Draga Anita... evo sad i ti bi htjela otiči sa Foruma, a meni si toliko pomogla... Kome sam se prvome zahvalio na savjetima i saznanjima nakon kaj sam par puta pročitao puno stranica foruma. I kome sam se prvo zahvalio nego Tebi i Henriku na pomoćima i savjetima i kasnije Dariu koji je "kriv" kaj sam 2 x išao na ESI u Osijek, a prvi puta "kao slučajno nas je istog dana spojio dr. Radoš.... Tko je prvi ustao u javno zamolio Henrika da ne odlazi sa foruma radi jednog mamlaza ( nek mi Bog oprosti na izrazu, ali nije vrijedan ni da izgovaram njegovo ime, jer taj čovjek ne samo da nema osnove kulturekomuniciranja, već nažalost nema ni trunke dobrog odgoja i morala, da si dozvoljava tako bezobrazno ponašanje...Tko je javno ustou u Tvoju obranu. Henriku nisam rekao niti napisal da se ne ponaša ko "uvređena mlada", ali sada Tebe, kao duplo stariji čovjek od Tebe (punih mi je 68 god.) ne samo da molim već savjetujem i kažem da dokažeš da to nisi Ti ( uvređena mlada ) i da moraš ostati tu sa nama radi nas i radi sebe - kaj hočšč izdati tolke stečene frendove...znam postoje i drugi načini komunikacije, ali forum nam je baza, on nam je omogučio da se "nađemo , upoznamo, savjetujemo, pišemo kako i kaj nam je bilo!!! Jebi ga, da baš tak moram reči. U manje od dva mjeseca tu sam upoznao toliko super dobrig ljudi, evo samo neke; Tebe, Henrika, Daria, Ljilju, Natali, Anu --šokačkog tajfuna, dr, buhtlicu u Vž-, toplicama gdje smo jedni druge druženjem vadlči iz depre, osječali da živimo, da možemo - da nismo bezkičmenjaci...
Kažeš da si odrasla žena - sada je vrijem da to i dokažeš i budeš iznad jedne individue koji ne zaslužuje naše pšrijateljstvo - jer to je dragocijenost koje se kao ni ljubav ne može kupiti nikakvim novcem već se stiče, druženjem... spontano , ppvjerenjem i svestranim poštovanjem individualnosti svakoga od nas... jer nismo klonovi ljudi smo od krvi mesa, sa srcem i dušom, i upravo u toj razlučitosti je bogatstvo našeg druženja-- . neki znaju više, nek manje, neki su me uspjeli i nasmijati uz svu bol koju mjesecima trpim.... i ne samo da sam lijem, ali u predstavljanju nisam napisao niti desetinu boleština koje sam prošao, možda zato da nekoga i ne preplašm-- evo ja sam Ti skoro pa enciklopedija bolesti ; od peforacije Ulcusa duodenija, 2 ifarkta mikarda sa kliničkom smrču, par koronarografija, stentiranaj i dilatacija, 2 teške operacije lumbalne kraljžnice od Ll2 pa sve do L5/S1, refluksnog oezofagirtisa-gerba, razrovanog želuca od lijekova, tako da sam prije prvog ESI-a od običnih analgetka kao kaj su Lekadol i Nalgasan počeo krvarirti, a onda mi je "dupe - kak se Ti Anita lijep izraziš za lijepu stražnjicu lijepšeg pola . postal isito od injekcija deksića i ketonala ili voltarena ovisno kakva je kombinirka bila potrebna prema jačini bolova do tramala a kod operacija i morfija, I jbga: živim, zekam se zahvalan sam svakom danu života, zajhevam tu i tamo doduđe rijetko i zaplešem – najveža srečakad sam prije mogao zaplesati saunučicom kojoj je sad 9 god.,. uživam u prirodi i društvu lad mogu u vikendici u Zagorju.
A djeco moja, neka Vam stari trostruki djeda ( zaboravio sam feči da mi sin ima 45 god. I dečke blizance-košarkaše prvak e države u11/12 o misli damogu da Vam dam jednu životnu lekciju - živite lijepo i u sloz...!!! Bez brige i ja puno griješim i imam svojih sranja, kad je jezik brži od pameti, a onda svaka isprika mi je je jadna i bjrdna i mislim da neće popraviti stvar,ali eto ipak živim, najvišezahvaljujući pomoći i brigi dupruge i djece, pa i prema njima nisam ispao fer, ali jbg-a ovako sjeban i ja grdo griješim, povukao se u sebe, ne gnjavim nikoga, zato i manje pišem, ali ovo prvo sa Hanrikom,, sada i Ti...i znate kaj...ote mi lepo vrit, naročito Ti ak nas napustiš, jer Tvoje iskustvo je bilo dragocijeno i bez Tebe forum ne bi bil kaj je . zato ne p.zdi ižćivce na hzentregere ili u frižider da se malo glavica rashladi. A o vređanju govoriš - pa nemre Te uvrediti neko ko Ti nije ni do koljena, I znaš staru dobru poslovicu . ..."nije važno kaj se priča - nego ko priča",,,ko ga šljivi, on je izabrao svoj modus operandi da tako kažem i neka mu je sva sreća ako ga to zadovoljava, al mi bumo ostali klapa ona prava i frendovska...JEL TI JASNO... NEMOJ ME LJUTITI DA TI UZALUD PIŠEM CIJELU NOĆ, JER SI MI POSTALA DRAGA NA SVOJ NAČIN, SVOJIM STILOM I DETALJNIM IZVJEŠTAJIMA - I ZATO ZAPAMTI PODCRTANO; MORAŠ NASTAVITI TAKO DALJE,,, UFFF... JBBM TI ZMORILSAM SE FEJST, JAČE NEK DA SAM KOPAL KANAL, DRŽ MI SE "ODRASLA" I ZNAM ODGOVORNA ŽENO!!!
Mak!
I Ida ne zaboravim, hvala svima na podrški Tebi koji žele da ostaneš tu gdje TI JE MJESTO. ugledaj se u Bojana...Kaj je sve taj čovjek morao proči, kolko se žrtvovati i podnjeti svakakvih sranja, da bi bas sve tu okupio i ostavario za mene ovako grandiozno dmelo - kao što je ovaj forum.... zato na kraju ...pusau okeca da"progledaju, ok!!!