pitanje najsavšenije biće a sila problema i komlikacija kao neka skalamerija.
Obzirom da je čovjeka stvorila BOŽIJA MOĆ (NAUKA DO NEBA) pa je bilo pitanje kako to i šta je stvarni problem ili greške.
Bog ne griješi nego je problem definitivno nauka u svim oblastima.
Svi smo svjedoci da se mnogi dive i ulažu u sport ali
u nauku koja ima rezultat najmanje.Ogromna sredstva koja se izdvajaju za nauku studije nisu pokazali kvalitetne rezultate kada je kralježnica u pitanju. Jednostavno rečeno svi stručni, a problem nije kvalitetno riješen.
Ovo naučno dostignuće ako  se uporedi sa cijenom samo jednog vrhunskog  fudbalera bilo bi dovoljno kao novčana nagrada, a rješenje za cijelo  čovječanstvo.
Zahvaliti možemo svima koji su poradili na kompletiranju knjige ANATOMIJA ČOVJEKA bez koje  ovo naučno dostignuće zasigurno ne bi bilo rješivo.
Gluposti i procedure će zasigurno potrajati, a mnogi će ostati invalidi i umrijet.
Tri godine pomaganja (liječenja) bez promašaja, a pacijenti su iscrpili sve druge mogućnosti i nisu završili na operatvnom zahvatu.Protokoli i dokazi postoje,a podrazumjeva se da se to mora dokazati na novim pacijentima.Što je najinteresantnije da je proces liječenja bezbolan i bezopasan, a funkcionalan.
Inovirao sam aparat koji je u sklopu liječenja i jedinstven u toj namjeni.Sledeći korak je fizijatrijski sto (robot)koji će još više olakšati i ubrzati proces liječenja.Nauka je skup sport iz razloga sve se mora ostaviti pa učiti i istaživati, a ovo je bila lična nevolja i izazov.
Sada vas molim poštovani čitatelji da mi pomognete da se prizna i primijeni ovaj način liječenja.PODRAZUMIJEVA SE DA MORAM DOKAZATI NA PACIJENTIMA KOJI SU VEĆ STIGLI DO OPERACIONE SALE I ZA KRATAK (REKORDNI) PERIOD BUDU ZDRAVI I SREĆNI LJUDI.
Sve se mora raditi po ugovorima, da ne dođe do prevare i pljačke ovog naučnog dostignuća.Ako sam bio inteligentan da ovo riješim onda morate znati da prevarantima neće poći za rukom iz razloga dosadašnjih iskustava.
Dajem vam za pravpo da možete obavijestiti sve moguće Svijetske institucije i samim tim će te riješiti svoj lični problem sa kralježnicom i dobiti dio nagrade od 20% koja ne bih smjela izostati.Ako bude više osoba učestvovalo u tome dijele navedeni procenat.
Naravno da ni ja ne sjedim skrštenih ruku ali nadam se da će te mi pomoći da što je moguće brže ova nauka spasi čovječenstvo.Napominjem da me ni jedan doktor medicine nije podcijenio čak imam podršku i čestitke, ali oni ne odlučuju, e tu je problem što i njima drugi kroje sudbinu.Da nije svijetskih zavjera bilo bi nam drugačije,pa i ova Svijetska kriza kako su je stručno nazvali recesija nije nikakvo čudo ako ste dobro razumjeli ovaj vrlo ozbiljan tekst.
Oni koji imaju milione na bankovskim računima misle da za njih nema problema,a nisu ni svjesni da ovo u svijetu niko nije bolje i kvalitetno riješio.
 O pronalazaču (liječniku):
Zahir Poljić
rođ.1965 god.
Tuzla-BiH
e-mail-zmaj1965@hotmail.com
GSM.00387 63 591170
Prijateljski pozdrav i mnogo sreće!.

« Zadnja izmjena: Travnja 15, 2009, 01:14:24 prijepodne bojan »

brinetka

• Forumas
Odg: Kraljeznica i konacno rjesenje
« Odgovori #1 : Travnja 18, 2009, 11:24:58 prijepodne »
Moj otac je uvjek govorio Bog pa Doktor.... ;D ;D

Sta vi to reklamirate, jel to sprava, bioenergija, caj????????
Discus hernia L4-L5 ljevo maj 93
discus hernia L5-S1 ljevo jan 94
neurogen mjehur + infekcije mjehura, bubrega
neuropatoloski bolovi (ponavljajuci ishiasi)
Rhizolys L4-L5 i L5-S1
Disk-artroza 2009

pantaghana

• Sr. Member
« Odgovori #2 : Travnja 18, 2009, 16:48:38 poslijepodne »
Ja isto bas nisam shvatila sto se tu  nudi  ;D ;D ;D
Hemilaminectomia L4/L5 - srpanj 2008.

GSM

• Gost
« Odgovori #3 : Travnja 19, 2009, 08:44:51 prijepodne »
Magla :)

brinetka

• Forumas
« Odgovori #4 : Travnja 19, 2009, 13:22:56 poslijepodne »
Discus hernia L4-L5 ljevo maj 93
discus hernia L5-S1 ljevo jan 94
neurogen mjehur + infekcije mjehura, bubrega
neuropatoloski bolovi (ponavljajuci ishiasi)
Rhizolys L4-L5 i L5-S1
Disk-artroza 2009

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #5 : Travnja 19, 2009, 20:42:58 poslijepodne »
Da nismo mi slućaj za psihijatra ;D ;D kad nekužimo ovo što pjesnik hoće reći.Daj DISKUS HERNIJA reci ti nama što nam nudiš i za koliko para ;D ;D :o ::)