Forum i stranice > Rasprave o forumu i stranicama

Rasprava i komentiranje

(1/3) > >>

davor:
Znači dodjem na forum jednom godišnje i imam kaj vidjeti....

Dakle, osoba pod imenom ladyanita je u drugom postu napisala takve bedstoće da još sebi ne mogu doći. Suženje spinalnog kanala je prirodna formacija i apsolutno ništa ne može negativno uzrokovati, jedina razlika od "normalnog" spinalnog kanala jest ta da ukoliko dodje do hernije diska već prim 3mm će se osjećati simptomi kao 6 mm "kod normalnog". Dokle god nema hernije nema ni problema.

Osoba ladyanita mora biti itekako opomenute zbog svog posta koji je u najmanju ruku opasan i pruža potpuno krive informacije.

ladyanita:
No hvala dragom Bogu da se napokon pojavio Davor pa da ja bedak ne moram više ništ pisati.
Samo si se mogao onda i prije javiti i dati mi savjete dok su meni itekako bili trebali.
Dobro o Dr.Saftiću već sve znamo jer si ga dosta nahvalio,samo moraš biti svjestan činjenice da si dobra većina ljudi njega ne može priuštiti,pa se zajebavamo okolo sa najobičnijim neurokirurzima pa nam je tako kako je.
Ja svečano obećajem da više neću pisati ništa,pa čak ni bedastoce.
Lijep pozdrav svima,a sad idem u krevet jer me boli dupe od injekcije koju sam prije pol vure dobila.  :-*

topalo:
Ako koga treba odstranit s tog foruma onda je to Davor a ne Anita. Ona ne širi dezinformacije već svoje iskustvo . Meni osobno su njene informacije jako dobro došle dok tvoje baš i ne. Kako kaže Anita ne mogu svi platit privatno. Eto ja srećom mogu pa se bila i kod privatnika ali se baš i nisam usrećila a bila sam i na mišljenju kod dr. Saftića . Zato Davor pusti da svako piše svoje iskustvo jer tome služi forum a oni koji samo čitaju naša mišljenja ako su se za to odlučili moraju pročitat toga što više i izvući svoj zaključak.

Henrik VIII:
Iskustva su iskustva, nisu činjenice. Činjenice utvrđujemo u konzultacijama s liječnikom, nakon pregleda, o zahvatima suodlučujemo s liječnikom. Ovdje možemo napisati i nešto netočno i nešto što smo čuli od drugih i nešto što smo sami doživjeli i ovaj forum je zapravo mjesto podrške za sve koji se muče s kičmama. Kako ovo nije zdravstvena ustanova, korisnici foruma nisu pacijenti i odluke o svojem zdravlju ne donose na temelju informacija koje ovdje dobivaju. Svaka komunikacija, pa čak i anonimna na internetu, mora biti pristojna. Čak i da je 100% netočno sve što je Ladyanita napisala, nije korektno ovakvo ponašanje prema njoj.

davor:
...a korektno je provaliti i ostati živ da je suženje spinalnog kanala dijagnoza i ditektno pacijentu reći da mu se ne piše dobro? Malo sam skoro moždani dobio kad sam to pročitao.

Ali ok, ja sam valjda lud. Dotična se postavlja kakti stručna u ovome a za nju i većinu forumaša sam direktor svemira, i to bez lažne skromnosti.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju