Ljudi nemojte se svađati radi mene ja ću se potruditi da ne dolazim na forum jer vidim da sam ja baš taj koji pravi nered na forumu,eto lipo mi uživajte, zagađivat vam forum neću s nićim, jer ne želim bit deprimiran da bi neki ljudi skužili da to ne radim da bih nekog provocirao ili nešto loše napravio.Eto možda stvarno ovaj forum nije za mene jer na drugim forumima se piše danonoćno al što mogu promjeniti ništa ne mogu zato mi preostaje da se povučem i nek forum bude takav kavog ga je administartor zamislio.
Nadam se da nećete svi izluditi ćekajući danima neki pametni post,jer kad do tog dođe sjetit će te se Denisa koji je danima pisao a pojedinci su mu tražili greške.Ja osbno znam da sam u duši miran i da nisam nikad nikom na forumu nanio zlo ,to što sam pisao i promjenio mišljenje i sad iza tog stojim i imam pravo na to,eto kao što sam reko i ja bi mogo tužibabat adminu da recimo madagaskar previše piše,da renata također previše piše Pantagana tako tu i tamo ,pegula se ubaci ponekad GSM naravno stavlja puno linkova na na postove koji nisu prevedeni na HR ,Jopan dođe i samo podbada, Davor kako mu se prohtije tren napravi barufu pa se povuće,na bojana bi se mogo ljutit jer sam mu reko da ugasi ovaj topić da ne dolazi do daljnje svađe, nekih članova nikad ni nema na forumu pa usputu nakon mjesec dana odma kritiku daju itd itd..... puno je primjera,al eto to su sve po meni sitnice jer smatram da se pre malo poznamo i da dolazi do razno raznih sukoba mišljenja,a ja se nikad na nikog nisam žalio niti mije što smetalo,jer sam čovjek koji se u boli bori s veseljem i zafrkancijom,a nisam nadrkan na cijeli svijet oko sebe.Izgleda da sam ja hiperaktivan za ovaj forum,pa ću malo vrijeme provodit na pametnije stvari.Naravno sve vas Denis poštiva,tu je bio s vama od prvog dana,također puno ste mi pomogli pri odluci za operaciju,a da i ne spominjem koliko mi je zančila posjeta u bolnicu i drago mi je bilo upoznati vas sve al mi je muka što nisam upoznao i druge.Eto ljudi moji svima vam puno hvala nemojte se ljutiti jedan na drugog,nadam se da će forum puno bolje funkcionirati bez mene ja ću tu i tamo naletit da vidim jeste mi dobro .S nekim ljudima ću se čut i na drugi način komunikacije,a vi mi stojte dobro znajte da Denis misli na sve vas.Eto da ne duljim puno vam pozdrava šalje onaj najgori od svih Denis vragolan.
Volio bi da mi možete ispunit samo jednu želju ,a ta je da više ne raspravljate o meni na forumu i nek isti ostane u mirnom duhu,jer nikome od nas ne trebaju skandali,nemir .....
Puno vam hvala svima na svemu