Pa hebote Bojane što se na ovom forumu uopće smije raditi,ne smije se reći ništa ,iznjeti svoje mišljenje,nesmije se otvarati teme,nesmije se pisati post da se neko nebi našo uvrijeđen paziti na interpunkciske znakove, ma strašno ,Pa čemu služi forum na drugim forumima je toliko tema da ih nemožes mjesecima pročitati,Imam osjećaj pošto nekad imam vremena i pišem da nekom nije stalo da vidi da samo ja sudjelujem u forumu hahahha
stravično pravi komunistički režim ,oprosti što ovo moram reći al od kad sam ponovo došao na forum samo meni komentari.Ujedno znam odakle vitar puše,a puše preko privatnih poruka koje dobijaš i koje pojedinci šalju jedni drugima da bi se nekog stjeralo.Ma uopće se ne,mislim prepucavati s tobom,ljudi su rekli i prvi put svoje kad sam banan,a to je upravo zaslužio neko drugi.Jednom davno sam ti rekao da mene niko ne može izbaciti jer da ću opet doći ako ja to poželim i naravno vratio sam se s ciljem kao i prijašnjim nikog ne dirati i provocirati,al pojedini bolesnici koji patu od kompleksa manje vrijednosti nameću pravila igre,i oni če davati mišljenje novim članovima,jojjjj
:'(jadni ti naši novi članovi ,nisu ni sami svjesni da će ih sve Davor u bolnicu stjerat .Ujedno možda si poslao poruku al ja je nisam dobio kome si je poslao neznam Bojane provjeri malo ,jutros sigurno nisi,možda jučer koliko me pamćenje služi.
Reci mi Bojane jer ovo opet taktika kako me banati,ako ti je to u planu reci ,nema problema neću se ljutiti samo mi nemoj kur..... igre igrati.Jer ako to osjetim jer ću ja onda odigrati svoje,mislim ako smo ljudi da nebih trebalo do toga doći,ni ovaj post nebih napisao al me od kad sam došao non stop opominješ i kritiziraš
.Eto sad mi je jasno zašto je pola članova otišlo s foruma i to kvalitetnih članova.A sad znaj napravi opet bananje jer ja se više neću natezati s tobom niti imam namjeru,a ni s bilo kim drugim ,nit mi je to bio cilj.Znam samo jedno da su se ljudi izjasnili i da im je trebalo oduška na forumu smijeha,razonode,a ne samo pilanje i slušanje nekog kako propagira pojedine lječnike iz svojih interesa.I ja sam Bojane operiran prije 4 miseca i to od žući doktorici sam zahvalan ,a naravno dao sam i komentar istoj na netu u znak zahvale.Da se otvori ovdi tema o operaciji žući daleko od toga da bi jednom iznio svoje mišljenje da je ona dobra ,a poslije bi prepustio članovima da oni izaberu po svom ophođenju.Eto moj Bojane i dragi forumaši ja sam svoje rekao ,a vi prosudite i recite da li je iko ikad od mene dobio privatnu poruku neprimjerenog sadržaja,da li sam ja u pravu ili u krivu,jesam li koga uvrijedio prostim riječima,da li sam koga omalovažavao ili uzdizao u nebo,da li sam na nacionalnoj bazi također vrijeđao itd....Eto bilo je i takvih al mjere nisu pouzete,pitam se zašto sam ti trn u glavi i ko ti puni uši jer osobno mislim da si ti osoba s kojom bi se dalo razgovarati i da imaš tolerancije,al izgleda po mom da ti neko debelo vrši pritisak,ako sam u pravu nek taj neko ide u 3 PM....
Bojane imao bih još puno toga za treći a ti sad budi čovjek sjedni i razmisli sve u globalu pa donesi svoje mišljenje,jer evo preispitujem se pa se mislim da doslovce sa nikim nemam nikakve konflikte osim sa Davorom,a s drugim članovima nemam i ako sam imao to smo riješili na ljudski način.Eh da zaboravih reći GSM ti je najbolji izbor za Moderatora jer čovjek cool i ima pristup smiren je i ne skače ko divljak na prvu,znači kakav moderator, takav administrator, al oni drugiii oniiii za koje se krv proljevala te je trebalo davne 90 poskidati
Puno pozdrava od Skorpiona!!